A Lenovo a Motorola Mobility-n keresztül mutatta be a Moto G termékcsalád következő generációját

forrás: Prím Online, 2017. március 1. 10:48

A Lenovo, leányvállalatán, a Motorola Mobility-n keresztül mutatta be a Moto G termékcsalád következő generációját.

Milyen szempontok alapján választanak okostelefont a felhasználók? Magas minőség, prémium felhasználói élmények és funkciók, anélkül, hogy bankot kellene robbantaniuk. Egy masszív akkumulátor. Egy fotósnak is megfelelő minőségű kamera. Őrületesen magas képernyőfelbontás és kijelző. 

 

A Global Mobile Value Index felmérés során, melyet 9 országban és 12000 felhasználó megkérdezésével végeztek el a fenti funkciókat említették meg a legtöbben, mint prémiumnak tekintett jellemzők egy okostelefon értékelése során. 

 

És, bár sokan nem szeretnék feláldozni teljes vagyonukat egy új mobiltelefon megvásárlásának során, azok az okostelefon-felhasználók, akiket megkérdeztek szívesen áldoznak olyan jellemzőkre, amelyek számukra fontosak. A felhasználók többsége szerte a világon hajlandó többet fizetni olyan okostelefon funkciókért, amelyeket a legjobbnak vél: a válaszadók 76 százaléka többet fizetne egy olyan eszközért, amely képes lépést tartani az elfoglalt életével, és 66 százalék olyan okostelefonra költene többet, amely képes a festői pillanatokat élethűen megörökíteni.

 

 

A Moto G5 új generációja 

Az ötödik generációs Moto G eszközökkel nem kell kompromisszumot kötnie a stílus, a teljesítmény, vagy az ár tekintetében. Mindkét készülék elérhető akár holdszürke vagy színarany verzióban, és nem nehéz szerelembe esni ezekkel a csodás kialakítású termékekkel. A sima, alumínium kialakítás a felhasználói preferenciákat tükrözi: az üveg, a műanyag és a fém választási lehetőségek közül közel a felhasználók fele a fémet választaná.

 

A 2800 mAh teljesítményű akkumulátor révén pedig reggeltől estig úton lehet, anélkül, hogy energiára lenne szüksége. Amikor eljön a töltés ideje, ne lassuljon le! A 100W-os gyorstöltő révén a Moto G5 órákra elegendő energia felvételére képes, akár percek alatt. Ha már a sebességnél tartunk, az ultra-erős 1,4Ghz-es nyolcmagos processzorok gyors hozzáférést biztosítanak a fotókhoz, applikációkhoz - várakozási idő nélkül. A telefon feloldása, vagy biztonságos visszazárása is egyszerűbb az ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően.

 

A közösségi média profiljaihoz csodálatos fotókra van szüksége? Egy jó minőségű kamera sokunk számára fontos. A Moto G5 13MP-es kamerája, és olyan szoftverek, mint például a fázisérzékelő autófókusz (PDAF) révén szuper gyors fókuszálásra képes, így élesebb képek születnek. 

 

 

Megkapó dizájn, határtalan teljesítmény

Ha még a fentinél is több funkcióra vágyik, akkor érdemes a Moto G5 Plusra figyelnie. Még gyorsabb, a termékkategóriája legjobb kamerájával rendelkezik, és kompromisszumok nélkül tud mindent, amire szüksége van. 

 

Mikor volt utoljára olyan kérdés, amiben a fél világ egyetértett? Amikor okostelefonok kamerájáról beszélünk, akkor. A kutatásunk válaszadóinak fele egyetértett abban a kérdésben, hogy olyan kamerát szeretnének a jövőbeli okostelefonjukban tudni, amely csodás fotókat képes készíteni. 

 

Moto G5 Plus a termékkategóriája legfejlettebb kameráját biztosítja. Az első Moto, amely Dual Autofocus Pixels megoldással érkezik, egy szempillantás alatt fókuszál, így nem fog elveszteni egyetlen értékes pillanatot sem. Akár 60 százalékkal gyorsabban tud a fotó tárgyára fókuszálni, mint a Moto G4 Plus azáltal, hogy 10-szer több pixelt hasznosít a szenzoron. 

 

Az emberek, akiket megkérdeztek az egész világ körül egyetértettek abban a kérdésben, hogy hosszabb akkumulátor-üzemidőre van szükségük. Tény, hogy 4-ből 1 ember hajlandó akár 20 százalékkal is többet fizetni egy olyan okostelefonért, amelynek igazán jó akkumulátora van. A Moto G5 Plus esetében gondoskodtak róla, hogy az akkumulátorok királyát kapja. Szabadítsa fel magát az egész napon át kitartó 3000 mAh-s akkumulátorral, és gyorsítsa fel a töltést a TurboPower gyorstöltő rendszerrel – akár 6 órára elegendő energia mindössze 15 perc alatt. Megnyugodhat, a Moto G5 Plus még a legzsúfoltabb napjaival is képes lépést tartani!  

 

A Moto G5 Plus nyolcmagos processzora és 4G LTE képessége egyenesben tartja az életét, vagy legalábbis az applikációit.  Élvezze a kedvenc játékainak, videóinak minőségi verzióját, vagy böngésszen az interneten, és osszon meg zenét villámsebességgel, akárhol is legyen éppen. Az emberek 48 százaléka okosabb kijelzőre vágyik – egy olyan telefon révén, amely jobban ismeri őket, és diszkrét módon küld értesítéseket. A Moto Display – a Moto Experiences csomag egyik legnépszerűbb szoftvere – ezért a funkcionalitásért felelős, és anélkül teszi láthatóvá az értesítéseket, hogy feloldaná a telefont. Több Moto Experiences élményre vágyik? A Moto G5 Plus, a Moto Actions-szel is rendelkezik, és egy újdonságot is tartogat: az egygombos navigáció révén elképzelhetetlenül gyorsan, csupán az ujjlenyomat-olvasó segítségével navigálhat. Több mint a megkérdezettek fele, világszerte azt osztotta meg a kérdezőkkel, hogy fogalmuk sem volt, hogy minderre a rengeteg funkcióra, amelyek elérhetőek az okostelefonjukon szükségük van, de most már nem tudnának nélkülük élni. Értjük az érzést. 

 

Annak érdekében, hogy a Google Asszisztens kifogástalanul működjön a Moto G család legújabb tagjain együtt dolgoztak a Google-lel, hogy a Google Asszisztens a Home gomb nyomva tartásával kifogástalanul tudjon üzeneteket küldeni, hívásokat kezdeményezni, navigálni, vagy akár menedzselni a mindennapi teendőit.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59