A Kaspersky Lab nyert az AV-TEST idei díján is

A Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el

forrás: Prím Online, 2017. február 1. 15:11

A Kaspersky Lab az élvonalba került a végpontvédelmi megoldásokkal és a KKV szektor számára fejlesztett termékeivel a független biztonságtechnikai intézet, az AV-TEST éves vizsgálatán, amely az adott év legjobb informatikai termékeit listázza. 

A tanúsítványok kiemelik a Kaspersky Lab egyedülálló hozzáállását a kiberbiztonsági fenyegetésekhez, amelyben keveredik az emberi- és a gépi erőforrás innovatív használata a kártékony programok automatizált észlelésének érdekében. 

 

Az alábbi AV-TEST elismeréseket nyerte el a kibertanácsadó cég 2016-ban: a „Kaspersky Endpoint Security for Business” csomag a „Legjobb Védelem” és„ Legjobb Használhatóság” kategóriákban, míg a „Kaspersky Small Office Security” csomag a  „Legjobb Védelem”, „Legjobb Használhatóság” valamint a „Legjobb Teljesítmény” kategóriákban bizonyult a legjobbnak.  Ezen kívül a „Kaspersky Virus Removal” program a „Legjobb Javítás” díját hozhatta el. 

 

Az összehasonlító vizsgálatok négy fő kategóriában értékelik minden évben a termékeket:

  • védelem
  • teljesítmény
  • használhatóság és 
  • javítás. 

 

A komplex vizsgálati eljárások célja, hogy számos szempont szerint teszteljék a védelmi rendszereket a legkülönfélébb módokon, beleértve az olyan szimulációs támadásokat is, mint pl. nulladik napi rosszindulatú támadás és az elemzett biztonsági szoftver használatának hatását a teljes rendszerre.

 

"A Kaspersky Lab vezető pozíciója a szakértői tudás és a hatékony gépi-tanulás algoritmusok kombinációjának köszönhető.” – mondta Timur Biyachuev, a Kaspersky Lab „Anti-Malware” Kutatórészlegének igazgatója. „Az olyan független laboratóriumok, mint az AV-TEST a Kaspersky Lab termékeit következetesen a legjobb a kategóriákba rangsorolja emiatt. A fenyegetések mély ismerete segít az olyan gépi-tanulás algoritmusok fejlesztésében, amelyek eredményesen tudnak fellépni a még ismeretlen támadások ellen.”

 

Összesítve a tavalyi díjesővel a Kaspersky Lab termékei mindezidáig összesen 100 díjat nyertek el és ennek elismeréseként a cég elsőként kapott különdíjat az AV-TEST Intézettől.

 

Bővebb információ az AV-TEST Award-ról az alábbi linken olvashat: https://www.av-test.org/en/award/2016/ 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38