Új operatív igazgató a Kulcs-Soft-nál

forrás: Prím Online, 2017. április 2. 09:05

Dulkai Miklós személyében új operatív igazgató csatlakozott a Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt. vezetőségéhez. 

A szakember nagyvállalati múlttal rendelkezik, az elmúlt 17 évben banki, biztosítói és tanácsadói szektorban vitt végig sikeres projekteket, többek között ügyfélszolgálati igazgatói és kereskedelmi igazgatói pozíciókban. Az új igazgató digitális termékfejlesztésben és B2B szolgáltatások terén szerzett nemzetközi tapasztalatának köszönhetően kiemelt feladata a vállalat belső folyamatainak továbbfejlesztése.

 

„Szabó Ervin vezérigazgatóval együttműködve határozott célunk a Kulcs-Soft által az elmúlt 28 évben létrehozott brand megerősítése, és folyamataink üzleti célú fejlesztése. Meggyőződésem, hogy fejlődésünk záloga az, ha minden porcikánkban folyamatosan jobbak leszünk, legyen szó munkatársainkról, termékeinkről, és különösen ügyfeleinkkel való kapcsolatunkról. Annál is inkább fontos ez a hozzáállás, mert komoly tervünk úgy fejleszteni szolgáltatásainkat és a termékpalettát, hogy újabb piaci szegmensekben is az elsődleges választás legyen a Kulcs-Soft, beleértve a hazai vállalatokat vagy a külföldi piacokat is, valamint az ügyvitel terén szerzett közel három évtizedes tapasztalatunkkal szakemberek tömegeinek is releváns segítséget nyújtsunk.” – mondta el az igazgató.

 

A több mint húszezer aktív ügyféllel rendelkező vállalat 2017-es tervei között szerepel olyan új igények kiszolgálása, mint a külföldi munkavállalókat foglakoztató, vagy külföldi telephellyel rendelkező hazai vállalkozások bérszámfejtésének támogatása, a közép- és felsőoktatási intézményekkel együttműködve az iskolai képzések kiegészítése, illetve a Kulcs-Akadémián keresztül széles szakmai rétegek gyakorlatorientált ügyviteli oktatás-sorozata a legújabb Kulcs-Soft termékek által.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com