Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

Kiváló eredmények az akár 100" méretre állítható vetítőfelülettel az oktatási készülékek piacvezető gyártójától

forrás: Prím Online, 2017. február 7. 11:42

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta „Ez a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú projektor a legújabb technológiai megoldásokkal megkönnyíti az információ megosztását és kiemelkedő interaktivitást nyújt az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen. A síkpaneles kijelzők mindezt nem tudják gazdaságosan biztosítani. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos üzemeltetés mellett alacsonyan karbantartási költségeket kínál. Az ujjérintés és a két tollat támogató interaktív funkciók segítségével a tanulók könnyedén, közvetlenül a kivetített képre írva vagy rajzolva – bármiféle mobileszköz vagy számítógép használata nélkül – vehetnek részt aktívan a tanulási folyamatban. Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő, EasyMP szoftver speciális moderátor funkciója segítségével az oktatók könnyedén megjeleníthetnek tartalmat akár 50 csatlakoztatott eszköz bármelyikéről, így még több lehetőség nyílik a diákok és a pedagógusok közti tartalomcserére.”

 

 

Az iOS, Android és Google Chromebook eszközökre elérhető Epson iProjection alkalmazás segítségével a tanulók egyszerűen megoszthatják a tartalmakat. Az intuitív számítógép nélküli jegyzetelés funkciót speciális, vezérlésre és jegyzetelésre szolgáló eszköztárakkal bővítették, valamint az új kezdőképernyőn már elérhető a nyomtatási és a mentési funkció is. Az EB-696Ui vetítő további jellemzője az osztott képernyő és az ultraszéles, többképernyős interaktivitás lehetősége, a közvetlenül a készülékről irányítható dokumentumkamera, a beépített 16 W-os hangszóró és a mikrofonbemenet.

 

Az EB-696Ui mellett a termékcsalád további 10 modellt tartalmaz: az EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S és EB-670 készülékeket. Mindegyik projektor az Epson 3LCD technológiát használja, amely akár 100" méretű, éles, élénk, és akár 16 000:1 kontrasztarányú kép vetítését is lehetővé teszi. Mindegyik modell három HDMI bemenettel rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatók különböző eszközökhöz: számítógépekhez, DVD-lejátszókhoz és dokumentumkamerákhoz. A SMART Notebook szoftver a termékcsalád minden tagjával kompatibilis.

 

Kulcsszavak: oktatás projektor Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar fejlesztésű okosóra forradalmasíthatja a szív- és érrendszeri problémák elleni küzdelmet

A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, a WHO adatai szerint éves szinten közel 18 millió ember életéért felelősek a kardiovaszkuláris problémák. A MAP Health Watch nevű, magyar fejlesztésű okosóra azonban forradalmasíthatja a szív- és érrendszeri problémák elleni küzdelmet, hiszen előrejelzi a szívinfarktust. 

2017. október 13. 09:38

Az LG robotporszívója képes imitálni az emberi gondolkodás mintázatait

Az LG Electronics (LG) tizenhat évvel ezelőtt a világ egyik első robot készülékével forradalmasította a porszívóipart. A cég idén mutatta be HOM-BOT Turbo+ robotporszívóját, mely e másfél évtized minden mérnöki tudását és tapasztalatát magában hordozza. 

2017. szeptember 23. 11:20

A Szívünk Napján kipróbálható a WIWE

Az egyik hír, hogy szeptember 24-e a "Szívünk Napja". A másik, ami ehhez kapcsolódik már informatikai: ezen a napon a Millenárisban ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a látogatók, ki lehet próbálni a Sanatmetal fejlesztését, a WIWE névre hallgató hitelkártya méretű kütyüt, amely egy okostelefon app-pal összekötve mindent elárul ketyegőnk állapotáról.

2017. szeptember 22. 09:35

Profi edzések a Mio MiVia Run futóórával

Formálja testünket, oldja a stresszt, javítja ellenálló-képességünket és boldogít: igazi csodaszer a futás. Akár lelkes kezdők, akár tapasztalt futók vagyunk, a Mio MiVia Run 350 futóórával könnyedén kihozhatjuk magunkból a maximumot. A Mio újdonságával egy virtuális személyi edzőt kapunk magunk mellé: nemcsak méri és elemzi teljesítményünket, de személyre szabott edzéstervvel is segíti a folyamatos fejlődést.

2017. szeptember 15. 10:44

A Casio bemutatja az új, kibővített G-STEEL kollekciót

A Casio G-SHOCK órák rendkívül népszerűek, azonban sokan úgymond csak „második” óraként használják őket. Bár az üzleti életben lazultak a megjelenésre vonatkozó öltözködési konvenciók, sokan nem merik viselni a kifejezetten sportos órákat. 

2017. szeptember 10. 16:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com