Az új ultramobil LIFEBOOK családdal a Fujitsu a modern munkahely igényeire reagál

forrás: Prím Online, 2016. november 24. 10:51

Az új ultrahordozható noteszgépcsaládjával a Fujitsu az üzleti felhasználók változó irodai és mobil szükségleteire reagál. A LIFEBOOK U7x7 családot három különböző méretű, könnyű noteszgép alkotja: a 12,5 hüvelykes ultramobil noteszgéptől a 15,6 hüvelykes erőgépig.

A mindössze 19 mm vastag és a 1,3 kg súlyú LIFEBOOK U727 a Fujitsu első teljesen ultrahordozható noteszgépe. A vékony kialakítás a 14 hüvelykes LIFEBOOK U747-re, és a család legnagyobb tagjára, a 15,6 hüvelykes LIFEBOOK U757 modellre egyaránt jellemző.

 

A LIFEBOOK U7x7 noteszgépcsalád bármilyen munkastílus támogatására alkalmas. Tervezésekor a Fujitsu a kényelmet állította a középpontba, és hagyományos vagy USB C-típusú portreplikátort is kínál az eszközökhöz – a teljes méretű hálózati és kijelzőcsatlakozók mellett. Így a felhasználóknak nem kell a noteszgép mellett a kábeleket és az adaptert is magával hurcolnia egy külön táskában, amit könnyen elveszthet. A Fujitsu a LIFEBOOK U7x7 család egyszerű felügyeletére is ügyelt. Az egységes BIOS-képnek, alaplapnak és komponenskészletnek köszönhetően az IT-részleg munkatársai könnyen felügyelhetik a noteszgépeket, és azok teljes élettartamra vetített költsége is alacsonyabb.

 

Mivel a noteszgépcsalád ultramobil, a Fujitsu mindent megtett azért, hogy megvédje a LIFEBOOK U7x7 modelleket – és adataikat – a lopással és az illetéktelen hozzáféréssel szemben. Mindegyik gép fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik: integrált intelligenskártya-olvasóval és TPM 2.0 modullal. A más azonosítási megoldásokkal együtt is használható, opcionális tenyérvéna-érzékelő a Fujitsu PalmSecure technológiájával azonosítja a felhasználót. Ezen túlmenően is számos funkció javítja a LIFEBOOK U7x7 család kínálta felhasználói élményt, köztük a tükröződésmentes HD vagy az opcionális Full HD (FHD) érintőkijelző, a megerősített képernyőzsanér, és a noteszgép tartósságát fokozó, felső kategóriás magnézium ház.

 

 

A mobil üzleti felhasználók igényeit kiszolgáló egész napos akkumulátor-üzemidő az alapkiépítés része. A felhasználó által cserélhető akkumulátorok növelik a kényelmet, és hozzájárulnak az alacsonyabb teljes élettartamra vetített költséghez. Más szállítókkal ellentétben a Fujitsu a garancia elvesztése nélkül teszi lehetővé a merevlemez nagyobb kapacitású lemezre cserélését és a rendszermemória bővítését a praktikus szerviznyíláson keresztül. A LIFEBOOK U7x7 sorozat felhasználói a csatlakozás terén sem kényszerülnek kompromisszumra, hiszen mindegyik modell beépített VGA-portokkal és teljes méretű LAN-csatlakozóval van felszerelve.

 

„A maximális rugalmasság, a sokoldalú csatlakozás és a biztonság ma már az üzleti noteszgépek leggyakrabban igényelt funkciói közé tartoznak. A közös íróasztal-használat és a mobil munkavégzés terjedésével az üzleti felhasználók a megbízható alapszintű képességeket keresik, míg a munkaadóknak olyan nagy teljesítményű, mégis költséghatékony eszközökre van szükségük, amelyek tartósak, ugyanakkor a felhasználók is elfogadják őket. E megfontolások alapján fejlesztettük ki a LIFEBOOK U7x7 noteszgépcsaládot. A Fujitsu többféle modellt kínál a különféle munkastílusokhoz igazodva: a sokat utazó cégvezetőknek éppúgy, mint a munkájukhoz nagyobb méretű vagy két képernyőt igénylő felhasználóknak” – nyilatkozta Ruediger Landto, a Fujitsu kliensszámítástechnikai és IoT megoldásokért felelős EMEIA-régióbeli vezetője.

 

Ár és piaci bevezetés

A LIFEBOOK U7x7 noteszgépcsalád novembertől rendelhető az EMEIA-régióhoz tartozó országokban. Szállítása várhatóan 2017 januárjában indul. A noteszgépek ára modelltől, konfigurációtól és országtól függően változik.

Kulcsszavak: noteszgép LIFEBOOK Fujitsu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38

Digitalizálódó vállalatok vezetői az IVSZ elnökségében

2022. augusztus 31. 14:17