A Gartner méltatta a Fujitsu PRIMEFLEX integrált rendszereit

forrás: Prím Online, 2016. október 24. 12:37

A Fujitsu PRIMEFLEX portfóliója rangos elismerést kapott az Andrew Butlers és csapata által készített, 2016. októberében közzétett Gartner Magic Quadrant jelentésben.

A Gartner Magic Quadrant 19 integrált rendszereket szállító vállalatot vizsgált meg „a jövőkép teljessége” és „végrehajtási képesség” szempontjából, és a Fujitsut a kihívók csoportjába sorolta.

 

Jövőképük értelmében a PRIMEFLEX integrált rendszerek öt fontos területen segítik elő az IT-szervezetek számára az adatközpont működésének további egyszerűsítését – virtualizáció, privát felhő, big data, nagy teljesítményű számítástechnika (HPC) és SAP – a végfelhasználói igények reagálókészebb és rugalmasabb kielégítése érdekében.

 

 

A PRIMEFLEX kínálatot teljes körűen elődefiniált, előintegrált és előtesztelt, konkrét igényekre szabott rendszerek alkotják. Minden PRIMEFLEX rendszer a szerverek, a tárolók, a hálózati csatlakozási elemek és a szoftverek kombinációjával segít a szervezeteknek mérsékelni a komplexitást, és lefaragni az adatközponti infrastruktúra kiépítésének és üzemeltetésének költségét. A PRIMEFLEX megoldások – az ügyféligényektől függően – kulcsrakész rendszer vagy könnyen testre szabható, referencia-architektúra formájában érhetők el.

 

„A Gartner felismerte, milyen hatékonyan sikerült a Fujitsunak hasznosítania mélyreható tapasztalatait a frissített PRIMEFLEX megoldásportfólióban. Az integrált rendszerekhez kínált szolgáltatásaink az életciklus minden szakaszában értékes segítséget nyújtanak az összes adatközpont-technológia használatához. A PRIMEFLEX ideális megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik egy lépéssel az egyre komplexebb számítási igények előtt szeretnének haladni” – nyilatkozta Michael Keegan, a Fujitsu terméküzletágának EMEIA-régióbeli vezetője.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így működik a gyakorlatban az agilis munkamódszer

Talán ez lehetett az agilis munkamódszer egyik kiindulópontja. De hogyan lehet több emeletnyi embert egy multis környezetben csapattá kovácsolni? Valójában kevés multinak célja, hogy összeültesse a nem egy projekten dolgozókat, hogy létrehozzon egy környezetet, ahol mindenki mindenkivel beszél. Pedig óriási előnyökkel jár, ha így tesz. 

2019. december 10. 12:40

Mobilbank-projekt nyert a WirtschaftsWoche versenyén

A svájci Cler Banknál kialakított okostelefonbank-koncepció érdemelte ki a WirtschaftsWoche német gazdasági hetilap Best of Consulting díját „Stratégia” kategóriában. Ezzel a digitalizációs projekttel a Horváth & Partners - amely Magyarországon IFUA Horváth & Partners néven működik - immár kilencedik alkalommal került be a legjobb német tanácsadó cégek közé.

2019. december 10. 11:35

A KPMG kiterjeszti együttműködését a Microsofttal

Az új KPMG innovációk többségéhez a Microsoft felhő és mesterséges intelligencia megoldásai adják majd az alapot, segítve a KPMG ügyfeleit a jobb és precízebb döntéshozatalban, a termelékenység növelésében és nagyobb költséghatékonyság elérésében.

2019. december 10. 10:11

Új, kárrendezést egyszerűsítő digitális megoldásokat vezet be az Allianz

Az Allianz ConnX applikációján keresztül elérhető egy távoli videós kárfelvételi szolgáltatás így az ügyfelek mobiltelefonjukon vagy táblagépükön keresztül, néhány egyszerű lépésben, élő kapcsolat mellett oszthatják meg a káreseményről készült felvételeket lakás- és gépjármű kár esetén. Az új Allianz Online kárstátuszkövető alkalmazás pedig a bejelentett károk nyomon követését teszi még könnyebbé és átláthatóbbá.

2019. december 10. 09:07

Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

2019. december 9. 18:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás