Bemutatkoznak a világ első Tizen rendszerű, prémium kijelzői

A vékony kialakítású, Tizen operációs rendszerrel működő P sorozat megnövelt teljesítményt és sokoldalú használatot kínál a legkülönfélébb környezetekben

forrás: Prím Online, 2016. október 12. 12:00

A Samsung Electronics bejelentette P sorozatú önálló SMART kijelzőinek - a világ első Tizen rendszerű prémium kijelzőinek - globális bevezetését. A P sorozatú kijelzők, így a PHF (700 nit fényerő) és a PMF (500 nit fényerő, kivéve a 32 hüvelykes kijelzőt) modellek a nyílt forráskódú Tizen platform erősségeire építenek mind teljesítményben, mind használhatóságban. Emellett ezek az első frissített, negyedik generációs Samsung SMART platformmal (SSSP 4.0) működő kijelzők.

„A Samsung új P sorozatú kijelzőinek bevezetése meghatározó pillanat vállalatunk számára, mivel a Tizen platformmal kiegészített SSSP még használhatóbbá teszi eddig is piacvezető vizuális kijelzőinket” – nyilatkozta Seog-gi Kim, a Samsung Electronics Vizuális kijelzők üzletágának vezető alelnöke. – „Készülékeinket gyorsabb és sokoldalúbb tartalomkezelő eszközökkel láttuk el, így ügyfeleink hatékonyabban láthatják el ilyen jellegű feladataikat".

 

 

A nyílt forráskódú platform előnyei

Mivel az SSSP-partnerek a szabványos webes API-okhoz általában inkább a nyílt forráskódú platformokat részesítik előnyben a zárt platformok helyett, a Tizen rendszerrel működő új P sorozatú kijelzők az architektúrák közötti, átfogó szabványokra épülő HTML5 alapú, nyílt forráskódú platform előnyeit kínálják. Az új kijelzők emellett a frissített Tizen Emulator és az új Remote Debugging Tool segítségével megkönnyítik a webalkalmazások fejlesztését is.

 

Hatékony és tartós teljesítmény

A vékony kialakítású, PHF (43, 49 és 55 hüvelyk) és PMF (32, 43, 49 és 55 hüvelyk) sorozatú önálló kijelzők az első Samsung termékek, melyek az SSSP 4.0 platform megerősített grafikus motorját tartalmazzák. Ennek köszönhetően a P sorozatú kijelzőkön az animációs teljesítmény a korábbi SSSP-verziók teljesítményének háromszorosára növekedett, beleértve a rövidebb válaszidőt és a zökkenőmentes lejátszást. A P sorozat kibővített lehetőségeket kínál a tiszta tartalom megjelenítésére azoknak a felhasználóknak, akik számára kiemelt szempont a közönség figyelmének valós idejű megragadása. A kijelzők támogatják a különböző formátumok közötti megszakadások és elsötétülő kép nélküli, zökkenőmentes váltást.

 

A Tizen rendszerrel működő P sorozatú kijelzőket úgy tervezték, hogy folyamatosan (24/7) és bárhol működjenek: ez csökkenti a karbantartási terheket és nagyobb nyugalmat biztosít a felhasználók számára. Mind a PHF, mind a PMF modellek rendelkeznek IP5X tanúsítvánnyal, amely igazolja, hogy optimális minőséggel tudnak működni a legkülönfélébb környezeti tényezők között is, és ideális választást jelentenek az olyan helyeken, ahol sok por és szennyeződés lehet jelen, például a metróállomásokon és az autóbusz-végállomásokon.

 

Egyszerű használat

A Samsung univerzális alternatívát kínáló P sorozatú kijelzői az összetett megjelenítési műveleteket egyetlen könnyen kezelhető központba sűrítik, amelynek működéséhez nincs szükség külső számítógépre vagy más eszközre. A MagicInfo Server 4.0 verzióval a felhasználók a teljes kijelzői portfóliójukat egy központi távoli kiszolgálón keresztül, valós időben kezelhetik, és bárhonnan módosíthatják az egyes kijelzők vagy kijelzőcsoportok beállításait. A Web Simulator és a Tizen Emulator programot is tartalmazó átfogó eszközkészlet még tovább bővíti a tartalomfejlesztési lehetőségeket, mivel a felhasználók közvetlenül az SSSP 4.0 platformon belül hozhatják létre és futtathatják a webes felügyeleti alkalmazásokat.

 

A Samsung P sorozatú kijelzői tartalmaznak egy beépített központi infravörös-vevőegységet (IR) is, amely még kényelmesebbé teszi a működtetést. Bár a szem elől rejtve van, a központi IR egység kompatibilis a távvezérlőkkel, és gyorsabban és könnyebben vezérli a navigációt, mint a legtöbb szabványos kijelzőé, amelyeken az IR egység nehezebben kezelhető helyeken, például a sarokban található. 

 

 

Vékony kialakítás bármilyen felhasználáshoz

Szélességének (29,9 mm) és keskeny kávás (6,9 mm) kialakításnak köszönhetően a Samsung P sorozatú kijelzői a piacon fellelhető legvékonyabb kijelzők közé tartoznak. Ez a kompakt kialakítás kibővíti a felhasználási lehetőségeket, és a korlátozott hellyel rendelkező vállalatok korábban kiaknázatlan helyeken kerülhetnek kapcsolatba a közönséggel. A keskeny keret további előnye, hogy nem vonja magára a figyelmet, így a nézők a megjelenített tartalomra fognak összpontosítani, és nem magára a kijelzőre.

 

A Tizen rendszerű P sorozatú kijelzők piacra lépésével számos neves vállalat máris felismerte a bennük rejlő lehetőségeket, amelyekkel fokozhatják működési hatékonyságukat és üzleti növekedést érhetnek el. A felhőalapú digitális kijelzőtechnológiai platformok egyik globális szolgáltatója, a Signagelive nemrég áttelepítette médialejátszó szoftverét az SSSP 4.0 platformra. Ez a megvalósítás teljesen kompatibilissé teszi a Signagelive felületét a Samsung SMART Signage termékcsaládjával, és felgyorsítja az üzembe helyezést az ügyfeleknél.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Megkérdőjezelődött a trójai faló mítosza

A trójai faló legendáját szinte mindenki ismeri: egy gigantikus, fából készült építménybe katonák bújnak, hogy az éj leple alatt kimásszanak a Trója falai mögé bevontatott „ajándékból”, majd társaikat beengedve percek alatt eldöntik a tíz évig húzódó csata menetét. De vajon valóban így történt? Tényleg egy lovat formált az építmény, a valóságban is így dőlt el a csata, vagy mindez csak mítosz? A Viasat History legújabb, A trójai faló rejtélye című dokumentumfilmje 2021. május 23-án vasárnap 21 órától szakértők segítségével igyekszik megfejteni a rejtélyt és felgöngyölíteni Homérosz költeményeinek valódi jelentését.

2021. május 22. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58