Új 4K LCD monitor a Philips-től UltraClear felbontással, UltraColor technológiával

forrás: Prím Online, 2016. november 8. 10:18

A vezető technológiai vállalataként és a Philips Monitors licenctulajdonos márkapartnereként ismert MMD bemutatja új kijelzőjét, amely az UltraClear 4K felbontást az UltraColor technológiának köszönhető extra-széles színtartománnyal és a kiemelkedően magas kontrasztarányt biztosító VA technológiával kombinálja. 

A 31,5 hüvelykes 328P6VJEB kijelző teret enged a felhasználók számára, hogy képeiket kiterjedt részletgazdagságot és élettel teli színeket biztosító Ultra HD felbontásban élvezhessék. A többszörös csatlakoztatási lehetőségnek és az MHL technológiának köszönhetően a kijelző csatlakoztatása és használata páratlanul egyszerű.

 

Precíz reprodukcióra tervezve

“Ez a Philips Monitors kijelző szakemberekkel, grafikai alkalmazásokkal dolgozó felhasználókkal, CAD tervezőkkel, pénzügyi szakemberekkel együtt került kifejlesztésre” - mondta Artem Khomenko, a Philips Monitors európai termékmenedzsre. “Ahhoz, hogy ezeknek a szakembereknek a munkája eredményes és hatékony maradasson, kulcsfontosságú a pontos és élénk színfeldolgozás a képernyőn. A korszerű színfeldolgozó és magas felbontást biztosító technológiák kombinációja optimális választás azon professzionális felhasználók számára, akik a magas felbontáshoz, színminőséghez és színegyezőséghez kedvező áron szeretnének hozzájutni.”

 

Az UltraColor technológia szélesebb színtartományt biztosít a pontos színfeldolgozásért és a ragyogóbb képekért. A széles színtartománynak (95%-os NTSC színtartomány-lefedés a jellemzően 72%-os lefedéssel szemben) köszönhetően az UltraColor természetesebb zöldeket, élénkebb vöröseket és mélyebb kékeket biztosít. A színskála kiterjesztése a színbeállítások finomhangolására szolgáló szoftvermegoldás helyett a panel kémiai összetételének megváltoztatása révén válik lehetővé.

 

Az UltraColor technológia révén a képernyőn megjelenő színek színhűek, amely mind a professzinális alkalmazások terén, mind pedig a multimédiás szórakozás terén nagy előnyt jelent.

 

Az UltraColor techonlógiához UltraClear 4K felbontás társul a legújabb 31,5 hüvelykes Philips kijelzőben. A 3840×2160 képpontnak köszönhetően az UltraClear 4K felbontás optimális részletgazdagságot biztosít a CAD alkalmazások futtatásához, 3D grafikai alkalmazásokkal dolgozók számára, vagy a nagyméretű táblázatokat kezelő pénzügyi szakemberek számára.

 

A kijelző színminőség és a felbontás terén tanúsított kiemelkedő teljesítményét kiegészíti a VA (Vertical Alignment) technológia. E függőleges elrendezésű technológia rendkívül nagy kontrasztarányt biztosít a széles nézési szögű és élénk színű képeken, amely a kijelzőt különösen a grafkai és fotográfiai alkalmazások futtatására teszi optimálissá.

 

Szakemberek által, szakemberek részére tervezve

Annak érdekében, hogy az a számos adatforrás, amelyre a grafikai szakembereknek és tervezőknek mindennapi munkájuk során szüksége van, hatékonyan csatlakoztatható legyen, a kijelző SmartConnect csatlakoztathatósággal rendelkezik. E legújabb, korszerű többszörös csatlakoztatási megoldásnak köszönhetően a felhasználók számára lehetővé válik a nagy felbontású, tömörítetlen video- és audiotartalmak megtekintése, valamint a 4K felbontás élvezete 60Hz-es képfrissítés mellett. A kijelző mindezek mellett támogatja az USB 3.0 eszközt, amely szupergyors 5,0 Gbit/s átviteli sebességet biztosít. A kijelző rendelkezik továbbá MHL (Mobile High Definition Link) csatlakoztatási lehetőséggel is, amely mobiltelefonok tartalmának megjelenítését teszi lehetővé nagyképernyőn a 328P6VJEB kijelző kiváló színminőségében és felbontásában.

 

A csatlakoztathatóság mellett számos további funkció került megtervezésre a kényelmes felhasználás érdekében, többek között a Philips Flicker-free technológia, amelynek köszönhetően a képernyő villódzása által okozott irritáció minimálisra csökkentehető. A villódzásmentes technológia nélkül a szem könnyen elfáradhat, főleg hosszútávú számítógépes munkavégzés során. A SmartErgoBase monitortalp billentehtősége, forgathatósága és magasságának állíthatósága maximális kényelmet biztosít és elősegíti a rendezett kábelelvezetést is. 

 

Az új Philips 328P6VJEB kijelző október végétől elérhető 213.990,00 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megnövelt termelékenység és adatvédelem az új Philips monitorral

Az MMD, vezető kijelző szakértő és a Philips monitors márka licencpartnere, bejelenti az új, 24 hüvelykes (23,8” / 60,5 cm) Philips 242B1V LCD képernyőt. A professzionális felhasználók termelékenyésének javítását, valamint a bizalmas adatok és tartalmak védelmét megcélzó új modell Full HD (1920 x 1080) felbontással és SmartImage technológiával rednelkezik a képek és videók lehető legélénkebb megjelenítése érdekében.

2020. június 2. 18:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás