Új alapokra helyezi a kis irodák dokumentumkezelési rendszerét a Xerox

forrás: Prím Online, 2016. november 30. 11:09

Napjainkban a kis irodák ugyan rendelkeznek nyomtatókkal, multifunkciós berendezésekkel, azonban ezek javarészt már messze nem azokkal a funkciókkal vannak ellátva, amelyekre a dolgozóknak a feladatok elvégzéséhez valójában szükségük lenne.

A Xerox látva ezeket az eltéréséket fejlesztette ki, és a napokban vezeti be a piacra a Xerox Phaser 6510 színes nyomtatót és a Xerox WorkCentre 6515 színes multifunkciós berendezést (MFP). Mindkét gépet arra konfigurálták, hogy könnyen be lehessen azokat állítani, és rendelkezzenek magas produktivitást biztosító funkciókkal, így többek közt a kétoldalú, egyszerűsített szkennelési megoldással. Az MFP-t ugyanakkor felszerelték egy közel 13 centiméteres, applikáció-alapú érintőképernyős felhasználói felülettel, amin megjeleníthető a szkennelt dokumentum nézete, és a szerkesztési beállítások is. Továbbá ez a platform alkalmas az intuitív navigálásra, illetve a munkafolyamatok testre szabására.  Az akár 850 lapos papírkapacitás, illetve a nagyvállalati szegmensben már bevált Super-Fine EA toner használata pedig szintén a felhasználói igények magas szintű kiszolgálását támogatja.

 

 

„Mostanáig az volt a jellemző, hogy a kis irodáknak be kellett érniük olyan berendezésekkel, amelyek alacsony tudással rendelkeztek. Ez viszont limitálta azt a munkát, amit el lehetett velük végezni. Érthető módon ez a piaci szegmens már régóta várt azokra a készülékekre, amelyek nagy teljesítményre képesek és megfizethetőek.” – mondta Tracey Koziol, a Xerox Iroda és Megoldások Üzleti Divíziójának alelnöke.

 

A Xerox új berendezéseinek köszönhetően a kisebb ingatlanforgalmazó irodák például azonnal a helyszínen maguk nyomtathatják ki a brosúráikat, illetve grafikai anyagaikat, pontosan és színhelyesen. Továbbá ezekkel a készülékekkel az iroda digitalizálhatja az ügyfeleinek tett ajánlatokat, szerződéseket, amelyeket a munkatársaknak elküldve azok útközben is szerkeszthetnek, és szövegesen kereshető változatot készíthetnek belőle az egyszerű archiválás érdekében.

 

Az új Phaser 6510 színes nyomtató és a WorkCentre 6515 színes MFP előnye az is, hogy bármilyen eszközhöz csatlakoztatható, lehetővé téve azt, hogy a munkavállalók tabletről, mobilról küldjenek rá nyomtatandó dokumentumokat, akkor is, amikor éppen mozgásban vannak. 

 

A szabvány méretű papírok nyomtatásra tervezett Xerox Phaser 6510 színes nyomtató és a Xerox WorkCentre 6515 színes multifunkciós berendezés az alábbi funkciókkal segíti még az irodai munkát:

  • Wi-Fi Direct kapcsolat, ami a biztonságos nyomtatást teszi lehetővé mobilról, vagy tabletről;
  • Egyszerű mobilnyomtatás az Apple AirPrint, a Google Cloud Print, a  Xerox Print Service Plug-In for Android  és a Mopria applikációkon keresztül;
  • Többszörös szkennelési beolvasási lehetőség többek közt e-mailbe, FTP-re, vállalati hálózatra, vagy a nyomtatóba beépített 3.0-ás USB kulcsra azzal a lehetőséggel karöltve, hogy a berendezés az egyszer beszkennelt dokumentumot egyidejűleg több tárolási végpontra is elküldi;
  • Felhőhöz-kapcsolódás lehetősége, annak érdekében, hogy direktben lehessen oda szkennelni, illetve nyomtatni onnan a Xerox Mobile Link segítségével;
  • A berendezések havi terhelhetősége 50.000 oldal, 30 oldal/perc nyomtatási sebesség mellett;
  • Kétoldalas, egymenetes szkennelési folyamat, amely során akár 37 szkennelés is készíthető percenként;
  • 1200 x 2400 natív dpi-s felbontás, amely páratlan színreprodukciót, illetve kiváló minőségű végeredményt garantál.

 

A Phaser 6510 színes nyomtató és a WorkCentre 6515 színes MFP hamarosan elérhető lesz világszerte, így Magyarországon is. A Xerox hazai leányvállalata ezeknek a berendezéseknek a piacra lépését a jövő évi, széles körű termékportfolió bevezetés nyitányának szánja, aminek köszönhetően 2017-ben a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig mindegyik szegmens számára szeretnének olyan új készülékeket bemutatni, amelyekkel azok tovább fokozhatják termelékenységüket és csökkenthetik a költségeiket.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Az új Epson SureColor nyomtatók kivételes minőséget és sokoldalúságot biztosítanak

Az Epson bemutatja első, 12 színkomponenst használó nagy formátumú nyomtatóit, amelyek minden eddiginél szélesebb színteret biztosítanak 99%-os Pantone-lefedettséggel*. 

2019. október 17. 18:33

Az MMD bemutatja az USB-C dokkolóval rendelkező Philips 346B1C monitort

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti az USB-C funkcióval rendelkező, 34 hüvelykes ívelt UltraWide VA LCD Philips 346B1C monitor piacra kerülését. 

2019. október 17. 09:00

Új ipari 3D nyomtató megoldások az Ultimakertől

Az Ultimaker a világhírű TCT kiállításon bemutatta legújabb 3D nyomtatóját, az Ultimaker S3-at, valamint a cég bivalyerős összeállítását, amely az S5 modellt újabb automatizált funkciókkal ipari szintre emeli, az Ultimaker S5 Pro csomagot. Az Ultimaker S3 és az Ultimaker S5 Pro csomag már megtekinthetők a hazai márkaképviselet, a FreeDee Kft. budapesti bemutató termében, illetve hamarosan az Automotive Hungary kiállításon is!

2019. október 10. 09:05

Itt a legsokoldalúbb színes, digitális, vágott lapos nyomdagép

A Xerox két új opcionális funkcióval bővíti a Xerox az iGen 5 digitális nyomdagépét: az extra hosszú lapadagalóval (XLS) valamint a fluoreszkáló sárga száraztintával. 

2019. október 4. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás