SEP - Profi Plus: új disztribútori megállapodás

Az SEP tovább bővíti disztribúciós hálózatát a közép-kelet-európai régióban

forrás: Prím Online, 2016. december 14. 11:26

A vállalati adatmentések piacának egyik vezető szoftvervállalata, a német SEP AG bejelentette, hogy forgalmazói szerződést kötött a számítástechnikai szolgáltatásokkal és informatikai tanácsadással foglalkozó Profi Plus Kft.-vel. 

A disztribútori megállapodás létrejöttével a SEP sesam szoftver csomag termékei immár viszonteladó partnerek és végfelhasználók számára is elérhetők lettek Magyarországon.

 

A SEP sesam szoftver csomag megoldásai a lokális és szétosztott hálózatok adatmentését és az adatok gyors visszaállítását teszik lehetővé oly módon, hogy a mentés az adatállományban meglévő redundancia figyelembe vételével csaka feltétlenül szükséges tárhelyet foglalja le. A megoldás könnyen illeszthető valamennyi operációs rendszerhez, virtuális környezethez, illetve számtalan alkalmazáshoz és adatbázishoz. A rugalmas lehetőségeket biztosító SEP sesam termékeket, különböző felhasználási területeken, ma már a világ több mint 50 országában használják.

 

 

“A német SEP valamennyi informatikai környezetbe kiválóan integrálható, költséghatékony termékcsaládot hozott létre, a szoftver támogatása pedig első osztályú.“ - mondta Vas Zoltán, a Profi Plus ügyvezetője. “A SEP sesam kiváló választás a sokoldalú, könnyen installálható, és kedvező árú biztonsági mentési megoldásokat kereső ügyfeleknek.

 

“Korszerű adatvédelem és hálózati adatbiztonság ma már nehezen képzelhető el automatizált mentési megoldások nélkül. Az adatmennyiség növekedése és az adatok kezelésére vonatkozó szabályozások szigorítása pedig egyre több kihívás elé állítja az informatikai döntéshozókat - az üzleti világban és a közszférában egyaránt. A most aláirt forgalmazói szerződés lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára hálózati- és rendszer korlátoktól egyaránt független adatmentési megoldásokat kínáljunk.” tette hozzá Vas.

 

Az SEP épít a Profi Plusszal már múltban is meglévő és sikeres üzleti kapcsolatára, illetve számít a Profi Plus szakembereinek IT piaci ismeretére. A Profi Plus tudja, szoftvertermékeink hogyan illeszthetők be a kis- és középvállalatok, nagyvállalatok illetve önkormányzatok hálózataiba.“ nyilatkozta Georg Moosreiner a SEP vezérigazgatója. “A viszonteladók pedig az SEP sesam szoftver telepítésében illetve konfigurálásában is számíthatnak a Profi Plus szakértőinek támogatására.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Felpörgeti a víztechnológiai fejlesztéseket a Xylem

Új, innovatív finanszírozási mechanizmus támogatásáról döntött a globális víztechnológiai piac meghatározó szereplője, a Xylem. Az Isle Utilities vízügyi tanácsadó céggel közösen elindított „Trial Reservoir” nevű kezdeményezés egy új megközelítés a forradalmi vízügyi technológiák anyagi támogatására és elterjesztésére. A két cég együttműködésével megvalósuló program hozzáférést biztosít a víztechnológiai innovátorok számára a kísérleti projektekhez szükséges tőkéhez, kezdetben főként a vízkezelő rendszerek széndioxid-kibocsátását csökkentő technológiákra összpontosítva. 

2022. január 23. 16:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58