Microsoft Device Day: A 3D hamarosan az otthonodban van

forrás: Prím Online, 2016. október 27. 12:29

Október 26-án, New Yorkban zajlott a Microsoft nagyszabású eseménye, a Device Day. A vállalat nem mást tűzött ki céljául, minthogy felhasználói asztalát egy kreatív stúdióvá alakítsa, így a világ minden lakóját hozzásegítse a kreativitása kibontakozásához és kiaknázásához. Méghozzá 3D-ben!

A 2017 elején érkező Windows 10 Creators Update elhozza otthonunkba a jövőt. Az olyan újításoknak köszönhetően, mint a Paint 3D vagy a Sketchup, a felhasználóknak lehetővé válik, hogy akár a nappaliban ülve 3D modellezzenek, a Microsoft Edge pedig a világ első 3D-t támogató böngészőjévé válik. A virtuális valóság megoldások révén az új Windows forradalmasítja az alkotó tevékenységek világát és folyamatait, így még hatékonyabbá és eredményesebbé téve felhasználóit.

 

 

A gamerek számára is jelentős újításokat hoz majd az új frissítés: a Beam nevezetű interaktív közvetítő technológia segítségével nem csak a saját játékukat közvetíthetik, de a nézők is interaktív felületet kapnak, hogy a játékossal kommunikálhassanak. Az eSportok növekvő népszerűségére való tekintettel, személyre szabható bajnokságokat is létrehozhatunk, hogy összemérhessük tudásunkat barátainkkal és a Windows Live közönségével!

 

A Microsoft az eszközök terén is több újítást vezetett be: bemutatta az új, minden eddiginél erősebb és hosszabb üzemidejű Surface Bookot, a Surface Dialt és a lenyűgöző külsejű és teljesítményű Surface Studiot. A Surface család legújabb tagjainak köszönhetően a forradalmi szoftver megoldások a tökéletes eszközön futhatnak, teljeskörű Microsoft élményt nyújtva mindenkinek.

 

 

„Abból indultunk ki a Microsoftnál, hogy mind alkotók vagyunk. Bármilyen módon is teszed ezt, a Windows-t érted építjük és fejlesztjük, így támogatjuk, hogy nyomot hagyj a világban.  A Windows az élmények és játékok otthona lesz, ahová jó megérkezni” – emelte ki Terry Myerson, a vállalat Windowsért és eszközökért felelős alelnöke.

 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05