Kibővült csatornakínálattal készül a karácsonyra a MyTV

Apple TV-n is elérhető a Telenor online tévészolgáltatása

forrás: Prím Online, 2016. december 23. 12:54

Még több vígjáték, sikersorozat és filmklasszikus nézhető mostantól a Telenor MyTV-ben, amelyben már a Comedy Central, az RTL Spike, a LifeNetwork, az OzoneNetwork és a Paramount élő műsora is elérhető. 

Emellett a karácsonyi időszakra a Telenor ideiglenesen több szórakoztató csatornával bővíti kínálatát, köztük a díjmentesen nézhető közszolgálati csomagjának tartalmát is. A MyTV már Apple TV-eszközön keresztül is nézhető, amelynek negyedik generációs változata a Telenor Magyarország kínálatában is elérhető.

 

A Telenor online tévészolgáltatásának csatornakínálatában újonnan érhető el a Comedy Central humorcsatorna, a Paramount mozifilmes csatorna, a LifeNetwork életmód-adó, az OzoneNetwork „zöld” televíziós csatorna, valamint a nemrég elstartolt, hazánkban még nem látott nemzetközi sorozatokat és a hazai fejlesztésű tartalmakat egyaránt sugárzó RTL Spike műsora. Az új csatornák közül a Paramount a Családi csomagban, a Comedy Central pedig a Családi és az Alapcsomagban is elérhető, míg az RTL Spike az év végéig mindhárom csomagban megtalálható. A LifeNetwork 2017. januártól az Alapcsomagban, az OzoneNetwork pedig a Családi csomagban lesz elérhető.

 

Még több szórakozás az ünnepekre

A MyTV-t használó gyerekek és felnőttek ünnepi időtöltését egyaránt igyekszik szórakoztatóbbá tenni a Telenor karácsonyi akciójával. A 2017. év végéig regisztráció nélkül, díjmentesen nézhető közszolgálati csomagban a közszolgálati adók, a MyTV info csatorna és a sorozatok kedvelőinek szóló Izaura TV mellett 2016. december 31-ig az elsősorban nőknek szóló FEM3, a LifeNetwork, az OzoneNetwork, az RTL Spike és a széles zenei kínálatot nyújtó Zenebutik élő adása is elérhető.

 

A kisebb gyerekeknek nyújt még több műsort a szünidőre a MyTV azzal, hogy év végéig minden csomagban megtalálható a JimJam mesecsatorna, illetve szintén mindegyik csomag előfizetői nézhetik az ünnepek alatt az egész családnak szóló karácsonyi és családi filmet is kínáló Mozi+ adását.

 

Nem csak Telenor-előfizetőknek, már Apple TV-n is

A Telenor online tévészolgáltatását idén nyár óta már nem csak a vállalat ügyfelei, hanem bárki használhatja belföldön, aki rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A MyTV legnagyobb, Családi csomagjában jelenleg 52 tévécsatorna műsora érhető el; a film- és sorozatrajongók pedig a MyTV segítségével az HBO GO online szolgáltatást is igénybe vehetik hagyományos TV-előfizetés nélkül.

 

A Telenor Magyarország kínálatában is elérhető az Apple TV negyedik generációs változata, amely az eszközre telepíthető alkalmazások révén forradalmi élményt hoz a nappali szobákba. Mostantól az Apple TV-n a Telenor MyTV online tévészolgáltatása is élvezhető. További információk ezen a linken találhatók: www.telenor.hu/appletv. Az Apple TV-vel kapcsolatos további információkért, kérjük, keresse fel a www.apple.com/AppleTV oldalt.

 

A MyTV televíziós applikációjának Apple TV-n elérhető változata Telenor MyTV Otthon néven található meg az App Store-ban. A magyarországi iStyle Apple Premium Reseller üzletekben 2017. január 31-ig minden megvásárolt Apple TV-készülék és minden iPad mellé egy hónapos MyTV Családi csomag-előfizetésre beváltható kupon jár. További információ az akcióról: http://mytv.telenor.hu/appletv/

 

További információ: www.telenor.hu/mytv

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Nagy rekesznyílású és nagy látószögű zoomos Sony objektív

A Sony örömmel jelenti be a full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektívek legújabb tagját. Az FE 16-25mm F2.8 G egy nagy rekesznyílású, nagylátószögű zoomobjektív, amely a 16 mm és 25 mm közötti teljes zoomtartományban F2.8 maximális rekesznyílást tart fenn, és kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően a kiváló képminőséget nagyszerű hordozhatósággal kombinálja.

2024. április 17. 13:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09