Szoros partnerség a Xerox és az EFI közt

forrás: Prím Online, 2017. február 8. 12:23

A napokban stratégiai partnerségre lépett egymással a Xerox és az Electronics For Imaging (EFI) annak érdekében, hogy új generációs nyomtató kiszolgáló (front end) megoldást biztosítsanak a Xerox digitális nyomdagépeihez. 

Továbbá a megállapodás értelmében az EFI megvásárolja a Xerox FreeFlow Print Server (FFPS) megoldását. Ennek megfelelően ezt a terméket a jövőben az EFI gyártja, valamint a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat is ők biztosítják a felhasználóknak. 

 

A két cég együttműködése során az egyedülálló funkcionalitású Xerox FFPS-t integrálják az EFI, kategóriájában legjobbnak számító Fiery termékével, amely így együtt piacvezető megoldáshoz segíti hozzá a vásárlókat. Olyan, a nyomdai szektorban jelenleg a legnagyobb teljesítményére képes digitális nyomtató kiszolgáló megoldást biztosítanak a nyomdaipari szolgáltatóknak, amely páratlan képalkotói és színkezelési technológiával rendelkezik, valamint az eddigieknél magasabb szintű automatizálást és termelékenységet tesz lehetővé annak érdekében, hogy a vállalkozások teljes mértékben kihasználhassák a digitális nyomtatásban rejlő lehetőségeket.

 

A Xerox és az EFI megállapodása jelenleg az FFPS-re terjed ki, és nincs hatással a Xerox további munkafolyamat megoldásaira, azaz a FreeFlow Core-ra, FreeFlow VI Suite-ra, FreeFlow Makeready-re és a FreeFlow Digital Publisher-re. Ezek továbbra is a Xerox saját márkái maradnak. Ugyanakkor az FFPS megvásárlása mindkét fél számára előnyös üzlet, és egyúttal újabb lehetőségeket teremt a további közös munkák megvalósításához. A tranzakció részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedi elemző megoldással segíti a Magyar Vízilabda Válogatottak munkáját a Vodafone és a Nextent

A Vodafone és az MVLSZ együttműködése eredményeként jött létre az az egyedi üzleti intelligencia alapú vízilabda elemző megoldás, ami segíti a magyar vízilabda-válogatottak felkészülését és támogatja az utóelemzői munkálatokat.

2017. július 28. 15:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Júniusi vírusriport az ESET-től

2017. július 25. 17:21

A megjósolt trendek felé haladnak a kiberbűnözés idei irányai

2017. július 20. 16:59

Az év CIO-ja pályázat

2017. július 6. 13:48

AI-jaj, ez itt és most a robotok őskora!

2017. június 27. 19:27
cloudappsportal.com