Új vezeték nélküli gaming fejhallgató a Logitech G-től

Pro-G hangsugárzók és 7.1-es DTS Headphone:X hangzás

forrás: Prím Online, 2017. január 4. 15:15

A Logitech bejelentette G533 vezeték nélküli gaming fejhallgatóját. A professzionális vezeték nélküli technológiának, az Amerikában szabadalmaztatás alatt álló Pro-G hangsugárzóknak és a 7.1-es DTS Headphone:X hangzásnak köszönhetően a fejhallgató kiemelkedő élményt ígér. 

A G533 emellett igen hosszú üzemidővel és letisztult formavilággal érkezik, így biztosítva maximális komfortot a hosszú játékmaratonok alatt is. 

 

Az audio csapatunk célja az volt, hogy olyan fejhallgatót hozzon létre, amely magával ragadó játékélményt biztosít," – mondta el Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „A DTS Headphone:X hangzásnak és a Pro-G hangsugárzóknak köszönhetően az eredmény lenyűgöző. Az eszköznek köszönhetően felerősíthetőek a játékon belül az egyes hangok, így a lehető legpontosabb helymeghatározás és játékélmény biztosítható.”

 

 

Fejlett hangzás 

Az Amerikában szabadalmi eljárás alá vont Pro-G hangsugárzók úgynevezett hibrid-hálós anyagokból készülnek, így olyan hangzást biztosítanak, amely korábban csak a csúcskategóriás fejhallgatókra volt jellemző. A hangsugárzók tiszta mély és magas hangokat biztosítanak minimális torzítás mellett. A messzemenően realisztikus DTS Headphoen:X hangzás pedig pontosan imitálja a 7.1-es hangrendszereknél megszokott hangsugárzó-elhelyezést, így a játék során mostantól azt is hallani fogjuk, hogy melyik irányból közelít az ellenség. Mindemellett mind a hét csatorna esetében külön állítható a hangerő.  

 

Kivételes vezeték nélküli technológia 

A fejlett, úgynevezett veszteségmentes digitális audio adatátvitelnek köszönhetően, a G533 a vezeték nélküliség kényelmét ötvözi az elképesztően magas hanghűséggel akár 15 méteres távolságig. A fejhallgató még a számos vezeték nélküli jel eredményezte komoly elektromágneses interferencia (EMI) közepette is stabil kapcsolatban marad a jel forrásával. Az ultra alacsony látenciával dolgozó kapcsolat gyakorlatilag lagmentességet eredményez, legyen szó játékról, filmekről, vagy bármilyen további média fogyasztásáról. 

 

Kialakítás 

A legfrissebb alapanyagoknak és gyártási technológiának köszönhetően a G533 strapabíró, mégis pehelykönnyű, így akár órákon keresztül is használhatjuk. A fülpárnák emellett légáteresztőek, és könnyen eltávolíthatóak tisztítás céljából. 

 

Okos némítás és mikrofon 

A G533-ba beépítették a felhajtható mikronok népszerű, automatikus némítás funkcióját, de kiegészítették zajszűréssel és EQ beállítási lehetőséggel a lehető legtisztább hanghatás elérése céljából, így biztosítva a versenyképes játék közbeni kommunikációt. Az új popfilter pedig tovább segíti a sziszegések és puffanások kiszűrését. 

 

Üzemidő

A több mind 15 órás üzemidőt tölthető és cserélhető akkumulátorok biztosítják. A Logitech Gaming Software segítségével emellett pontos képet kaphatunk a töltöttségi szintről játék közben bármikor. 

 

Finomhangolás 

A G533 zajszűrős, felhajtható mikrofonnal, könnyen elérhető hangerő-szabályozó és mikrofonnémító gombbal érkezik, így biztosítva az eszköz egyszerű és gyors szabályozását. A mikrofont, az automatikus némításhoz csak föl kell hajtani, a finomhangoláshoz pedig használhatjuk a Logitech Gaming Software-t. Így állíthatjuk az eqalizer-eket, a térhangzást, a mellékhangokat, a mikrofon hangerejét, de a mikrofonnémító gombot is átprogramozhatjuk például elindító-megállító funkcióra. 

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kis és közepes méretű épületek intelligensebb és egyszerűbb kezelése

A most bejelentett Connect Box nyílt és könnyen kezelhető IoT-megoldást ad kis- és középméretű épületek felügyeletéhez. A teljesítmény felhasználóbarát monitorozásával és optimalizálásával lehetővé teszi az energiahatékonyság akár 30 százalékos növelését, valamint a beltéri levegőminőség jelentős javítását olyan létesítményekben, mint az iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák.

2023. március 24. 19:28

Új csúcskategóriás okoseszközöket mutat be a Huawei Európában

Számos új csúcskategóriás terméket mutatott be a Huawei március 23-án Kínában. Az innovatív eszközök között szerepel a HUAWEI P60 Pro és a HUAWEI Mate X3 zászlóshajó okostelefon, a HUAWEI MateBook X Pro notebook, a HUAWEI WATCH Ultimate okosóra és a HUAWEI FreeBuds 5 vezeték nélküli fülhallgató. Az új termékek hamarosan Európában is elérhetőek lesznek, a bemutatót május 9-én, Münchenben tartja a gyártó.

2023. március 23. 16:33

Samsung tanácsok a pihentető alváshoz

Életünk közel egyharmadát töltjük alvással, nem véletlenül, hiszen ez teszi lehetővé testünk és elménk regenerálódását, míg a hiánya csökkentheti a teljesítményt és a tiszta gondolkodási képességet. Azonban, sokak számára a valódi pihenés kihívást jelent, egyre többen küzdenek alvási nehézségekkel*. Mivel a minőségi alvás jóllétünk és egészségünk alapja, a Samsung a helyes alvási szokások kialakításának fontosságára hívja fel a figyelmet az Alvás Világnapján.

2023. március 17. 18:50

„Van kedvetek átjönni?” – Így töltjük az időt, ha buli van nálunk

Szabadidejükben a magyarok többnyire tévét néznek vagy zenét hallgatnak, és ezt jellemzően a vendégeik társaságában is folytatják – mutat rá a Samsung reprezentatív felmérése* . A szórakoztató elektronikai eszközök közül legtöbben a televíziót használják vendégség alkalmával: a készüléket a vendéglátók több mint fele be szokta kapcsolni az esetek legalább felében, és úgy tűnik, a technológia kínálta lehetőségeknek köszönhetően a házibulik lelke a konyhából lassan a képernyő mellé költözik.

2023. március 16. 11:30

Jobb egészségmegőrző funkciókkal kapható a HONOR Band 7

A HONOR bemutatta a HONOR Band 7-et, az új innovatív egészségügyi testen hordható eszközét. A HONOR Band 7 nagyobb AMOLED kijelzővel, 14 napos akkumulátor-üzemidővel és pontos mérésekkel érkezik. A HONOR egészségügyi technológiájának köszönhetően a készülék képes rögzíteni a pulzusszámmal, az alvással, a stresszel és egyéb többdimenziós egészségügyi paraméterekkel kapcsolatos értékeket és adatokat – így hosszútávú társ a felhasználók egészségmenedzsmentjében.

2023. március 16. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08