Mesterséges intelligenciával toboroz tehetséges fiatalokat a MOL

forrás: Prím Online, 2017. március 30. 11:56

A mesterséges intelligenciát és az emberi interakciót ötvöző új kommunikációs megoldást, úgynevezett chatbotot vet be a MOL-csoport, hogy a fiatal felhasználók hasznos információkat kaphassanak a vállalat toborzó programjáról, a GROWWW-ról. Az olajcég azért döntött a chatbot mellett, mert így a fiatalokat természetes környezetükben, a Facebook Messengeren szólíthatja meg.

Több mint 1,86 milliárdan lépnek be Facebook fiókjukba legalább havonta egyszer és 900 millióan használják a Messengert ugyanilyen gyakorisággal világszerte. Ezek a hatalmas számok arra késztetik a cégeket, hogy minél gyorsabb és hatékonyabb módszereket dolgozzanak ki a célcsoportjaik elérésére.

 

A chatbot olyan új eszköz, amelynek üzenetet lehet küldeni és az üzenetnek megfelelően válaszol. A botok alapvetően a mesterséges intelligenciát ötvözik az emberi interakcióval.

 

A MOL-csoport nemzetközi programjának célja, hogy a vállalat a legtehetségesebb frissdiplomásokat és fiatal szakembereket alkalmazhassa a különböző területeken. Mivel ennek a körnek az elsődleges kommunikációs eszköze a Facebook Messenger, ezért a chatbot alkalmazásával a cég hatékonyan tud toborozni, és éppen azokat a célcsoportokat éri el, amelyekre leginkább szüksége van.

 

A GROWWW Messenger botjától a program elemeiről és az egész éves menetrendről kaphatnak hasznos információkat az érdeklődők. Megtekinthetik a program nagyköveteinek bemutatkozását, és a nyitott pozíciókra is rákereshetnek a segítségével.

 

"Az a feladatunk, hogy készen álljunk a jövő kihívásaira. Innováció nélkül nincs előrelépés, ebben a szellemben végezzük munkánkat nap mint nap. A GROWW program célja, hogy olyan fiatal szakembereket találjunk, akikkel tovább építhetjük a MOL-csoport sikereit. Úgy döntöttünk, hogy a toborzáshoz a célcsoport elérését leginkább biztosító, innovatív módszert választunk" – mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

 

Hogyan lépjünk kapcsolatba a Growww chatbottal? Nyissuk ki a Messengert, keressünk rá a „Growww” szóra és kezdjük a beszélgetést köszönéssel vagy kattintsunk ide a desktop verzióért.

 

Háttér

A GROWWW a MOL-csoport díjnyertes toborzó és fejlesztő programja. A MOL-csoport 2030-as stratégiájának megfelelően a vállalat a jövőt tartja szem előtt és a legjobb, legvonzóbb szolgáltatásokat kívánja nyújtani az úton lévők számára. Ahhoz, hogy ezt a célját elérje, minden eddiginél nagyobb szüksége van friss és nyitott gondolkodású fiatalokra.

 

A 2017-es programban a MOL-csoport 9 országban 176 pozíciót hirdet meg mérnöki, IT, közgazdasági, természet- és társadalomtudományi területeken. Pályázni lehet Ausztriába, Magyarországra, Szlovákiába, Szlovéniába, Horvátországba, Bosznia-Hercegovinába, Olaszországba, Lengyelországba és Csehországba. A fiatal szakemberek április 7-ig nyújthatják be jelentkezésüket.

 

A 12 hónapos programban a "Growwwerek" betekintést nyerhetnek a MOL-csoport működésébe, közvetlenül a felsővezetőktől tanulhatnak, meglátogathatnak számos termelő egységet, mindeközben egy mentor segíti őket. A program befejezése után a fiatal szakemberek többsége a vállalatnál folytatja pályafutását.

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

GDPR antológia közösségi szerkesztésben

A Hétpecsét Egyesület a Hétpecsétes történetek és a Hétpecsétes történetek II után nekilátott a Hétpecsétes történetek 2,5 -nek. A tematikus szám egy GDPR antológia lesz. 

2018. január 18. 11:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com