Lendülj formába az új évben a Sony EXTRA BASS sport fülhallgatóival

forrás: Prím Online, 2016. december 3. 12:28

Megjelent a Sony kettő új, vezeték nélküli fejhallgatója, amelyekkel biztosan nem kell lemondanod kedvenc zenéidről a legkeményebb edzések közben sem. 

Mindegy, hogy teremben vagy a természetben mozogsz, az EXTRA BASS erőteljes, mély hangzása biztosan a legjobbat hozza ki belőled. A vezeték nélküli fejhallgatók teljesen leegyszerűsítik a használatot, így nem függsz a kábelektől, és a telefonodat is szabadabban használhatod. Válassz magadnak edzőpartnert a Sony új fejhallgatói közül, amelyek segítségével könnyen valóra válthatod újévi fogadalmaid.

 

 

Felejtsd el a zavaró vezetékeket! Párosítsd Sony fejhallgatód okostelefonoddal és kedvenc zeneszámaid elkísérnek, bárhová is mész. A kiváló hangzásról a Sony új audio technológiája, az LDAC gondoskodik, amelynek segítségével nagy felbontásban, tömörítési eljárások és adatvesztés nélkül élvezheted a zenét Bluetooth kapcsolaton keresztül. A fejhallgatók legalább 7 óráig használhatóak egy töltéssel, így biztosan nem kell megszakítanod, bármit is sportolj.

 

A mosható, vezeték nélküli edzőpartner: MDR-XB80BS

Az IPX5 kialakításnak köszönhetően az új sport fülhallgatónak nem árt a nedvesség, így akár az edzőtrikóddal együtt moshatod. Az MDR-XB80BS 7 órás üzemideje és csupán 27 grammos tömege garantálja, hogy csak az edzésre fókuszálhass.

 

Válaszd ki a neked megfelelő méretű fülpárnát, és használd a fejhallgatóhoz járó fülkampót és kábelvezetőt a korlátlan, vezeték nélküli szabadságért. 

 

 

Tedd egyszerűbbé a sportolást az MDR-XB50BS-sel

Az MDR-XB50BS IPX4 védettségének köszönhetően nem okozhat gondot egy váratlan zápor vagy a fokozott izzadás sem. Az EXTRA BASS technológia segítségével hallgasd kedvenc zeneszámaid minden eddiginél mélyebb, ütősebb basszusokkal, több mint 8 órán keresztül. 

 

A fejhallgató irányításához csupán két gombra van szükség, ezáltal hívásokat fogadni, zeneszámokat átugrani vagy megállítani rendkívül egyszerű. Az ívelt támasztók nem csak praktikusak, de stílusosak is, amelyek biztosan a helyén tartják fejhallgatódat intenzív mozgás közben is.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08