Tizenöt éve született meg az első generációs Xbox

forrás: Prím Online, 2016. november 16. 11:30

Tizenöt éve született meg az első generációs Xbox az Egyesült Államokban. A termékcsalád azóta is töretlen népszerűségnek örvend, megjelenése óta 24 millió példányt adtak el belőle világszerte. Azóta számos újítás napvilágot látott, ám valami nem változott: játékosok millióinak nyújtja a legteljesebb játékélményt.

A közelmúltban is izgalmas időszakot zárt az Xbox mind a nemzetközi, mind a hazai piacon. Az NPD és a GfK adatai alapján az Xbox One októberben immár negyedik hónapja bizonyult a legnépszerűbb konzolnak az Egyesült Államokban, és második hónapja az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. A több mint 100 díjnyertes, exkluzív játéknak, az Xbox One S sikerének és az Xbox Live egyedülálló, komplex játékosközösségének köszönhetően idén az Xbox Live multiplayer játékosainak száma 52%-kal nőtt globális szinten! A Forza Horizon 3 az idei év legkeresettebb autós játéka lett, több mint 5 millió Xbox One és Windows 10 játékossal szeptemberben, tovább erősítve a széria töretlen sikerét.

 

Hasonlóan sikeres volt a magyarországi konzol piac is: a GfK mérése szerint ugyanis a hazai piacon a 8. generációs konzolok piacán az eladott darabszámok alapján az Xbox One 69 %-os piaci részesedést ért el 2016 szeptemberében!

 

 

 

Tudjuk, hogy e kiemelkedő eredményeket felhasználóinknak köszönhetjük, így továbbra is azon dolgozunk, hogy a legteljesebb Microsoft élményt nyújthassuk mindenkinek. Az idei évben olyan élményeket hozunk el játékosaink otthonába, mint az Xbox One S FIFA 17 (1TB és 500GB), vagy a Xbox One S Minecraft (500GB). Ezen felül idén év végén is sokak életét színesítik majd az olyan termékek, mint az Xbox One S Battlefield 1 (500GB és 1TB, utóbbi LE konzol, festett zöld színben), illetve Xbox One S Gears of War 4 (1TB és 2TB, utóbbi LE konzol, festett piros színben). Végül, de nem utolsó sorban megérkezik az Xbox One Kinect gépcsomag (500GB) is!

 

 

 

További újdonságokkal készültünk a kiegészítők terén is, hogy mindenkinek személyre szabott játékélményben lehessen része. Az Xbox Design Lab lehetővé teszi, hogy saját kontrollerünket készítsük el, a több mint 8 millió színkombinációnak köszönhetően pedig csupán képzelőerőnk szabhat határt. Az Xbox Sztereó Headset pedig a legújabb, limitált kiadású fejhallgatónk, mely nem csupán játék közben nyújt egyedülálló hangélményt, de akár filmnézés közben is.

 

Továbbra is fontos szerepet kap az Xbox Live, a világ elsőszámú játékosközössége, mely egyedülálló módon egyesíti az Xbox One konzolt és a Windows 10 számítógépet használó játékosokat, lehetővé téve egy páratlan multiplatform közösséghez való csatlakozást. Különösen nagy figyelmet kapnak a kapcsolódó szolgáltatások is, kiváltképpen a Games with Gold, így felhasználóinknak a havonta elérhető ingyenes játékoknak köszönhetően igazi Microsoft élményben lehessen részük.

 

Alapcélkitűzésünk, hogy minden játékosnak a legjobbat nyújthassuk, mind a konzolokat és kiegészítőket, mind pedig a játékokat illetően. Korábbi és közelgő bejelentéseinknek köszönhetően mindenki megtalálja a neki való kikapcsolódást, így az Xbox a legteljesebb játékélményt nyújtja idén karácsonykor is.

Kulcsszavak: Xbox Microsoft játék

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szabadszájú, őszinte könyvet írt az ország vadállatbefogója, Both Zoltán

Könyvet írt Both Zoltán, az ország egyetlen hivatásos vadállatbefogója. Több mint 20 éve ezzel a titulussal ismeri őt mindenki. Az egykori szegény kisfiú most ’A Vadállatbefogó - Cenzúra nélkül’ című könyvében felfedi, hogy milyen is az „igazi bothzoli”, aki küzdött az alkohollal, a drogokkal és, aki minden pénzét egzotikus hüllőkre költötte.

2021. február 18. 20:22

Vb 2022: volt magyar válogatott labdarúgó vizsgája az I. csoportot, két favoritot lát

Többek között Anglia és Magyaroszág lesz a lengyel csapat ellenfele a 2022-es vébé selejtezőin. Volt magyar válogatott labdarúgó szerint Lengyelországnak és Angliának van legtöbb esélye kijutásra.

2021. február 15. 10:02

22 Bet – széleskörű sportfogadási kínálat egy helyen

Magyarul is elérhető a Bet-Fogadás oldala, mely a legjobb fogadóirodákat gyűjti egybe. Minden sportágban nagy kínálattal rendelkezik.

2021. február 11. 20:13

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55