Interaktív, csapatmunkára ösztönző oktatási megoldás az izgalmasabb tanulásért

Kiváló eredmények az akár 100" méretre állítható vetítőfelülettel az oktatási készülékek piacvezető gyártójától

forrás: Prím Online, 2017. február 7. 11:42

Az Epson legújabb, intuitív, ultrarövid vetítési távolságú, interaktív oktatási megoldásával, az EB-696Ui készülékkel az oktatók közös tanulásra ösztönözhetik a diákokat, kihasználhatják a széleskörű csatlakoztathatóság előnyeit és kiemelkedő eredményeket érhetnek el. Az opcionális vezeték nélküli csatlakoztatás, a speciális moderátor funkció, valamint a részletgazdag Full HD felbontású kép támogatják a tanítási-tanulási folyamatot.

Tőrös Gáspár, az Epson Magyarország projektorokért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta „Ez a felsőkategóriás, ultra rövid vetítési távolságú projektor a legújabb technológiai megoldásokkal megkönnyíti az információ megosztását és kiemelkedő interaktivitást nyújt az akár 100" méretre állítható vetítőfelületen. A síkpaneles kijelzők mindezt nem tudják gazdaságosan biztosítani. Az akár 10 000 órányi lámpaélettartam gazdaságos üzemeltetés mellett alacsonyan karbantartási költségeket kínál. Az ujjérintés és a két tollat támogató interaktív funkciók segítségével a tanulók könnyedén, közvetlenül a kivetített képre írva vagy rajzolva – bármiféle mobileszköz vagy számítógép használata nélkül – vehetnek részt aktívan a tanulási folyamatban. Az egyszerre több számítógépről történő kivetítést vezérlő, EasyMP szoftver speciális moderátor funkciója segítségével az oktatók könnyedén megjeleníthetnek tartalmat akár 50 csatlakoztatott eszköz bármelyikéről, így még több lehetőség nyílik a diákok és a pedagógusok közti tartalomcserére.”

 

 

Az iOS, Android és Google Chromebook eszközökre elérhető Epson iProjection alkalmazás segítségével a tanulók egyszerűen megoszthatják a tartalmakat. Az intuitív számítógép nélküli jegyzetelés funkciót speciális, vezérlésre és jegyzetelésre szolgáló eszköztárakkal bővítették, valamint az új kezdőképernyőn már elérhető a nyomtatási és a mentési funkció is. Az EB-696Ui vetítő további jellemzője az osztott képernyő és az ultraszéles, többképernyős interaktivitás lehetősége, a közvetlenül a készülékről irányítható dokumentumkamera, a beépített 16 W-os hangszóró és a mikrofonbemenet.

 

Az EB-696Ui mellett a termékcsalád további 10 modellt tartalmaz: az EB-695Wi, EB-685Wi, EB-680Wi, EB-675Wi, EB-685W, EB-685WS, EB-675W, EB-680, EB-680S és EB-670 készülékeket. Mindegyik projektor az Epson 3LCD technológiát használja, amely akár 100" méretű, éles, élénk, és akár 16 000:1 kontrasztarányú kép vetítését is lehetővé teszi. Mindegyik modell három HDMI bemenettel rendelkezik, így könnyen csatlakoztathatók különböző eszközökhöz: számítógépekhez, DVD-lejátszókhoz és dokumentumkamerákhoz. A SMART Notebook szoftver a termékcsalád minden tagjával kompatibilis.

 

Kulcsszavak: oktatás projektor Epson

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb darabja

Az Epson ma bejelentette, hogy megérkezett Európába a Moverio okosszemüvegek legújabb verziója, a BT-35E modell. Az ügyfelek visszajelzéseit figyelembe véve az Epson úgy fejlesztette tovább új okosszemüvegét, hogy HDMI és USB-C csatlakoztathatóságon keresztül, szinte alig érzékelhető késleltetéssel könnyedén használható legyen a meglévő hardverekkel. Ennek eredménye az Epson optikai tapasztalatát egy kiterjesztett közönséghez - egészségügyi, kereskedelmi drónvezérlési, tervezési, szórakoztatási és további területekhez - eljuttató termék.

2018. július 6. 09:51

Magyar startup lépett szövetségre az IBM-mel

Az orvosi pontosságú szívvizsgálat lehetőségét kínálja a magyar fejlesztésű HeartBit a sportolók számára. A hordható okoseszköz túllépett az egyszerű pulzusmérők megoldásain, valós időben képes az EKG adatok gyűjtésére és elemzésére, ezzel egyedülálló lehetőséget kínál a terhelés, így az edzés hatékonyságának optimalizálására. A magyar fejlesztés technológiai hátterét a világ egyik vezető cége, az IBM biztosítja. 

2018. július 5. 16:41

A Casio a Scuderia Toro Rosso rajongói előtt tiszteleg

Hét futamhétvége után július 27-29. között ismét Magyarországra látogat a száguldó cirkusz. A Scuderia Toro Rosso csapat együttműködő partnere, a Casio bejelentette, hogy új karórákkal bővíti limitált kiadású Forma-1-es kollekcióját. „A japán kézművesség hagyományait felelevenítő órák már 10 éve vannak jelen a versenysorozatban. A Gerhard Berger által alapított istállóval pedig 2016-ban kötött megállapodást a gyártó” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2018. július 5. 08:23

Érintésmentes fizetés Telenor karkötővel

Viselhető érintésmentes fizetési megoldással bővült a Telenor pénzügyi szolgáltatásainak köre. A Wallet karkötővel okostelefon nélkül is gyorsan, egy mozdulattal fizethetünk az érintésmentes POS-termináloknál – ugyanúgy, mint egy PayPass bankkártyával. A karkötő ideális például kirándulásokon, fesztiválon vagy strandon, de akár a gyerekek zsebpénzének menedzselésére is. Használható online fizetésre is, és bármely mobilszolgáltató ügyfeleinek elérhető.

2018. július 3. 19:10

Nyaralásbiztos navigáció a Mio-tól

Nincs nyaralás GPS nélkül! Megérkezett a Mio legújabb autós navigációja, a Mio Spirit 7700 LM élettartamra szóló ingyenes TomTom térképfrissítéssel, 12,7 cm átmérőjű érintőképernyővel. Megmutatja a legjobb útvonalakat, figyelmeztet, ha túl gyorsan megyünk és segít parkolóhelyet találni, amikor célba érünk.

2018. június 26. 11:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Véget ért a teljesen megújult CEBIT 2018

2018. június 25. 10:09

A Media Markt és Lumenet az Év Internetes Kereskedői 2018-ban

2018. június 6. 15:17

Forbes: 1,1 milliárd dollárral nőtt a Huawei márkaértéke egy év alatt

2018. május 29. 09:52

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16
cloudappsportal.com