Az Epson új, belépő szintű, fixtelepítésű projektorokat fejlesztett ki üzleti és oktatási célra

Az EB-5000 sorozat projektorai lenyűgöző funkciókat, fényerőt és tartós működést kínálnak kedvező áron

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 15:09

Az Epson bemutatta üzleti és oktatási célú, fixtelepítésű projektorainak új sorozatát, amely kedvező áron kínál kiemelkedő fényerőt, tartós és megbízható működést. Az EB-5530U (WUXGA), az EB-5520W (WXGA) és az EB-5510 (XGA) modellek funkciók széles választékát kínálják a felhasználók számára.

Az EB-5000 sorozat mindhárom modellje 5500 lumen fényerővel rendelkezik, így tiszta, éles képet és élénk színeket garantál még nappali fényviszonyok mellett is. A számos csatlakozási lehetőségnek köszönhetően a projektorok zökkenőmentesen telepíthetők bármely tárgyalóterembe vagy osztályterembe, amit a Miracast és a HDBaseT funkció, valamint a kettős HDMI-csatlakozás is elősegít.

 

 

Az EB-5000 sorozat projektorai alacsony üzemeltetési költséget (TCO) biztosítanak, ami a kedvező vételárnak és a cserelámpák kiváló ár-érték arányának is köszönhető. Azonban a lámpa cseréje nem okoz majd problémát a megnövelt 10 000 órás lámpaélettartamnak köszönhetően, ami az összes modellre jellemző. A vízszintes és a függőleges objektív-eltolás, valamint a széles kontrasztarány révén ezek a készülékek rendkívül rugalmasan és egyszerűen telepíthetők.

 

Tőrös Gáspár, az Epson projektorokért, hordozható eszközökért és üzleti megoldásokért felelős vezetője elmondta: „Az Epsonnál fontosnak tartjuk, hogy fixtelepítésű projektorok széles választékát kínáljuk ügyfeleinknek. A felső kategóriás készülékeknél is olyan megoldásokra fókuszálunk, amelyek kialakításuknak köszönhetően a szűkösebb oktatási vagy üzleti költségvetésekbe is beleférnek. Az EB-5000 sorozat kiváló teljesítményt nyújt kedvező áron, 5500 lumenes fényerővel és kiemelkedő lámpaélettartammal rendelkezik, valamint különösen ideális több projektorból álló telepítés esetén.”

 

Az EB-5000 sorozat projektorai már elérhetőek.

 

 

Kulcsszavak: Epson projektor

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A magyar fejlesztésű okosóra forradalmasíthatja a szív- és érrendszeri problémák elleni küzdelmet

A szív- és érrendszeri betegségek világszerte vezető haláloknak számítanak, a WHO adatai szerint éves szinten közel 18 millió ember életéért felelősek a kardiovaszkuláris problémák. A MAP Health Watch nevű, magyar fejlesztésű okosóra azonban forradalmasíthatja a szív- és érrendszeri problémák elleni küzdelmet, hiszen előrejelzi a szívinfarktust. 

2017. október 13. 09:38

Az LG robotporszívója képes imitálni az emberi gondolkodás mintázatait

Az LG Electronics (LG) tizenhat évvel ezelőtt a világ egyik első robot készülékével forradalmasította a porszívóipart. A cég idén mutatta be HOM-BOT Turbo+ robotporszívóját, mely e másfél évtized minden mérnöki tudását és tapasztalatát magában hordozza. 

2017. szeptember 23. 11:20

A Szívünk Napján kipróbálható a WIWE

Az egyik hír, hogy szeptember 24-e a "Szívünk Napja". A másik, ami ehhez kapcsolódik már informatikai: ezen a napon a Millenárisban ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a látogatók, ki lehet próbálni a Sanatmetal fejlesztését, a WIWE névre hallgató hitelkártya méretű kütyüt, amely egy okostelefon app-pal összekötve mindent elárul ketyegőnk állapotáról.

2017. szeptember 22. 09:35

Profi edzések a Mio MiVia Run futóórával

Formálja testünket, oldja a stresszt, javítja ellenálló-képességünket és boldogít: igazi csodaszer a futás. Akár lelkes kezdők, akár tapasztalt futók vagyunk, a Mio MiVia Run 350 futóórával könnyedén kihozhatjuk magunkból a maximumot. A Mio újdonságával egy virtuális személyi edzőt kapunk magunk mellé: nemcsak méri és elemzi teljesítményünket, de személyre szabott edzéstervvel is segíti a folyamatos fejlődést.

2017. szeptember 15. 10:44

A Casio bemutatja az új, kibővített G-STEEL kollekciót

A Casio G-SHOCK órák rendkívül népszerűek, azonban sokan úgymond csak „második” óraként használják őket. Bár az üzleti életben lazultak a megjelenésre vonatkozó öltözködési konvenciók, sokan nem merik viselni a kifejezetten sportos órákat. 

2017. szeptember 10. 16:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com