Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

Kiváló eredmények az akár 100" méretre állítható vetítőfelülettel az oktatási készülékek piacvezető gyártójától

forrás: Prím Online, 2017. február 7. 11:42

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta „Ez a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú projektor a legújabb technológiai megoldásokkal megkönnyíti az információ megosztását és kiemelkedő interaktivitást nyújt az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen. A síkpaneles kijelzők mindezt nem tudják gazdaságosan biztosítani. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos üzemeltetés mellett alacsonyan karbantartási költségeket kínál. Az ujjérintés és a két tollat támogató interaktív funkciók segítségével a tanulók könnyedén, közvetlenül a kivetített képre írva vagy rajzolva – bármiféle mobileszköz vagy számítógép használata nélkül – vehetnek részt aktívan a tanulási folyamatban. Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő, EasyMP szoftver speciális moderátor funkciója segítségével az oktatók könnyedén megjeleníthetnek tartalmat akár 50 csatlakoztatott eszköz bármelyikéről, így még több lehetőség nyílik a diákok és a pedagógusok közti tartalomcserére.”

 

 

Az iOS, Android és Google Chromebook eszközökre elérhető Epson iProjection alkalmazás segítségével a tanulók egyszerűen megoszthatják a tartalmakat. Az intuitív számítógép nélküli jegyzetelés funkciót speciális, vezérlésre és jegyzetelésre szolgáló eszköztárakkal bővítették, valamint az új kezdőképernyőn már elérhető a nyomtatási és a mentési funkció is. Az EB-696Ui vetítő további jellemzője az osztott képernyő és az ultraszéles, többképernyős interaktivitás lehetősége, a közvetlenül a készülékről irányítható dokumentumkamera, a beépített 16 W-os hangszóró és a mikrofonbemenet.

 

Az EB-696Ui mellett a termékcsalád további 10 modellt tartalmaz: az EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S és EB-670 készülékeket. Mindegyik projektor az Epson 3LCD technológiát használja, amely akár 100" méretű, éles, élénk, és akár 16 000:1 kontrasztarányú kép vetítését is lehetővé teszi. Mindegyik modell három HDMI bemenettel rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatók különböző eszközökhöz: számítógépekhez, DVD-lejátszókhoz és dokumentumkamerákhoz. A SMART Notebook szoftver a termékcsalád minden tagjával kompatibilis.

 

Kulcsszavak: oktatás projektor Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG Magyarországon is bemutatta legújabb CineBeam 4K projektorát

Magyarországon is bemutatta legújabb CineBeam lézerprojektorát az LG Electronics (LG). A HU80KSW típusjelzésű készülék a vállalat első 4K UHD projektora, amely 2500 lumenes fényerejével és akár 150 colos vetített képátmérőjével, továbbá díjnyertes formatervezésével kínál egyedülálló megoldást az otthoni mozizásra.

2018. október 19. 12:16

35 éves jubileumát ünnepli a G-Shock óra

1983-ban mutatták be a Casio strapabíró modellszériáját, a G-Shockot, melyből azóta több mint 100 millió darabot értékesítettek. „A víz-, ütés-, sárálló órákat magában foglaló kollekció idén ünnepli 35. éves évfordulóját. A G-Shock népszerűsége idehaza is töretlen, Magyarországon a középkategóriás modellek mellett egyre többen keresik a drágább, nagyobb tudású karórákat is” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2018. október 18. 09:49

A HP innovatív zsebnyomtatója új funkciókkal érkezik

A megújult, immár több színben is elérhető HP Sprocket hordozható zsebnyomtatóval egyszerre akár több felhasználó nyomtathatja ki a mobiltelefonjával készített képeket akár azonnal.

2018. október 15. 08:38

Drónokat is használ az E.ON a hálózati hibák felderítésére

Az E.ON öt üzemében kezdték meg a dróntechnológia alkalmazását a szakemberek. A dupla kamerával felszerelt ipari drónok emberi szemmel nem érzékelhető eltéréseket is kiszűrnek, így a villamos hálózaton keletkező hibák korai beazonosítására az eddigieknél jelentősen hatékonyabb lehetőséget adnak. 

2018. szeptember 19. 14:49

Meghosszabbított garanciával kampányol a Mio

 A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

2018. szeptember 16. 14:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

eTrends Monitor: a készpénzmentes fizetés már népszerűbb a netezők körében

2018. október 8. 10:12

Videót vetít, kezet fog, ölel, táncol a robot

2018. szeptember 21. 14:07

Mely területeken jelenti a fejlődés motorját a nyílt forráskód

2018. szeptember 19. 14:18

A drón vagy a Tesla gyorsul jobban?

2018. szeptember 18. 14:04
cloudappsportal.com