A Check Point idén már harmadik alkalommal kapott „ajánlott” minősítést az NSS Labs-től

forrás: Prím Online, 2016. október 18. 15:12

A Check Point Software Technologies Ltd. 2016 során harmadik alkalommal kapott „ajánlott” („recommended”) értékelést az NSS Labs-től. 

Ezúttal a független biztonsági terméktesztek és -kutatások terén vezető szerepet játszó szervezet Next-Generation Intrusion Prevention System (NGIPS – következő generációs behatolás elleni védelmi rendszer) tesztjén teljesített sikerrel a Check Point. A megtisztelő elismerés túl azon, hogy idén már a harmadik „ajánlott” minősítése a vállalatnak, 2011 óta ez összesen a tizenharmadik hasonló minősítése az NSS Labs-től.

 

 

„A legfőbb oka annak, hogy a vállalatok biztonsági rendszerekbe fektetnek be és építenek ki, hogy hálózataikat és rendszereiket megvédjék a hackerektől és a rosszindulatú programoktól. Valódi védelmet csak olyan technológiával lehet elérni, amely az iparágban a legjobb, támadásokkal szembeni blokkolási eredményeket nyújtja,” mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért és marketingért felelős elnökhelyettese. „Az NSS Labs-nél elért legmagasabb, támadásokkal szembeni blokkolási eredmény bizonyítja folyamatos elkötelezettségünket amellett, hogy ügyfeleink számára a leghatékonyabb biztonsági termékeket kínálva, egy lépéssel a fenyegetések és a hackerek előtt járunk.”

 

A Check Point fejlett fenyegetések elleni védelmet nyújtó termékei, köztük a SandBlast zero-day fenyegetések elleni védelem és annak egyedülálló Threat Extraction („fenyegetés eltávolítás”) technológiája, átfogó védelmet nyújt a támadók vagy a célpontok által kezdeményezett visszaélések széles köre ellen. A Check Point Intrusion Prevention (IPS) integrált eleme ezen fejlett, fenyegetések elleni védelmi termékeknek.

 

A Check Point NSS Labs 2016 NGIPS jelentésének legfontosabb eredményei:

  • 100% védelem az evasion technikák ellen
  • 100%-os védelem az Adobe, az Apple, az IBM és az Oracle termékek esetében
  • valamennyi alkalmazás-kontroll, hamis pozitív és stabilitás és megbízhatósági teszten átment
  • vezető TCO minősítés

 

Mindezen kiváló eredményeket az NSS Labs 1.900-nál is több visszaélést tartalmazó könyvtárának használatával végzett teszteken érték el a Check Point IPS termékei. 2016 során korábban már „ajánlott” minősítést ért el a Check Point az NSS Labs két tesztjén is: Next Generation Firewall (NGFW – következő generációs tűzfal), valamint a Next Generation IPS (NGIPS) és fejlett fenyegetések elleni védelem terén, amit az NSS Breach Detection Systems-nek (BDS) nevez.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59