Új alapokra helyezi a kis irodák dokumentumkezelési rendszerét a Xerox

forrás: Prím Online, 2016. november 30. 11:09

Napjainkban a kis irodák ugyan rendelkeznek nyomtatókkal, multifunkciós berendezésekkel, azonban ezek javarészt már messze nem azokkal a funkciókkal vannak ellátva, amelyekre a dolgozóknak a feladatok elvégzéséhez valójában szükségük lenne.

A Xerox látva ezeket az eltéréséket fejlesztette ki, és a napokban vezeti be a piacra a Xerox Phaser 6510 színes nyomtatót és a Xerox WorkCentre 6515 színes multifunkciós berendezést (MFP). Mindkét gépet arra konfigurálták, hogy könnyen be lehessen azokat állítani, és rendelkezzenek magas produktivitást biztosító funkciókkal, így többek közt a kétoldalú, egyszerűsített szkennelési megoldással. Az MFP-t ugyanakkor felszerelték egy közel 13 centiméteres, applikáció-alapú érintőképernyős felhasználói felülettel, amin megjeleníthető a szkennelt dokumentum nézete, és a szerkesztési beállítások is. Továbbá ez a platform alkalmas az intuitív navigálásra, illetve a munkafolyamatok testre szabására.  Az akár 850 lapos papírkapacitás, illetve a nagyvállalati szegmensben már bevált Super-Fine EA toner használata pedig szintén a felhasználói igények magas szintű kiszolgálását támogatja.

 

 

„Mostanáig az volt a jellemző, hogy a kis irodáknak be kellett érniük olyan berendezésekkel, amelyek alacsony tudással rendelkeztek. Ez viszont limitálta azt a munkát, amit el lehetett velük végezni. Érthető módon ez a piaci szegmens már régóta várt azokra a készülékekre, amelyek nagy teljesítményre képesek és megfizethetőek.” – mondta Tracey Koziol, a Xerox Iroda és Megoldások Üzleti Divíziójának alelnöke.

 

A Xerox új berendezéseinek köszönhetően a kisebb ingatlanforgalmazó irodák például azonnal a helyszínen maguk nyomtathatják ki a brosúráikat, illetve grafikai anyagaikat, pontosan és színhelyesen. Továbbá ezekkel a készülékekkel az iroda digitalizálhatja az ügyfeleinek tett ajánlatokat, szerződéseket, amelyeket a munkatársaknak elküldve azok útközben is szerkeszthetnek, és szövegesen kereshető változatot készíthetnek belőle az egyszerű archiválás érdekében.

 

Az új Phaser 6510 színes nyomtató és a WorkCentre 6515 színes MFP előnye az is, hogy bármilyen eszközhöz csatlakoztatható, lehetővé téve azt, hogy a munkavállalók tabletről, mobilról küldjenek rá nyomtatandó dokumentumokat, akkor is, amikor éppen mozgásban vannak. 

 

A szabvány méretű papírok nyomtatásra tervezett Xerox Phaser 6510 színes nyomtató és a Xerox WorkCentre 6515 színes multifunkciós berendezés az alábbi funkciókkal segíti még az irodai munkát:

  • Wi-Fi Direct kapcsolat, ami a biztonságos nyomtatást teszi lehetővé mobilról, vagy tabletről;
  • Egyszerű mobilnyomtatás az Apple AirPrint, a Google Cloud Print, a  Xerox Print Service Plug-In for Android  és a Mopria applikációkon keresztül;
  • Többszörös szkennelési beolvasási lehetőség többek közt e-mailbe, FTP-re, vállalati hálózatra, vagy a nyomtatóba beépített 3.0-ás USB kulcsra azzal a lehetőséggel karöltve, hogy a berendezés az egyszer beszkennelt dokumentumot egyidejűleg több tárolási végpontra is elküldi;
  • Felhőhöz-kapcsolódás lehetősége, annak érdekében, hogy direktben lehessen oda szkennelni, illetve nyomtatni onnan a Xerox Mobile Link segítségével;
  • A berendezések havi terhelhetősége 50.000 oldal, 30 oldal/perc nyomtatási sebesség mellett;
  • Kétoldalas, egymenetes szkennelési folyamat, amely során akár 37 szkennelés is készíthető percenként;
  • 1200 x 2400 natív dpi-s felbontás, amely páratlan színreprodukciót, illetve kiváló minőségű végeredményt garantál.

 

A Phaser 6510 színes nyomtató és a WorkCentre 6515 színes MFP hamarosan elérhető lesz világszerte, így Magyarországon is. A Xerox hazai leányvállalata ezeknek a berendezéseknek a piacra lépését a jövő évi, széles körű termékportfolió bevezetés nyitányának szánja, aminek köszönhetően 2017-ben a kisvállalkozásoktól kezdve a nagyvállalatokig mindegyik szegmens számára szeretnének olyan új készülékeket bemutatni, amelyekkel azok tovább fokozhatják termelékenységüket és csökkenthetik a költségeiket.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkezik az új AOC monitor

A képernyő-specialista AOC bemutat egy áttörő jelentőségű monitort, melyet a nagyteljesítményű felszerelésekre vágyó, különösen versenyjátékosoknak és e-sportok  rajongóinak szánt. 240 Hz frissítési rátájával és extrém alacsony, 0,5 ms válaszidejével (MPRT) a 27 hüvelykes (68,6 cm) AOC AGON AG273QZ észbontóan gyors. 

2020. február 26. 15:03

Ultraszéles gaming képernyő az AOC-tól

A képernyő-specialista AOC piacra dobja a 88,98 cm (35 hüvelyk) képátlójú AOC AGON AG353UCG modellt, amely a követező generációs AGON 3 sorozat tagja és a széles körben elismert AG352UCG6 ultraszéles monitor továbbfejlesztett változata. 

2020. február 24. 15:01

Rangos díjat kapott az Epson két nyomtatója

A Seiko Epson Corporation bejelentette, hogy a Surecolor SC-P7500 és a Surecolor SC-P9500 nagy formátumú nyomtatói nyertek az iF Design Award 2020 versenyen, amelyet a hannoveri iF International Forum Design GmbH rendez.

2020. február 22. 11:00

Környezetbarát funkciókkal ellátott Philips monitor

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a 24 hüvelykes (60,5 cm) Philips 243B1 LCD monitor piaci bevezetését. 

2020. február 20. 13:12

Háromoldalon keret nélküli AOC monitor

A monitorok szakértőjeként ismert AOC három új, belépő szintű monitort mutat be a B2-es sorozat új tagjai személyében. A 21,5 hüvelykes (54,7 cm), 23,8 hüvelykes (60,4 cm) és 27 hüvelykes (68,6 cm) kijelzőméretű modellek mindhárom esetben gyönyörű, háromoldalon keret nélküli kialakítással rendelkeznek, Full HD felbontásúak (1080p), ultravékony profillal és letisztult hátsó VESA-konzollal vannak ellátva. 

2020. február 3. 19:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás