Az S&T Consulting hazánkban elsőként kap Check Point SandBlast specializációt

forrás: Prím Online, 2016. november 21. 10:23

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy hazánkban elsőként az S&T Consulting Hungary Kft. szerzett SandBlast specializációt. A megszerzett cím azt igazolja, hogy a cég rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással.

A Check Point által kínált zero-day védelem alapossága révén több rosszindulatú támadás védhető ki még időben, miközben a felhasználók gyorsan és biztonságosan kapják meg az információkat, a munkájukhoz szükséges tartalmakat. Az iparágvezető, díjnyertes sandboxing technológiával rendelkező SandBlast termékcsalád lehetőséget nyújt a vállalatok számára, hogy a cyber bűnözők előtt járva, több-rétegű védelmi stratégiát építsenek ki, amely kombinálja a proaktívitást a csúcstechnológiát képviselő CPU-szintű védelemmel. 

 

„Az iparági felmérések újra meg újra arra az eredményre jutnak, hogy a cyberbűnözők egyre nagyobb veszélyt jelentő tevékenységének megállítása érdekében, a szervezeteknek a fenyegetésekkel szemben magas szintű intézkedéseket kell foganatosítaniuk a hálózatokon, a végpontokon és a mobil eszközökön,”  - mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. „A Check Point SandBlast zero-day védelmi és mobil fenyegetések elleni megoldása biztosítja a legújabb fenyegetésekkel szembeni megfelelő védelmet, már a fertőzés előtt meg tudja állítani a rosszindulatú programokat.”

 

„Ügyfeleink, partnereink köréből rendszeresen érkeznek jelzések olyan incidensekről, melyek a klasszikus védelmi rendszerekkel nem előzhetők meg. A Check Point széles, úttörő megoldásokat felvonultató portfóliója lehetőséget ad ezek korai felismerésére és a szükséges lépések megtételére. Az S&T számára kiemelkedően fontos, hogy a legmegbízhatóbb és legmodernebb technológiákkal segítse Ügyfelei üzleti folyamatainak hatékonyságát és biztonságát,” - tette hozzá Kunos Imre, az S&T IT biztonsági üzletágának vezetője.

Kulcsszavak: Check Point biztonság

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38