Az Acronis a Microsoft Office 365 biztonsági mentésével bővíti az Acronis Backup 12-t

Az új technológiával az Acronis Backup 12 immár 16 platformot támogat

forrás: Prím Online, 2017. március 6. 15:51

A hibrid felhő alapú adatvédelem és tárolás terén globális vezető szerepet betöltő Acronis ma bejelentette, hogy a Microsoft Office 365 biztonsági mentésével kibővíti a világ leggyorsabb és legteljesebb, kisvállalkozásoknak szánt biztonsági mentési megoldását, az Acronis Backup 12-t. Ezzel a vállalkozások egyetlen megoldás, egyetlen konfiguráció és egyetlen kezelőfelület segítségével tudják megvédeni valamennyi – helyi lemezen, vagy felhőben tárolt – adatukat.

Sikeres volt az Acronis Backup 12 tavalyi fogadtatása; 2016-ban több mint 40%-kal nőtt a felhasználók száma. Az Acronis elsődlegesen felhőre épülő stratégiájával összhangban az Acronis Backup 12 olyan új Microsoft Office 365 biztonsági mentési lehetőségekkel bővül, amelyek az Acronis Backup Cloud megoldásnál már július óta elérhetők. Az Acronis tapasztalatai szerint sokan vették igénybe azokat a lehetőségeket, amelyekkel a felhőszolgáltatók megvédhetik ügyfeleik Microsoft Office 365 környezetét.

 

A Microsoft Office 365 szolgáltatások minden korábbinál nagyobb rugalmasságot és méretezhetőséget kínálnak, ami megváltoztatja a kisvállalkozások e-mail infrastruktúrájának kezelését. Az Acronis Backup 12 további biztonsági mentést kínál a vállalkozások számára, amely teljes felügyeletet biztosít védett adataik felett, és lehetővé teszi számukra az adataik archiválását és hosszú távú elérhetőségét - akár helyben vagy felhőben tárolják azokat.

 

„A kis- és középvállalkozásokat aggasztja az adatkezelés és a biztonság kérdése, de ugyanakkor az ezzel járó költségtényező is. A cég méretének növekedésével a különböző területek összekapcsolása egyre nehezebb, így az adatvédelem is egyre nagyobb terhet jelent. Az Acronis egyik fő termékfunkciója az adatkezelés; a KKV-k értékelni fogják a sokféle adat összehangolásának és kezelésének lehetőségét” – mondta Ray Boggs, az IDC kis- és középvállalkozások kutatásáért felelős alelnöke.

 

Az Enterprise Strategy Group legutóbb készített „Data Protection Cloud Strategies” (Adatvédelmi felhőstratégiák) című jelentése szerint a felmérésben szereplő vállalkozások csaknem háromnegyede nyilvános felhő alapú adataikat gyártói környezetük felhőjétől eltérő helyre mentenék, mert a felhő üzemzavara vagy egyéb hibája esetén jó eséllyel nem csak az eredeti adatok, de még a biztonsági mentések is elveszhetnek. A válaszadók 44%-a nyilatkozta azt, hogy a gyorsaság és kényelem szem előtt tartásával adataikat másik felhőbe költöztetik, és 29% inkább házon belül tart egy másolatot felhő alapú adataiból.

 

 

Microsoft Office 365 biztonsági mentés

Az Acronis Backup 12 egyszerű védelmet kínál a Microsoft Office 365-höz:

  • A Microsoft Office 365 e-mailek automatikus biztonsági mentése, a címjegyzékkel, naptárakkal, a tennivalókkal és mellékletekkel együtt;
  • Az adatok helyi vagy felhőben történő tárolása hosszú távú hozzáférés és archiválás céljából 
  • Előnézet, böngészés és keresés lehetősége a biztonsági mentett tartalomban;
  • Egyéni és közös postaládák helyreállításának lehetősége az eredeti helyre vagy más helyszínre;
  • Egyes tételek helyreállításának és e-mailben történő kézbesítésének lehetősége a teljes biztonsági mentés helyreállítása nélkül;
  • Acronis Active Protection a zsarolóvírusok ellen: a felhasználói eszközök és adatok védelme a támadások blokkolásával és az érintett adatok azonnali helyreállításával (a következő frissítésnél elérhető).

 

VMware vSphere 6.5 és egyéb fejlesztések támogatása

Ez a frissítés a VMware vSphere 6.5 támogatását is bevezeti: beépülő modulok nélküli vagy azokkal történő VM és ESXi hoszt biztonsági mentés, VMware CBT támogatás, Acronis Instant Recovery, Acronis vmFlashback, replikáció WAN optimalizálással és egyéb műszaki és teljesítménybeli fejlesztések.

 

Valamennyi adat teljes körű védelme

Az Acronis Backup 12 nem csak Microsoft Office 365 vagy VMware vSphere 6.5 munkákhoz kínál védelmet. Tulajdonképpen az Acronis Backup 12 az egyetlen olyan megoldás, amely minden adatot véd, minden helyszínen és minden környezetben. Úgy tervezték meg, hogy a vállalkozások számára a felhőre való átálláskor vagy hibrid felhő infrastruktúrájuk kezelésekor is lehetséges legyen az adataik felügyelete. (Az összes funkció itt található: http://www.acronis.com/en-us/business/backup/).

  • Összes virtuális környezet: virtuális gépek és gazdagépek kategóriájában legjobb biztonsági mentése és helyreállítása;
  • Összes felhő: Microsoft Azure virtuális gépek, Microsoft Office 365 postaládák;
  • Összes fizikai környezet: Microsoft Windows, Linux, Mac szerverek és munkaállomások, valamint iPhone, iPad, és Android eszközök.
  • Összes alkalmazás: Microsoft Exchange, SQL Server, SharePoint, Active Directory, és még sok egyéb.

 

„Ma a kisvállalkozások tevékenysége leginkább a Microsoft felhő alapú szolgáltatásoktól függ. Ám a az üzletfolytonosság biztosításához a felhő alapú adatokat is meg kell védeni és elérhetővé kell tenni. A Microsoft Office 365 e-mail biztonsági mentése tovább bővíti az Acronis Backup 12 funkcióit, és a kisvállalkozások teljes digitális képének mindenre kiterjedő védelmét kínálja” – mondta el Szergej Beluszov, az Acronis alapítója és vezérigazgatója.

 

„Örömmel látjuk, hogy az Acronis elkötelezett a Microsoft iránt” – mondta Rob Howard, a Microsoft Office 365 Ecosystem igazgatója. „Azzal, hogy az Acronis Backup előnyeit kiterjesztette a Microsoft Office 365-re az Acronis hozzájárul, hogy közös ügyfeleink hatékony és egyszerűen kezelhető felhasználói élmény részesei lehessenek.”

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosplázák és jövőtudatos épületek

Közép-Kelet-Európában 2019 és 2020 között 4.4 millió négyzetméternyi új pláza átadása várható, amelyek okos megoldásokkal, modern designnal és növekvő méretű közösségi terek kialakításával válaszolnak a 21. századi kereskedelem kihívásaira. A CEE régió kiemelt plázáinak példáin nyomon követhetjük az elmúlt 2-3 év legfontosabb változásait: a tallini T1, a budapesti Etele Plaza és a belgrádi Big Fashion bevásárlóközpontok építészeti megoldásai és egyedi szolgáltatásai új fejezetet nyitnak a régió plázáinak történetében.

2019. október 16. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás