A Kaspersky Lab frissítette a vállalati tárolási programcsomagját a Dell legújabb EMC tárolási rendszeréhez

forrás: Prím Online, 2017. március 23. 11:49

A Kaspersky Lab régóta tagja a Dell EMC’s Technology Partner Program-nak, és ennek eredményeként a Kaspersky Security for Storage csomagot nemrég hitelesítette a Dell a legújabb FluidFS verziójával, nagy teljesítményű védelmet biztosít az adatok tárolásában mindazon vállalati ügyfelek számára, akik Dell EMC-t használnak.

A Dell EMC hitelesített technológiai partnereként, a Kaspersky Lab kombinált megoldást kínál azoknak a vállalatoknak, akik gyakran korszerűsítik a komplex tárolási infrastruktúrájukat.  A meglévő FluidFS v5-ös verzióval kompatibilis támogatást alapul véve a Kaspersky Security for Storage zökkenőmentes átmenetet nyújt a vállalati ügyfeleknek a legfrissebb Dell EMC FluidFS v6-os verzióhoz anélkül, hogy veszélyeztetné az adatok biztonságát.

 

A Kaspersky Security for Storage anélkül kínál védelmet az adatok tárolásában akár merevlemezen, pendrive-on és felhőben tároljuk azokat, hogy befolyással lenne a teljesítményre vagy az adatok kezelésére. A legfontosabb biztonsági kiegészítői a FluidFS v6-os verziónak a valós idejű kártékony program elleni védelem, a felhő-alapú biztonság a Kaspersky Security Network segítségével, a skálázhatóság, a hiba-tolerancia, a központosított irányítás a Kaspersky Security Center használatával, rugalmas szkennelési konfiguráció valamint a rendszer erőforrásainak optimalizálása. 

 

"A Dell EMC technológiai partnereként, a Kaspersky Lab lehetővé teszi a hatékony, nagy teljesítményű védelmet a nagyvállalati tárolási megoldások számára. A Kaspersky Security for Storage hitelesítése a legújabb Dell EMC fájlrendszerhez egy újabb lépcsőfok annak érdekében hogy a biztosítsuk a vállalati ügyfelek számára a mozgékonyságot és skálázhatóságot a hosszútávú tárolási infrastruktúra fejlesztési stratégiájában." – mondta Veniamin Levtsov, a Kaspersky Lab Enterprise Business részleg alelnöke. 

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Könnyű préda a családi vállalkozás a kiberbűnözők számára?

Az utóbbi hónapokban kialakult helyzet a családi vállalkozások digitalizációját is felgyorsította, azonban a változások, új eszközök és a gyors ütemben lezajló fejlesztések mind-mind támadási felületet jelentenek a kiberbűnözők számára, akik ezt a globális turbulenciát kihasználva még célzottabb és kifinomultabb módon támadnak. A multicégek kihívásairól, a home office veszélyeiről sok szó esett, mi a helyzet azonban a kisebb, családi vállalkozások kiberbiztonságával? A Deloitte üzleti podcast sorozatának legutóbbi epizódjában erről a témáról hallhatunk bővebben.

2020. június 4. 09:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás