Az ASSA ABLOY szárnyai alatt folytatja a SEAWING Kft.

forrás: Prím Online, 2016. november 8. 13:01

A nemzetközi ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a Magyarországon 27 éve működő, biztonságtechnikai rendszereket gyártó SEAWING Kft. 

A felvásárlást követően is a jelenlegi, önálló ügyvezetés irányítása alatt, székesfehérvári központjában folytatja tovább munkáját a cég. A piaci részesedés növelése mellett a még magasabb színvonalú termékfejlesztést és a hatékony integrációt tűzte ki célul az ASSA ABLOY.

 

Hazánk egyik vezető zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, az ASSA ABLOY bejelentette a saját fejlesztésű szoftvereket és hardvereket előállító SEAWING Kft. felvásárlását. A két cég meglévő ügyfélkörét és partnerhálózatát közvetlenül nem érinti a változás, mivel a megállapodás értelmében az eddig száz százalékban magyar tulajdonú SEAWING Kft. vezetősége továbbra is önállóan irányítja működését, a két cég független vállalatként folytatja tevékenységét. Az együttműködés célja, hogy lehetőséget teremtsenek az ASSA ABLOY zármegoldások SEAWING beléptető szoftverekbe történő implementálására, még tovább erősítve ezzel piaci jelenlétüket.

 

 

„Üzleti stratégiánk részeként olyan szoftverfejlesztőre és megoldásszállítóra volt szükségünk, aki testre szabható termékei által, valamint ASSA ABLOY zárakon és beléptetőkön szerzett tapasztalata révén hatékonyan segít minket egyedi, innovatív beléptető rendszerek kialakításában, melyekkel a mai igények mellett a jövő kihívásaira is felkészülhetünk” – magyarázta a felvásárlás hátterét Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezetője. A szoros együttműködés ellenére a két vállalat eddigi telephelyén, Budapesten és Székesfehérváron, a jelenlegi önálló vezetés mellett folyatatja tovább működését. 

 

„Döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy egy olyan vállalatcsoport része legyünk, akivel közös értékek és cégfilozófia mellett, szakmai elhivatottságunkat érvényesítve tudunk együtt dolgozni. Az ASSA ABLOY csapatára hosszú évek óta megbízható partnerként számíthattunk, így nem kérdés, hogy a szorosabb együttműködés is gyümölcsöző lesz számunkra” – tette hozzá Pálffy Zoltán, a SEAWING Kft. ügyvezető igazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40