Véget ért a Lenovo Y Kupa

forrás: Prím Online, 2016. november 29. 14:13

Hétvégén tartották a Lenovo Y Kupa elődöntőjét és döntőjét. Az esport gamer versenyen összesen 64 csapat mérkőzött meg.

A Lurdy Ház és a PlayIT adott otthont A 2 millió forint összdíjazású és több hónapon át tartó Lenovo Y Kupának. A csapatoknak a döntőbe kerüléshez először túl kellett jutniuk az év során négy online selejtezőn, valamint négy helyszíni elődöntőn, amelyek Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsett kerültek megrendezésre, valamint a PlayIT keretében megrendezett pénteki elődöntőn is, ahol mindkét kategóriában 4-4 csapat csapott össze a szombati napon megrendezett döntőben való részvételért. 

 


A Counter Strike: Global Offensive szombati döntőjében a Control Gaming és a Fury Gaming EU csapatok feszültek egymásnak a kategóriában kiosztott fél millió forintos fődíjért, melyet végül a Control Gaming csapata vihetett haza 2:0 arányban megnyert döntő meccsel. A 2:0 végeredmény ellenére a meccs nagyon szorosra sikerült, a lebonyolítással megbízott, The War Room Youtube csatornáján megtekinthető, ha valaki lemaradt volna róla. 

 

A League of Legends aranymeccsén a budapesti bajnok, a Team Horizon Reapers csapott össze a debreceni első helyezett Wild Multigaming csapatával. A színvonalas és izgalmas mérkőzés csak a végső, harmadik körben dőlt el, szoros küzdelemben 1:1 állás után a Lenovo végül a THR csapatot avathatta bajnokká.

 

Kép: youtube.com

Kulcsszavak: verseny gamer Lenovo

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59