Dienes-Oehm Tivadar a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója

forrás: Prím Online, 2016. december 12. 09:57

A Dell EMC ma bejelentette, hogy Dienes-Oehm Tivadart nevezi ki a Dell EMC Magyarország vezérigazgatójává, amely pozícióját hivatalosan 2017. február 1-jétől tölti be. 

A két amerikai nagyvállalat, a Dell és az EMC szeptemberi egyesülésével a világ legnagyobb magánkézben lévő IT infrastruktúra szolgáltató cége jött létre. Az új vállalat célja, hogy kibővült szolgáltatásokkal és még fejlettebb képességekkel segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

 

Dienes-Oehm Tivadar vezérigazgatóként az óriásvállalat magyarországi üzleti stratégiájáért felel majd, amely egy széleskörű, új kompetenciákkal kiegészült szolgáltatás- és termékportfólió értékesítését jelenti a köz- és a magánszféra számára.

 

“Nagy örömmel fogadtam el a kinevezést, megtiszteltetés számomra, hogy segíthetem a világ legnagyobb magánkézben levő IT technológiai vállalatának törekvéseit. Dell EMC Magyarországként fantasztikus lehetőségeink és nagyszerű képességeink vannak az IT piac leggyorsabban növekvő területein, legyen az hibrid felhő, szoftver-alapú adatközpont, egyesített infrastruktúra, platform-szolgáltatás, adatelemzés, mobilitás vagy kiberbiztonság. Egy új technológiai forradalom küszöbén állunk, és szeretnénk minden lehetséges módon támogatni a vállalatokat, az ügyfeleinket egy korszerű, a legmodernebb megoldásokra épülő IT infrastruktúra kialakításában” – mondta Dienes-Oehm Tivadar, a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója.

 

Dienes-Oehm Tivadar vezérigazgató, Dell EMC Magyarország

A szakember 2005-ben sales managerként csatlakozott a Dell Magyarország csapatához, ebben a feladatkörben a partnerek, a key accountok és a disztribútorok értékesítési stratégiájáért felelt. Hamarosan kinevezték country managerré, így a vállalat teljes magyarországi tevékenységéért, tervezéséért, és stratégiájáért felelős posztot látta el.

 

2013-ban regionális igazgatóként (NEE & UCIS) folytatta tevékenységét. Azóta vezető szerepet tölt be a regionális tervezésben, ápolja a kapcsolatokat a CXO szintű partnerekkel és ügyfelekkel, valamint a média képviselőivel. Ő felel az üzleti eredményekért a Dell EMC-nél Magyarországon, a Balti Államokban, Ukrajnában, Fehéroroszországban, Grúziában, Örményországban és Azerbajdzsánban.

 

Mielőtt a Dell csapatához csatlakozott, Dienes-Oehm Tivadar 6 évig a Cisco Systems Magyarország államigazgatási üzletágát vezette. 

 

Magyarországon született és családjával Budapesten él.

Kulcsszavak: +céginfo Dell EMC Dell

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

2019. augusztus 22. 11:37

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

2019. augusztus 22. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás