2016-ban is az Ország Boltja lett az Extreme Digital

forrás: Prím Online, 2016. október 17. 08:47

Szórakoztatóelektronika kategóriában nyert népszerűségi díjat az Extreme Digital a magyarországi internetes áruházak számára meghirdetett Ország Boltja versenyen.

Az Ország Boltja elnevezésű verseny célja, hogy az internetezők szavazatai és a vásárlásokat követő értékelések nyomán megtalálja a legjobb és legnépszerűbb magyar webáruházakat.

 

 

Az Ország Boltja 2016-os díjait három kategóriában ítélték oda a csatlakozó online áruházaknak, amelyek közül az Extreme Digital webáruháza a szórakoztatóelektronikai kategória népszerűségi díját nyerte el az idén.

 

Az Extreme Digital jelenleg a piacvezető magyar online kereskedő a GKI Digital iparági kutatásai szerint: a vállalat 2015-ben 20 százalékkal növelte forgalmát, míg a teljes online kiskereskedelmi szektor ennél kisebb mértékben, 16 százalékkal bővült. Itthon az online vásárlók túlnyomó többségében az ügyfél elégedett a vásárlással, az Extreme Digitalnál például csupán a tranzakciók 0,5 százalékával kapcsolatban fordult elő reklamáció.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

5 alapfeltétel a sikeres digitális átálláshoz

Hogyan alakítja át a negyedik ipari forradalom és az azt működtető innovatív technológia a vállalkozások ügyfélkapcsolatait és folyamatait? Hol tartanak a hazai vállalatok a digitális átállás folyamatában? Milyen tanulsága van az eddig végrehajtott projekteknek?  A Deloitte szakértői az idei Salesforce Basecamp Budapest rendezvényen egy kerekasztal beszélgetés során ezekben az izgalmas kérdésekben osztották meg gyakorlati tapasztalataikat.

2019. október 20. 13:18

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás