Minden, amit tudni szeretne a bináris opcióról, de eddig habozott megkérdezni

forrás: Prím Online, 2017. március 13. 13:36

Az internet eljövetelével a világ különböző részein élő emberek számára egyaránt könnyebb lett a pénzkereset.

Több lehetőség áll rendelkezésre olyanok számára, akiknek nincsenek nagy megtakarításaik, de megvan bennük a kellő tehetség és intelligencia ahhoz, hogy valóra váltsák az álmaikat.

 

Az internetes pénzkereset egyik legkönnyebb módja a bináris opció. Ez a lehetőség magában rejti például a Binatex brókercéget is. Ez az egyik legnépszerűbb bináris opciós bróker a posztszovjet térségben, mely a világpiacon is jelen van.

 

Ha pénzt akar keresni az interneten és azt szeretné, hogy ez legyen a fő bevételi forrása, mindenképpen el kell olvasnia ezt a cikket. Minden kérdésére választ talál.

 


 

Mi a bináris opció?

 

A bináris opció olyan pénzügyi lehetőséget kínál, melynél a kifizetés vagy valamilyen fix pénzösszeg vagy semmi. Ám a kereskedőnek tisztában kell lennie ezeknek a gyakran félreértett instrumentumoknak a kockázataival és előnyeivel. A bináris opció más, mint a hagyományos opciós kereskedés.

 

A bináris opció egy olyan ügylet, ahol meg kell határozni, hogy az eszköz értéke FEL vagy LE fog-e mozogni. Ahhoz, hogy a bináris opcióval pénzt keressünk és ne pénzt veszítsünk, meg kell tudnunk jósolni a piac mozgását.

 

A bináris opció egyedisége abban rejlik, hogy a profit eléréséhez nem szükséges hosszú időn át várakoznunk, mint például, amikor egy banki letétet használunk. Mi választhatjuk meg azt az időtartamot, melynek leteltét követően az előrejelzésünknek megfelelően ellenőrzésre kerül az adott eszköz árváltozása (az opció lejárta).

 

A kereskedőnek tisztában kell lennie ezeknek a gyakran félreértett instrumentumoknak a kockázataival és előnyeivel. A kétgombos kereskedés használatával a kereskedő a befektetett összegnek több mint 90 %-át visszanyerheti, és ezt akár 60 másodperceként megismételheti! Ám ez korántsem olyan könnyű, mint amilyennek első látásra tűnik.

 

Amikor arra kérdésre adunk választ, hogy: „Mi a bináris opció?”, akkor érdemes megjegyeznünk, hogy ez nem egy varázspálca, amelyet meglengetve hatalmas nyereségre tehetünk szert. Minden egyes ügylet kockázattal jár: elveszíthetjük akár az ügyletbe befektetett teljes összeget is.

 

A bináris opciós kereskedés nem tegnap vagy tegnapelőtt jelent meg, hanem már hosszú ideje létezik, azonban eddig csak a nagyobb európai és amerikai tőzsdei kereskedők számára volt elérhető. Ám 2008-ban a Chicago Board Options Exchange (Chicagói Opciós Tőzsde) a származékos eszközök teljes skálájának használatát engedélyezte magánkereskedők számára.

 

Hogyan sajátítható el a bináris opciós kereskedés?

 

Hogyan tanulhatjuk meg azt, milyen módon lehet bináris opciókkal kereskedni? Ezt a kérdést az összes új kereskedő felteszi. Annak érdekében, hogy megértsük, hogyan tudunk sikeresen kereskedni a bináris opciókkal, rendszeresen pénzt keresni vele és örömöt lelni a pénzügyi piacokon végzett munkában, időt és erőfeszítést kell befektetnünk a megtanulásába.

 

Ahhoz, hogy elkezdjünk pénzt keresni a bináris opciókkal, először is találnunk kell egy brókert. Sokat kell olvasnunk a témáról, érdemes videókat megnéznünk és demószámlán gyakorolnunk.

 

A legtöbb kereskedési platformon megtaláljuk az opciós kereskedés mikéntjére vonatkozó szükséges információkat. Válasszunk egy instrumentumot, egy lejárati dátumot időt, jelöljük meg merre fog változni az árfolyam – fölé vagy alá megy-e a jelenleginek – adjuk meg az ügylet összegét és már mehet is a dolog! Kezdjük a legegyszerűbb „fölé / alá” bináris opcióval, a legnépszerűbb eszközökkel – EUR/USD, olaj, Apple vagy Facebook részvények, hírek, Trade Journal kereskedő. A rendszerszemlélet és az üzleti fegyelem segít megtanulnunk, hogyan kereskedhetünk a bináris opciókkal egymagukban.

 

Ha még ezután is marad kérdésünk, bármikor felvehetjük a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával vagy személyi menedzserével.

 

Ez a módszer azok számára ideális, akik a gyakorlatban szeretik megszerezni a szükséges tudást, vagy akik már ismerik az online kereskedés fogalmát, a tőzsdei kereskedést vagy a forex piacot.

 

A kereskedési platform úgy lett megtervezve, hogy a kezdő és tapasztalt kereskedők igényeit is egyaránt kielégítse. Nagyon gyorsan fel fogja ismerni a bináris opciós kereskedésen belüli tranzakciók összes egyszerű mechanizmusát, megtanulja hogyan kell ügyletet létrehozni bármilyen típusú bináris opción, bármilyen eszközön, bármilyen lejárattal. És ha további kérdései lennének, a személyi menedzsere boldogan válaszol Önnek.

 

Binatex

 

A Binatex megbízható bináris opciós bróker. A bróker minimális bináris opciós letétként – 246 forintot ajánl.

 

A Binatexnek kiváló minőségű szolgáltatást sikerült kialakítania, mely lehetővé teszi a kereskedő számára, hogy teljes egészében a bináris opciós kereskedésre koncentrálhasson. A gyors platform olyan technikai eszközökkel lett felszerelve, melyek professzionális szinten is kényelmes kereskedést tesznek lehetővé. A több mint 50, magas nyereséget kínáló alap instrumentum különféle lehetőségeket kínál a kereskedéshez.

 

A műszaki támogató csapat a nap 24 órájában kész segíteni Önnek. A kényelmes profit-kifizetési módszerek a kifizetési kérelmek időben történő végrehajtását teszik lehetővé. A kezdő kereskedőknek szánt ingyenes demószámla és oktatóanyag segít nekik hamar elsajátítani, hogyan tudnak pénzt keresni.

 

De emlékezzen a tanácsunkra! Mielőtt nekilátna a kereskedésnek, alaposan tanulmányozza a módszereket, és a gyakorlatban is tesztelje le az elméletben megszerzett tudást. Ezt egy demószámla használatával könnyedén megteheti.

 

binatex.com

 

Kulcsszavak: internet bróker Binatex trend

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Együtt a biztonságért

Az együttműködő robotok számos előnnyel rendelkeznek. Könnyen telepíthetők és programozhatók, kompakt méretűek, és nem kell biztonsági kerítést építeni köréjük. A feladatok és műveletek széles skáláját képesek elvégezni, éjjel-nappal dolgoznak, és nagymértékű megtérülést biztosítanak, emellett az automatizálást elérhetőbbé teszik a kis- és középvállalkozások számára. Legfontosabb előnyük azonban mégis az, hogy segítenek megóvni az alkalmazottak egészségét. 

2022. január 25. 10:19

Legjobb nemzetközi munkáltatók között a HUAWEI magyarországi leányvállalata

A legjobb munkáltatóknak járó „TOP Employer 2022” elismerésben részesült a HUAWEI Technologies Hungary kiváló munkáltatói tevékenységéért. A multinacionális infokommunikációs cég magyarországi leányvállalata kiemelkedő eredményt ért el a többi között a tehetséggondozás és teljesítményértékelés terén. 

2022. január 24. 14:05

Az erdőtől a vevőig csökkenthető a bútoripar ökológiai lábnyoma

Használt bútorok visszagyűjtésétől az üresen álló ingatlanok kihasználásáig számtalan módon csökkenthető a bútorgyártás ökológiai lábnyoma. Ezzel kapcsolatban tett kiváló javaslatokat Kovács Helga, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) PhD-hallgatója és Tóth Violetta, a Széchenyi István Egyetem (SZE) PhD-hallgatója, akik az Agroladies csapat tagjaiként a Magyar Nemzeti Bank Fenntarthatósági Esettanulmány Versenyén különdíjat nyertek.

2022. január 24. 12:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58