Formatervezéséért és innovációiért is díjazták a Samsungot az idei CES-en

A 2017-es elismerések között 34 innovációs és nyolcvannál is több Best of CES díj szerepel

forrás: Prím Online, 2017. január 11. 07:20

A Samsung Electronics több mint 120 díjat söpört be a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (Consumer Electronics Show, CES). 

A gyártó az otthoni szórakoztató elektronika, a háztartási berendezések és a mobil kategóriában nyújtott teljesítményéért is elismerésben részesült. Nagy megtiszteltetés, hogy a gyártó a rivális innovátorok és a jövőt és a mindennapokat formáló új generációs technológiák versenyében elismerésben részesült.

 

A Samsung 2017-es CES-en elnyert díjai közül a legkiemelkedőbb az a 34 CES 2017 innovációs díj, amely a videó kijelzők kategóriában elnyert Best Of Innovation díjat is magában foglalja. A Samsungot számos sajtó- és iparági díjjal is kitüntették, amelyeket a kiállításon megjelenő szervezetek ítélték oda a rendezvény több mint 3880 kiállítójából választva.

 

„Csodálatos szembesülni az ötvenedik jubileumát ünneplő CES-en azzal, hogy milyen messzire jutottunk. Az elmúlt évet kiemelkedő fejlődés jellemezte a termékdizájn és a műszaki funkciók terén” – mondta el Gregory Lee, a Samsung Electronics North America elnök - vezérigazgatója. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a CTA és az iparág évről évre elismeri innovatív eszközeinket és fejlesztéseinket. Továbbra is elkötelezetten dolgozunk azon, hogy a mai élet kihívásainak megfelelő termékeket kínáljunk.”

 

A Samsung 2017-es díjnyertes termékei:

  • A Samsung új QLED TV sorozata több mint húsz jelentős díjat söpört be, köztük négy Innovációs díjat, a Reviewed.com Editor’s Choice díját, az Ubergizmo Best of CES díját és a HD Guru CES Top Picks címét.
  • Az új Samsung Lifestyle TV-t úgy alakították ki, hogy olyan élményt nyújtson, mint egy kép a falon. A készülék elnyerte a CTA Best of Innovation díját és a Popular Mechanic Editor’s Choice címet.
  • A Samsung FlexWash + FlexDry két CES innovációs díjat zsebelt be és számos média által kiosztott elismerésben is részesült, így elnyerte a Techlicious Best of CES díjat, a Reviewed.com Editor’s Choice díját, a The Verge Best of CES díját és a TWICE Picks díjat.
  • A Samsung’s Chromebook Plus és Pro a Digital Trend Top Tech of CES díját, a Wired Best of CES díját, a BGR Best Laptops of CES díjat, a LAPTOP / Tom’s Guide Best of CES díját, a Gear Patrol Best Products from CES elismerését és 9to5Google Best of CES picks díját is hazavihette.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05