Az új XPS 13 a hideget is bírja

forrás: Prím Online, 2017. január 27. 10:03

Nincs is jobb annál, mint az ünnepek után elutazni a hófödte hegycsúcsokra és kedvenc téli sportjainkat űzni. Ha nem is a lankákon, de az utazáson a Dell új XPS 13 2 az 1-ben laptopja is hasznunkra válhat!

Elegáns és praktikus kialakítás

A téli utazásokhoz mindig óriási csomagok párosulnak: a meleg ruhák és a felszerelések bizony sok helyet foglalnak, így érdemes okosan átgondolni, mi mindent viszünk magunkkal. Szerencsére a világ legkisebb 13 hüvelykes laptopja a legapróbb helyen is elfér, így társunk lehet a sípályák felé vezető úton. A repülőn és a buszon is kényelmesen használhatjuk: érintőképernyőjének köszönhetően a billentyűzettel és a touchpaddel sem kell bíbelődni, 360 fokos zsanérjainak köszönhetően tabletként is megállja a helyét.

 

 

Örökítsük meg élményeinket!

A havas tájakon készült fotókat és videókat imádni fogják az ismerőseink! Az akciókamerával vagy telefonnal készült felvételeket rögtön síelés után megszerkeszthetjük, a hetedik generációs processzorok könnyedén futtatják a komolyabb programokat is. Ventilátor nélküli kialakítása alig hallható működést tesz lehetővé, akármilyen bonyolult feladatot is kell éppen megoldania a laptopnak. 

 

Nagyszerű társ az esti pihenéshez

Miután letettük a léceket és a deszkát, és már a hüttében pihenünk a kandalló mellett, videochateljünk az otthoniakkal a HD kamera segítségével. Beszélgetés közben nyugodtan körbevezethetjük őket a szálláson és megmutathatjuk nekik a gyönyörű kilátást, hiszen az akkumulátor hosszú üzemidejének köszönhetően nem kell állandóan a konnektor mellett maradni. Este se unatkozzunk: akár az ágyban, sátor módban nézhetjük kedvenc filmünket, a gyakorlatilag keret nélküli, Ultrasharp QHD+ felbontású kijelző pedig elképesztő képtisztaságot és látványos színeket biztosít.

 

Kulcsszavak: laptop 2 in 1 DELL XPS 13 Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46