Galaxy VX: Adaptív, hatékony és megbízható tápellátás-védelem a legnagyobb adatközpontokban is

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 11:11

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bemutatta a Galaxy VX kompakt háromfázisú szünetmentes áramforrást (UPS), amely ideális választás az üzleti szempontból kritikus alkalmazásokat támogató adatközpontok és nagyobb létesítmények számára, mivel magas hatásfokkal működik, könnyen telepíthető, és rugalmasan választható üzemmódokat kínál.

A Galaxy VX család 1000kW és 1500kW közötti teljesítménytartományban elérhető egységekből áll, de hatékony a párhuzamosan kötött rendszerek kiszolgálásánál is. Az innovatív ECOnversion mód és a négyszintű konverziós technológia révén akár az extra nagy adatközpontok üzemeltetői is kompromisszum mentesen maximalizálhatják az energiahatékonyságot, a rendelkezésre állás befolyásolása nélkül.

 

Akár 99%-os hatásfok

A Galaxy VX teljes mértékben integrálható a Schneider Electric energiamenedzsment megoldásaival, rugalmasan beállítható működési módjainak köszönhetően pedig az IT környezet igényei szerint optimalizálható az energiahatékonyság. A működési módok az alábbiak:

  • Kettős konverziós mód: a kapcsolási veszteségek csökkentése révén a Galaxy VX négyszintű konverziós technológiája magas hatásfokot ér el kettős konverziós módban. A kapcsolások kisebb mértékben terhelik a komponenseket, ami csökkenti a meghibásodások számát, valamint növeli az élettartamot.
  • Eco mód: az alacsony rendelkezésre állási igényű területekre ajánlott, Eco (takarékos) mód alkalmazásával akár 99%-os hatásfok is elérhető.
  • ECOnversion mód: ezzel az új funkcióval a Galaxy VX a kettős konverziós és az Eco mód előnyeit ötvöző hibrid üzemmódot kínál, szintén közel 99%-os hatásfokkal.

 

 

„A felhő technológiák és a kolokációs IT modellek egyre népszerűbbek a vállalatok körében, és ezzel egyidejűleg folyamatosan nő az adatközpontok mérete, illetve egyre fontosabbá válik az energiamenedzsment. A Galaxy VX alacsony beruházási és üzemeltetési költség mellett nyújt magas rendelkezésre állást, illetve megbízható és skálázható energiaellátást egy valódi „pay-as-you-grow” (növekedésarányos költségemelkedési) modellben. A tápellátás-védelmi eszköz mellé többféle energiagazdálkodási megoldást is kínálunk, beleértve a lítium-ion akkumulátorokat, amelyek hosszú távon teszik lehetővé az energiatárolási igényekre való felkészülést” – mondta Radev Mihály, a Schneider Electric IT üzletágának értékesítési igazgatója.

 

Elérhetőség

A Galaxy V tápellátás-védelmi megoldások családjának legújabb tagja, a Galaxy VX UPS 2017 januárjától világszerte elérhető a Schneider Electric kínálatában és partnereinél. Az eszköz zökkenőmentesen integrálható a különböző – ipari, épületüzemeltetési vagy adatközpont informatikai – felügyeleti rendszerekbe. A Galaxy V tápellátás-védelmi portfólióval kapcsolatos további információért kérjük, keresse fel a Schneider Electric honlapját.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Állásbörzét és karrierfelkészítést tart szerdától a Corvinus

Több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni a Corvinus Egyetem idei karrierexpóján április 24-én és 25-én. Az eseményen részt vevők sok tippet gyűjthetnek karrierjük beindításához, kiteljesítéséhez is. Ebben nemcsak több tucat, corvinusos diplomával színes és sikeres életutakat bejáró szakember segít személyesen, de megtanulható a ChatGPT és a LinkedIn munkakeresői célokra optimalizált, profi használata is. 

2024. április 23. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50