Jótékony taxi? Igen, létezik!

Karácsony előtt akár utazás közben is segíthetünk a rászorulóknak

forrás: Prím Online, 2016. december 3. 07:03

Karácsonyig taxizás közben is jótékonykodhat bárki, aki a fővárosi taxik közül a Taxify autóit választja utazásához és a telefonos alkalmazáson keresztül rendel. 

Az adományozásban résztvevő sofőrök fuvarjaik után 30 Ft-ot ajánlanak fel, majd a befolyt összeget a cég megduplázza. Szavazás során az utasok dönthetik el, hogy a pénzzel melyik három szervezet támogassa a a Taxify. 

 

A kezdeményezéshez a sofőrök több mint fele már csatlakozott, de a visszajelzések alapján várhatóan szinte az összes autó részt vesz majd az akcióban" - hangsúlyozza Cziraki Dániel, a Taxify operatív vezetője. Kiemeli: a 30 Ft-os összeget az applikációval való fizetés során automatikusan elkülöníti a rendszer. A Taxify facebook oldalán pedig bárki szavazhat arról, hogy melyik három szervezetet támogassa a közös pénzadományból a cég.

 

 

„A Taxify egy észt start up cég, mi itthon a magyarországi képviselet vagyunk. Észtországban már október vége óta zajlik a karácsonyi utazási jótékony akció, december közepéig az előrejelzések szerint mintegy 7 000 euró gyűlhet össze. Itthon a sofőrökkel közösen döntöttük el, hogy mi is indítunk egy hasonló gyűjtést. Reméljük, hogy a karácsonyi időszakban sokan választanak jótákony taxit utazásaikhoz és egy tetemes összeggel támogathatjuk majd a kiválasztott szervezeteket" – összegez Cziraki Dániel.

 

A Taxify december 1-gyel egyébként Varsóban is elindította a szolgáltatását, 200 autóval.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás