Sokan szeretnének többet a jóból

Készlethiány, sorban állás – tarol a Vodafone Tuti

forrás: Prím Online, 2016. november 7. 11:33

Kiugróan sokan, egy hónap alatt már közel 50 ezren váltottak a Vodafone Tuti feltöltőkártyás csomagjára, amellyel bármely belföldi normáldíjas számra indított hívás, illetve elküldött SMS egységesen 19 Ft-ba kerül, jelentette be Révész Balázs, a Vodafone Magyarország szegmens marketing igazgatója.

Révész Balázs szerint a siker oka az, hogy a felhasználók felismerték azt, hogy a mobiltelefonálásra fordított költségeiket havi több száz, vagy ezer forinttal is csökkenthetik Tutival, anélkül, hogy bármilyen rejtett költséggel, vagy apróbetűs feltétellel kellene számolniuk. A Tutival minden normáldíjas belföldi hívás és minden normáldíjas belföldi SMS elküldése is 19 Ft-ba kerül, így a Tutit a hazai feltöltőkártyás piacon egyedülállóan kedvező feltételekkel lehet használni – nincsen csomagdíj és feltöltési korlátokhoz sem kell igazodni.

 

A Tuti csomagra váltók mintegy fele korábban is Vodafone ügyfél volt, a többiek pedig más szolgáltatóktól érkeztek. A Tuti nagy sikerének köszönhetően októberben a korábbi átlaghoz képest megduplázódott a Vodafone-hoz irányuló számhordozások száma, mivel nagyon sokan éltek a feltöltőkártyások által is egyszerűen igénybe vehető számhordozás lehetőségével és korábbi telefonszámuk megtartásával váltottak a kedvezőbb tarifára. 

 

Mivel a Vodafone Tutit már az első hónapban közel annyian kezdték el használni, mint amennyien Egerben élnek, egyes értékesítési ponton sorban állás, sőt átmeneti készlethiány is kialakult. A nagy sikerre a Vodafone pótlólagos kártya rendelésekkel reagált, így immár bárki sorban állás nélkül kipróbálhatja a Tutit. A 19 Ft-os percdíjra váltás legegyszerűbb módja a kártya díjmentes megrendelése a Vodafone weboldalán.  

 

 

A KSH legfrissebb adatai szerint a mintegy 11,7 millió magyarországi mobil felhasználó közel 40,9 százaléka, mintegy 4,8 millió ügyfél – vagyis a magyar lakosság közel fele - használ feltöltőkártyát. A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) júliusi adatai szerint Magyarországon a feltöltőkártyás mobiltelefont használók átlagosan havi 17 hívást indítanak, a hívásaik átlagosan 1,7 percig tartanak és havi 29 percet tesznek ki. Ez a forgalom az NMHH adatai szerint – a szolgáltatók jelenleg elérhető feltöltőkártyás tarifáival kivétel nélkül több mint ezer forintba, sok esetben havi több ezer forintba kerül, míg a Vodafone Tutival alig több mint havi 600 Ft-ba. A Tutival így változatlan havi költséggel sokkal többet lehet beszélni, vagy a többi csomaghoz képest havi több száz, vagy ezer forintot lehet megtakarítani. 

 

A Tuti felhasználók, 4G képes okostelefonnal természetesen a Vodafone 4G-s mobilinternet szolgáltatását is igénybe vehetik a jelenleg elérhető napi, egyszeri és megújuló adatcsomagokkal, utazásaik során pedig, ahogy a Vodafone többi feltöltőkártyás csomagjaival is, díjmentesen elérhető az utazásoknál rendkívül kedvező Európa hazai áron opció

 

A Vodafone jelenlegi feltöltőkártyás ügyfelei nagyon egyszerűen válthatnak a Tutira, a Vodafone applikáción keresztül, vagy egyetlen SMS-sel. Ebben az esetben belföldről, az ügyfél telefonjáról a 1270-es számra kell küldeni a díjmentes TV TUTI SMS kódot. Természetesen a Vodafone ügyfélszolgálatán is készséggel segítenek mindenkinek a váltásban. 

 

A Vodafone október 2-án vezette be a Vodafone Tuti feltöltőkártyás csomagot. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39