Sikeres a Kulcs-Soft BizXpert programja

forrás: Prím Online, 2016. december 7. 10:46

A Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. BizXpert programja (www.bizxpert.com) november végén elérte a 70.000 letöltést. Ebből a 2016-os évben közel 40.000 letöltés történt. Ezzel egyidőben befejeződött egy 3 éves fejlesztői munka is. A szoftver mára teljes körű készletkezelő, megrendeléskezelő, CRM és számlázó programmá fejlődött.

Legtöbb ügyfelük az Egyesült Államokban használja az alkalmazást, mivel teljes mértékben megfelel az amerikai felhasználói szokásoknak és jogszabályoknak is. Az amerikai vállalkozók elismerik a BizXpert képességeit, megszerették a dizájnját, amely bizonyítottan könnyen kezelhető mind asztali gépen, mind mobileszközökön. A felhasználók harmada mobiltelefonon futtatja az alkalmazást. A BizXpert több mint, 1 éve első helyezésű az amerikai Windows Store-ban a számlázó programok kategóriában.

 

 

Az elmúlt időszak sikeres termékbevezetési kampányát követően a jövő évtől kezdődően nem ingyenesen, hanem SAAS (Software As A Service) üzleti modellben 10 USD/hónap szolgáltatási díjért teszik elérhetővé termékünket a nemzetközi piacon.

 

Az értékesítés támogatása érdekében a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. Igazgatósága úgy döntött, hogy a jövő év első felében BizXpert néven létrehoz egy amerikai bejegyzésű céget, mely a szoftver marketingjével és forgalmazásával fog foglalkozni. Az amerikai BizXpert cég 100 százalékban a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdona lesz.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már eSzemélyihez is hozzárendelhető a vasúti bérlet

A MÁV-START utasai a bérletüket mostantól az új típusú személyazonosító igazolványukon elektronikus adatként tárolhatják. Az eSzemélyihez hozzárendelt bérlet óriási előnye, hogy az utasnak nem kell papíralapú bérletet őriznie és magával vinnie. A vasúttársaság korábban a Budapest–Pusztaszabolcs és a Budapest–Székesfehérvár vasútvonalakon tesztelte az innovatív megoldást, amely már több mint ötmillió állampolgár számára jelenthet kényelmes, papírmentes megoldást a mindennapi vasúti utazások során. 

2019. október 21. 15:04

Mesterséges intelligencia alkalmazása a kis- és közepes vállalkozásokért

Egy magyar szoftverfejlesztő cég világszerte élen jár a gyártó-, logisztikai- és kereskedelmi szoftvermegoldások fejlesztésében. Legújabb áttörésük, hogy a piacon elsőként alkalmazzák gyártási rendszerekben a genetikus algoritmus alapú mesterséges intelligenciát, melynek köszönhetően a kis- és közepes vállalkozások az adott folyamatra fordított időt és költségeket legalább 30-40 százalékkal tudják csökkenteni. 

2019. október 21. 13:27

Cégalapítás Németországban és Ausztriában - hasonlóságok és különbségek

Bár az uniós jogharmonizáció következtében a cégalapítás folyamatában sincsenek jelentős különbségek, mégis van néhány olyan eltérés, amivel még az alapítás előtt érdemes tisztában lenni. Egy megbízható tanácsadó cég segítségével pedig különösen sok időt és pénzt is spórolhat a külpiacra lépő magyar vállalkozó.  

2019. október 21. 08:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás