A Telekom reagált a GVH döntésére

forrás: Prím Online, 2017. január 19. 14:02

A Gazdasági Versenyhivatal január 19-én eljárás alá vonta a Magyar Telekom Nyrt.-t a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának és jogellenes összehasonlító reklám tilalmának feltételezett megsértése miatt. A mobilszolgáltató is reagált a döntésre.

A Gazdasági Versenyhivatal oldalán már olvasható az a versenyhivatali döntést, melynek értelmében eljárás alá vonják hazánk legnagyobb mobilszolgáltatóját, a Magyar Telekomot. A döntés értelmében a szolgáltató tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot és jogellenes összehasonlító reklámot alkalmazott egyes kampányainál.

 

A tetemes bírsággal sújtott mobilszolgáltató reagált a döntésre, az ő állásfoglalásuk a következő: „A Magyar Telekom a mai napon vette kézhez a Gazdasági Versenyhivatal határozatát. A Magyar Telekom álláspontja az, hogy a Magyarország legnagyobb 4G hálózatáról szóló reklámállítás nemcsak valós (amint azt a GVH határozata is kimondja), hanem ellenőrizhető és tárgyilagos is volt, így a Magyar Telekom bíróságon fogja megtámadni a határozatot."

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05