Véget ért a Lenovo Y Kupa

forrás: Prím Online, 2016. november 29. 14:13

Hétvégén tartották a Lenovo Y Kupa elődöntőjét és döntőjét. Az esport gamer versenyen összesen 64 csapat mérkőzött meg.

A Lurdy Ház és a PlayIT adott otthont A 2 millió forint összdíjazású és több hónapon át tartó Lenovo Y Kupának. A csapatoknak a döntőbe kerüléshez először túl kellett jutniuk az év során négy online selejtezőn, valamint négy helyszíni elődöntőn, amelyek Budapesten, Szegeden, Debrecenben és Pécsett kerültek megrendezésre, valamint a PlayIT keretében megrendezett pénteki elődöntőn is, ahol mindkét kategóriában 4-4 csapat csapott össze a szombati napon megrendezett döntőben való részvételért. 

 


A Counter Strike: Global Offensive szombati döntőjében a Control Gaming és a Fury Gaming EU csapatok feszültek egymásnak a kategóriában kiosztott fél millió forintos fődíjért, melyet végül a Control Gaming csapata vihetett haza 2:0 arányban megnyert döntő meccsel. A 2:0 végeredmény ellenére a meccs nagyon szorosra sikerült, a lebonyolítással megbízott, The War Room Youtube csatornáján megtekinthető, ha valaki lemaradt volna róla. 

 

A League of Legends aranymeccsén a budapesti bajnok, a Team Horizon Reapers csapott össze a debreceni első helyezett Wild Multigaming csapatával. A színvonalas és izgalmas mérkőzés csak a végső, harmadik körben dőlt el, szoros küzdelemben 1:1 állás után a Lenovo végül a THR csapatot avathatta bajnokká.

 

Kép: youtube.com

Kulcsszavak: verseny gamer Lenovo

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás