Az új XPS 13 a hideget is bírja

forrás: Prím Online, 2017. január 27. 10:03

Nincs is jobb annál, mint az ünnepek után elutazni a hófödte hegycsúcsokra és kedvenc téli sportjainkat űzni. Ha nem is a lankákon, de az utazáson a Dell új XPS 13 2 az 1-ben laptopja is hasznunkra válhat!

Elegáns és praktikus kialakítás

A téli utazásokhoz mindig óriási csomagok párosulnak: a meleg ruhák és a felszerelések bizony sok helyet foglalnak, így érdemes okosan átgondolni, mi mindent viszünk magunkkal. Szerencsére a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja a legapróbb helyen is elfér, így társunk lehet a sípályák felé vezető úton. A repülőn és a buszon is kényelmesen használhatjuk: érintőképernyőjének köszönhetően a billentyűzettel és a touchpaddel sem kell bíbelődni, 360 fokos zsanérjainak köszönhetően tabletként is megállja a helyét.

 

 

Örökítsük meg élményeinket!

A havas tájakon készült fotókat és videókat imádni fogják az ismerőseink! Az akciókamerával vagy telefonnal készült felvételeket rögtön síelés után megszerkeszthetjük, a hetedik generációs processzorok könnyedén futtatják a komolyabb programokat is. Ventilátor nélküli kialakítása alig hallható működést tesz lehetővé, akármilyen bonyolult feladatot is kell éppen megoldania a laptopnak. 

 

Nagyszerű társ az esti pihenéshez

Miután letettük a léceket és a deszkát, és már a hüttében pihenünk a kandalló mellett, videochateljünk az otthoniakkal a HD kamera segítségével. Beszélgetés közben nyugodtan körbevezethetjük őket a szálláson és megmutathatjuk nekik a gyönyörű kilátást, hiszen az akkumulátor hosszú üzemidejének köszönhetően nem kell állandóan a konnektor mellett maradni. Este se unatkozzunk: akár az ágyban, sátor módban nézhetjük kedvenc filmünket, a gyakorlatilag keret nélküli, Ultrasharp QHD+ felbontású kijelző pedig elképesztő képtisztaságot és látványos színeket biztosít.

 

Kulcsszavak: laptop 2 in 1 DELL XPS 13 Dell

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gamer laptop azoknak, akik többet akarnak

A Razer bejelentette a Razer Blade 15 gamer laptop fejlődésének következő modelljét, amely mostantól akár 8 magos 10. generációs Intel Core i7 processzorral, NVIDIA GeForce RTX SUPER GPU-kkal, valamint egy 300 Hz-es kijelzővel is rendelhető, melyek mind a jellegzetes fekete alumínium házban kaptak helyet. Az új billentyűzet-elrendezéssel, továbbfejlesztett bemeneti és kimeneti lehetőségekkel, valamint bőséges SSD tárhellyel kiegészült Blade 15 lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy a lehető legjobb formájukat nyújtsák a játékokban, a legjobb munkát adják ki kezükből, és a legjobb életüket éljék.

2020. április 6. 14:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás