Az Epson új, belépő szintű, fixtelepítésű projektorokat fejlesztett ki üzleti és oktatási célra

Az EB-5000 sorozat projektorai lenyűgöző funkciókat, fényerőt és tartós működést kínálnak kedvező áron

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 15:09

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

Az EB-5000 sorozat mindhárom modellje 5500 lumen fényerővel rendelkezik, így tiszta, éles képet és élénk színeket garantál még nappali fényviszonyok mellett is. A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a projektorok zökkenőmentesen telepíthetők bármely tárgyalóterembe vagy osztályterembe, amit a Miracast és a HDBaseT funkció, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is elősegít.

 

 

Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony üzemeltetési költséget (TCO) biztosítanak, ami a kedvező vételárnak és a cserelámpák kiváló ár-érték arányának is köszönhető. Azonban a lámpa cseréje nem okoz majd problémát a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően, ami az összes modellre jellemző. A vízszintes és a függőleges objektív-eltolás, valamint a széles kontrasztarány révén ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők.

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „Az Epsonnál fontosnak tartjuk, hogy fixtelepítésű projektorok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A felső kategóriás készülékeknél is olyan megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beleférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt kedvező áron, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal rendelkezik, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén.”

 

Az EB-5000 sorozat projektorai már elérhetőek.

 

 

Kulcsszavak: Epson projektor

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Bemutatkozott az Airbus drónfutára

Sikeres repülési bemutatót tartott a szingapúri egyetemen az Airbus Helicopters csomagszállító drónja: a Skyways egy postai küldeményt kézbesített. A hamarosan kezdődő tesztidőszak során a szerkezet az egyetemi kampuszon teljesít majd futárszolgálatot. 

2018. február 14. 15:53

Tovább szélesedik a WIWE integrációja és klinikai használata

Múlt hét szerdán került sor Füzesabonyban arra a sajtótájékoztatóra, melynek során dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztos asszony bejelentette, hogy a WIWE által ajánlott szívdiagnosztikai szolgáltatással bővül a kormány Idősügyi Infokommunikációs Programja. 

2018. február 8. 19:15

Egy karóra nemcsak romantikus, hanem személyes ajándék is lehet

Valentin-nap alkalmából sokan gondolnak arra, hogy meglepjék kedvesüket valamilyen ajándékkal. Az ideális meglepetés nem csak romantikus, hanem személyes is. A Casio szerint egyre többen keresik karórákat a szerelmesek ünnepe előtt. 

2018. február 3. 10:46

Egészségügyi eszközökkel bővítik az Idősügyi Infokommunikációs Programot

Februártól új eszköz egészíti ki a szépkorúak életminőségét javító programot – jelentették be 2018. január 31-én, Füzesabonyban. A szívdiagnosztikai készüléknek köszönhetően gyorsabbá és egyszerűbbé válik az idősek szűrése, a szívbetegek azonosítása, állapotuk nyomon követése.

2018. február 1. 12:27

Legyen 2018 a szívbetegségek megelőzésének éve!

A Sanatmetal Kft. WIWE diagnosztikai divíziója idén is számos kampánnyal, programmal és termékfejlesztéssel tervezi elősegíteni a szív – és érrendszeri betegségek megelőzését, a problémákról való tudatosság növelését lakossági szinten.

2018. január 20. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25

Gyorsuló vágykeltők – Minden út a fogyasztáshoz vezet!

2018. február 8. 10:28

Stratégiai program indul a blokklánc és fintech fejlesztések ösztönzésére

2018. január 26. 15:12

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48
cloudappsportal.com