A Trend Micro iparágvezető védelmet kínál a TippingPoint felvásárlásának köszönhetően

forrás: Prím Online, 2017. március 28. 08:22

Egy éve zárult le a TippingPoint akvizíció, melynek során a Trend Micro felvásárolta a vezető behatolásvédelmi rendszereket és integrált hálózatbiztonsági megoldásokat kínáló vállalatot a Hewlett Packard Enterprise (HPE) csoporttól.

Így a Trend Micro iparágvezető biztonsági információ- és sebezhetőség-kutatást végezhet a Digital Vaccine Labs (DVLabs) laboratóriummal folytatott együttműködés, valamint a Zero Day Initiative (ZDI) jutalmazási program keretein belül. A Trend Micro TippingPoint ügyfelei ezáltal 2016-ban átlagosan 57 nappal azelőtt jutottak védelemhez egy-egy sebezhetőség esetében, mint hogy a szoftver-beszállító javítást biztosított volna számukra. A ZDI az elmúlt évben 48 különböző szállító termékében összesen 678 biztonsági hibát fedezett fel és tett közzé, közel 400 pedig még kivizsgálás alatt van.  A korai észlelésnek köszönhetően a Trend Micro a nyilvánosságra nem kerülő sebezhetőségekkel szemben is átfogó, megelőző jellegű, nulladik napi védelmet nyújthat ügyfeleinek.

 

Az integráció első évében a Trend Micro a zökkenőmentes végrehajtás és az üzletfolytonosság biztosítása mellett a termékfejlesztésre is komoly figyelmet fordított. Ennek köszönhetően a TippingPoint új szerződéseinek száma jelentős mértékben, 25 százalékkal nőtt, piacvezető szerepe pedig tovább erősödött. A Gartner a behatolás-észlelési és -megelőzési rendszereket értékelő, 2017-es Magic Quadrant for Intrusion Detection and Prevention Systems jelentésében a vezetők kategóriájába sorolta a Trend Micro TippingPointot a „jövőkép teljessége” és a „képesség a végrehajtásra” terén mutatott eredményekért. A Trend Micro emellett „ajánlott” minősítést kapott a 2016 NSS Labs újgenerációs behatolás-megelőzési rendszereket (NGIPS – Next Generation Intrusion Prevention System) vizsgáló tesztjén. 

 

A Trend Micro a felvásárlás során 2016-ban több mint 300 alkalmazottat is átvett. Emellett a TippingPoint mintegy 2500 nagyvállalati ügyfele számára folyamatosan nyújtott szolgáltatást, ezzel biztosítva a sikeres és problémamentes integrációt. A szervezet 2017. márciusában a texasi Austinba költözött, ahol az új irodák mellett kimondottan kutatási és fejlesztési célokra épített, a legmagasabb szintű technológiával ellátott laboratórium is helyet kapott.

 

„Az elmúlt év üzleti stabilitása lehetővé tette a Trend Micro számára, hogy folytassa korábbi innovációs tevékenységét, továbbfejlesztve a TippingPoint termékeit, amelyeket zökkenőmentesen kapcsoltunk össze saját kínálatunkkal. Többek között integráltuk a TippingPoint újgenerációs behatolásvédelmi szolgáltatását (NGIPS) a Deep Discovery fejlett fenyegetésvédelmi technológiával, így minden eddiginél erősebb hálózatvédelmi megoldásokat kínálhatunk ügyfeleinknek” – foglalta össze Kevin Simzer, a Trend Micro értékesítési, marketing és üzletfejlesztési igazgatóhelyettese. 

 

További információ a Trend Micro Network Defense hálózatvédelmi megoldásairól: https://www.trendmicro.com/en_us/business/products/network.html.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Okosplázák és jövőtudatos épületek

Közép-Kelet-Európában 2019 és 2020 között 4.4 millió négyzetméternyi új pláza átadása várható, amelyek okos megoldásokkal, modern designnal és növekvő méretű közösségi terek kialakításával válaszolnak a 21. századi kereskedelem kihívásaira. A CEE régió kiemelt plázáinak példáin nyomon követhetjük az elmúlt 2-3 év legfontosabb változásait: a tallini T1, a budapesti Etele Plaza és a belgrádi Big Fashion bevásárlóközpontok építészeti megoldásai és egyedi szolgáltatásai új fejezetet nyitnak a régió plázáinak történetében.

2019. október 16. 15:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás