A Trend Micro iparágvezető védelmet kínál a TippingPoint felvásárlásának köszönhetően

forrás: Prím Online, 2017. március 28. 08:22

Egy éve zárult le a TippingPoint akvizíció, melynek során a Trend Micro felvásárolta a vezető behatolásvédelmi rendszereket és integrált hálózatbiztonsági megoldásokat kínáló vállalatot a Hewlett Packard Enterprise (HPE) csoporttól.

Így a Trend Micro iparágvezető biztonsági információ- és sebezhetőség-kutatást végezhet a Digital Vaccine Labs (DVLabs) laboratóriummal folytatott együttműködés, valamint a Zero Day Initiative (ZDI) jutalmazási program keretein belül. A Trend Micro TippingPoint ügyfelei ezáltal 2016-ban átlagosan 57 nappal azelőtt jutottak védelemhez egy-egy sebezhetőség esetében, mint hogy a szoftver-beszállító javítást biztosított volna számukra. A ZDI az elmúlt évben 48 különböző szállító termékében összesen 678 biztonsági hibát fedezett fel és tett közzé, közel 400 pedig még kivizsgálás alatt van.  A korai észlelésnek köszönhetően a Trend Micro a nyilvánosságra nem kerülő sebezhetőségekkel szemben is átfogó, megelőző jellegű, nulladik napi védelmet nyújthat ügyfeleinek.

 

Az integráció első évében a Trend Micro a zökkenőmentes végrehajtás és az üzletfolytonosság biztosítása mellett a termékfejlesztésre is komoly figyelmet fordított. Ennek köszönhetően a TippingPoint új szerződéseinek száma jelentős mértékben, 25 százalékkal nőtt, piacvezető szerepe pedig tovább erősödött. A Gartner a behatolás-észlelési és -megelőzési rendszereket értékelő, 2017-es Magic Quadrant for Intrusion Detection and Prevention Systems jelentésében a vezetők kategóriájába sorolta a Trend Micro TippingPointot a „jövőkép teljessége” és a „képesség a végrehajtásra” terén mutatott eredményekért. A Trend Micro emellett „ajánlott” minősítést kapott a 2016 NSS Labs újgenerációs behatolás-megelőzési rendszereket (NGIPS – Next Generation Intrusion Prevention System) vizsgáló tesztjén. 

 

A Trend Micro a felvásárlás során 2016-ban több mint 300 alkalmazottat is átvett. Emellett a TippingPoint mintegy 2500 nagyvállalati ügyfele számára folyamatosan nyújtott szolgáltatást, ezzel biztosítva a sikeres és problémamentes integrációt. A szervezet 2017. márciusában a texasi Austinba költözött, ahol az új irodák mellett kimondottan kutatási és fejlesztési célokra épített, a legmagasabb szintű technológiával ellátott laboratórium is helyet kapott.

 

„Az elmúlt év üzleti stabilitása lehetővé tette a Trend Micro számára, hogy folytassa korábbi innovációs tevékenységét, továbbfejlesztve a TippingPoint termékeit, amelyeket zökkenőmentesen kapcsoltunk össze saját kínálatunkkal. Többek között integráltuk a TippingPoint újgenerációs behatolásvédelmi szolgáltatását (NGIPS) a Deep Discovery fejlett fenyegetésvédelmi technológiával, így minden eddiginél erősebb hálózatvédelmi megoldásokat kínálhatunk ügyfeleinknek” – foglalta össze Kevin Simzer, a Trend Micro értékesítési, marketing és üzletfejlesztési igazgatóhelyettese. 

 

További információ a Trend Micro Network Defense hálózatvédelmi megoldásairól: https://www.trendmicro.com/en_us/business/products/network.html.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sok az adat, kevés az ember

Az IBM kutatása szerint naponta összesen 2,5 trillió byte adatot generálunk. Az IoT eszközök térnyerésének köszönhetően ez a szám folyamatosan növekszik, amire elsősorban az információtömeget kezelő adatközpontoknak kell felkészülniük. 

2018. május 23. 11:05

ABB piacra dobta a világ első digitálisan integrált teljesítménytranszformátorát

A 2018. évi Hannoveri Ipari Vásáron bemutatott ABB Ability Power Transformer (teljesítménytranszformátor) a világon az első digitális teljesítménytranszformátorokhoz tervezett integrált megoldás, amely alapvetően megváltoztatja a transzformátorokkal kapcsolatos fogalmainkat. 

2018. május 23. 08:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

100 millió dolláros tőkeinjekciót kapott a HMD Global

2018. május 22. 15:16

A Magyar Telekom 2018. első negyedéves eredményei

2018. május 9. 17:23


A SmugMug felvásárolja a Flickr-t

2018. április 21. 16:26

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03
cloudappsportal.com