Új vezérigazgató a Kulcs-Soft Nyrt. élén

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 15:36

Február elsejétől Szabó Ervin tölti be a Kulcs-Soft Nyrt vezérigazgatói pozícióját. A szakember 20 éve dolgozik gazdasági és IT területen, belépésével Kulcsár Tibort váltja a vezérigazgatói székben, aki elnöki pozícióját továbbra is megtartja. Az új vezető egyik kiemelt célja a vállalat nemzetközi szerepének erősítése.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök-vezérigazgatója, 27 év után átadja vezérigazgatói pozícióját és a továbbiakban, mint elnök felügyeli az ügyviteli szoftverekkel foglalkozó cég működését. Utódja, Szabó Ervin több mint 20 éve dolgozik gazdasági és IT területen, hazai és nemzetközi szinten is széleskörű tapasztalattal rendelkezik, többek között ügyvezető igazgató, üzletág igazgató és kereskedelmi vezető pozíciókban. 

 

„Kulcsár Tiborral együttműködve egy közel fél éves átadás-átvételi időszak előzte meg az átalakulási folyamatot. Ennek köszönhetően egy jól felépített stratégia mentén, erőteljes növekedési célokkal folytatjuk a közös munkát. Kiemelt fontosságú célunk, hogy a hazai meghatározó szerepünket nemzetközi szinteken is még inkább kiterjesszük. Nagy örömünkre szolgál, hogy a növekvő külföldi érdeklődés miatt megalakult az amerikai leányvállalatunk” – kezdte Szabó Ervin. „Legújabb, angol nyelven elérhető BIzXpert alkalmazásunkat már több mint 30 ezren töltötték le, a világ különböző pontjain, de jórészt az amerikai kontinensen. A nemzetközi fejlesztéseink mellett a tőlünk megszokott módon továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk hazai ügyfeleinkre” – mondta el a vezérigazgató.

 

A több mint húszezer aktív ügyféllel rendelkező vállalat 2017-es tervei között szerepel olyan új igények kiszolgálása, mint az elektromos autók nyilvántartása, valamint a külföldi munkavállalókat foglakoztató, vagy külföldi telephellyel rendelkező hazai vállalkozások bérszámfejtésének támogatása, a 2017. év elején megjelent Kulcs-Soft termékek segítségével. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újraválasztották Hinora Ferencet, a Magyar Marketing Szövetség elnökét!

Magyar Marketing Szövetség tagjai a május 24-i Elnökválasztó Közgyűlésen újabb négy évre szavaztak bizalmat Hinora Ferencnek, aki megválasztásával a második leghosszabban regnáló elnökévé vált az MMSZ-nek. 

2017. május 26. 13:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Gyorsítja külföldi terjeszkedését a Codecool programozóiskola

2017. május 18. 11:11

Google: Bagoly-algoritmussal a hamis hírek ellen

2017. április 27. 15:15

Hamarosan átláthatóvá válik az egészségügy

2017. április 18. 14:26

Idén is keresik az Év Internetes Kereskedőjét

2017. április 13. 11:11
cloudappsportal.com