Sikeres a Kulcs-Soft BizXpert programja

forrás: Prím Online, 2016. december 7. 10:46

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. BizXpert programja (www.bizxpert.com) november végén elérte a 70.000 letöltést. Ebből a 2016-os évben közel 40.000 letöltés történt. Ezzel egyidőben befejeződött egy 3 éves fejlesztői munka is. A szoftver mára teljes körű készletkezelő, megrendeléskezelő, CRM és számlázó programmá fejlődött.

Legtöbb ügyfelük az Egyesült Államokban használja az alkalmazást, mivel teljes mértékben megfelel az amerikai felhasználói szokásoknak és jogszabályoknak is. Az amerikai vállalkozók elismerik a BizXpert képességeit, megszerették a dizájnját, amely bizonyítottan könnyen kezelhető mind asztali gépen, mind mobileszközökön. A felhasználók harmada mobiltelefonon futtatja az alkalmazást. A BizXpert több mint, 1 éve első helyezésű az amerikai Windows Store-ban a számlázó programok kategóriában.

 

 

Az elmúlt időszak sikeres termékbevezetési kampányát követően a jövő évtől kezdődően nem ingyenesen, hanem SAAS (Software As A Service) üzleti modellben 10 USD/hónap szolgáltatási díjért teszik elérhetővé termékünket a nemzetközi piacon.

 

Az értékesítés támogatása érdekében a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy a jövő év első felében BizXpert néven létrehoz egy amerikai bejegyzésű céget, mely a szoftver marketingjével és forgalmazásával fog foglalkozni. Az amerikai BizXpert cég 100 százalékban a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdona lesz.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ötven Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

2023. szeptember 28. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59