Szoros partnerség a Xerox és az EFI közt

forrás: Prím Online, 2017. február 8. 12:23

A napokban stratégiai partnerségre lépett egymással a Xerox és az Electronics For Imaging (EFI) annak érdekében, hogy új generációs nyomtató kiszolgáló (front end) megoldást biztosítsanak a Xerox digitális nyomdagépeihez. 

Továbbá a megállapodás értelmében az EFI megvásárolja a Xerox FreeFlow Print Server (FFPS) megoldását. Ennek megfelelően ezt a terméket a jövőben az EFI gyártja, valamint a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat is ők biztosítják a felhasználóknak. 

 

A két cég együttműködése során az egyedülálló funkcionalitású Xerox FFPS-t integrálják az EFI, kategóriájában legjobbnak számító Fiery termékével, amely így együtt piacvezető megoldáshoz segíti hozzá a vásárlókat. Olyan, a nyomdai szektorban jelenleg a legnagyobb teljesítményére képes digitális nyomtató kiszolgáló megoldást biztosítanak a nyomdaipari szolgáltatóknak, amely páratlan képalkotói és színkezelési technológiával rendelkezik, valamint az eddigieknél magasabb szintű automatizálást és termelékenységet tesz lehetővé annak érdekében, hogy a vállalkozások teljes mértékben kihasználhassák a digitális nyomtatásban rejlő lehetőségeket.

 

A Xerox és az EFI megállapodása jelenleg az FFPS-re terjed ki, és nincs hatással a Xerox további munkafolyamat megoldásaira, azaz a FreeFlow Core-ra, FreeFlow VI Suite-ra, FreeFlow Makeready-re és a FreeFlow Digital Publisher-re. Ezek továbbra is a Xerox saját márkái maradnak. Ugyanakkor az FFPS megvásárlása mindkét fél számára előnyös üzlet, és egyúttal újabb lehetőségeket teremt a további közös munkák megvalósításához. A tranzakció részleteit a felek nem hozták nyilvánosságra.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Negyedével nőtt a Huawei árbevétele a harmadik negyedévben

A Huawei Technologies közzétette az idei év harmadik negyedévére vonatkozó üzleti eredményeit. A vállalat nem auditált adatok alapján 610,8 milliárd kínai jüan*  árbevételt ért el 2019 első három negyedévében, amely 24,4**  százalékos növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. A vállalat nettó nyereségrátája 8,7 százalék volt.

2019. október 18. 14:18

Orosz termékekkel nyitnak a piac felé

Újabb mérföldkőhöz ért a Sanatmetal oroszországi leányvállalata, a térd után a trauma és a csípő termékek regisztrációja is megtörtént. Ez azt jelenti, hogy a Sanatmetal CIS termékei orosz gyártmánynak minősülnek, így előnyt élveznek az orosz piacon a külföldi termékekkel szemben, és az eurázsiai piacon is nagyobb kereslet várható rájuk.

2019. október 18. 09:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás