Dell EMC World 2017: Főszerepben a digitális transzformáció

forrás: Prím Online, 2017. május 10. 10:19

A Dell EMC legjelentősebb éves eseményén, a Las Vegasban megrendezett Dell EMC World első napján számos olyan innovációt jelentett be, amelyek segítenek a vállalatoknak megvalósítani a digitális átalakuláshoz kapcsolódó céljaikat. 

Az újítások közül is kiemelkednek a 14. generációs PowerEdge szerverek, a szoftveralapú és teljesen flashalapú tárolórendszerek, valamint a hiperkonvergens infrastruktúrát és a felhőalapú adatvédelmi rendszereket célzó fejlesztések.

 

A Dell EMC az új, 14. generációs PowerEdge szerverekkel ösztönzi az informatikai átalakulást 

 • A Dell EMC díjnyertes, 14. generációs PowerEdge szerverei akár 50 százalékkal több VDI (virtuális asztali infrastruktúra) felhasználót tudnak kiszolgálni szerverenként.
 • Az egyszerűen használható, következő generációs OpenManage Enterprise konzol lehetővé teszi az egységesített rendszerfelügyeletet.
 • Új biztonsági szolgáltatások segítik a rosszindulatú fenyegetések és a nem kívánt belső változások elleni magasabb szintű védelmet.
 • A ProSupport Plus szolgáltatás a SupportAssist technológiával akár 90 százalékkal csökkentheti a hardveres problémák megoldásához szükséges időt.

 

A Dell EMC új, hiperkonvergens infrastruktúrát célzó fejlesztései és felhőalapú felhasználói modellje megkönnyítik a bevezetést

 • A Dell EMC új, a hiperkonvergens infrastruktúra (HCI) kínálatának frissítései közé tartozik a Dell EMC VxRail 4.5-ös verziója is, amely bővített vállalati szoftveres és hardveres lehetőségeket kínál az iparág leggyorsabban fejlődő HCI-eszközei számára.
 • Az új, HCI-re szabott Dell Financial Services Cloud Flex felhőalapú felhasználói modellt kínál a telepített HCI-k számára, amely egyszerű havi díjjal, induló költségek nélkül és az első év után kötelezettségektől mentesen vehető igénybe.
 • A Dell EMC új, teljes VDI megoldásai a jelentős egyszerűsítéseknek, a kiszámítható áraknak és a kiemelkedően jó teljes birtoklási költségnek (TCO) köszönhetően csökkentik a munkaállomások és az alkalmazások HCI-n belüli virtualizációjával kapcsolatos akadályokat.

 

Szoftveralapú tárolás (Software Defined Storage)

 • A 14. generációs Dell EMC PowerEdge szerverek támogatása a szoftveralapú tárolási kínálatban új szintre emeli a teljesítményt és a skálázhatóságot.  
 • A Dell EMC ScaleIO legújabb verziója a kivételes hatékonyságot, még jobb teljesítményt és leegyszerűsített felügyeletet biztosító szoftveralapú tárolási megoldásokkal felgyorsítja az informatikai átalakuláshoz vezető utat.
 • Az Elastic Cloud Storage (ECS) platform fejlesztései közé tartozik az ECS Dedicated Cloud Service, amely lehetővé teszi hibrid ECS telepítési modellek megvalósítását. Az ECS.Next továbbfejlesztett adatvédelmi, felügyeleti és elemzési képességeket biztosít.
 • A Project Nautilus egy olyan szoftveralapú megoldás előzetes verziója, amely nagy mennyiségű streamelt IoT-adat tárolásával és elemzésével teszi lehetővé a valós idejű üzleti döntéshozatalt.
 • A Dell EMC IsilonSD Edge frissítései a leegyszerűsített telepítési lehetőségek mellett olyan virtuális tárolási platformokhoz is támogatást nyújtanak, mint például a ScaleIO vagy a VMware vSA. 
 • Az új és frissített Dell EMC Ready Nodes előzetesen tesztelt és előre konfigurált SDS- és szervermegoldásokkal bővíti a szoftveralapú tárolási kínálatot, és nagyobb rugalmasságot biztosít az informatikai átalakulási folyamatokhoz.

 

A Dell EMC új, teljesen flashalapú tárolórendszerekkel segíti az ügyfeleket adatközpontjaik modernizálásában és az informatika átalakításában

 • Az új VMAX 950F akár 4x gyorsabb legközelebbi versenytársánál a létező legkritikusabb terhelések támogatása érdekében.
 • Az új XtremIO X2 a VDI és a nagyszámú snapshot használatakor új szintre emeli a hatékonyságot: 3-szor nagyobb kapacitást, átlagosan 25 százalékkal jobb adattárolási hatékonyságot és 80 százalékkal jobb válaszidőt biztosít.
 • Az új Dell EMC új Unity All-Flash tárolómodellek akár 4-szer nagyobb fájlrendszer-kapacitást, 8-szoros sűrűségnövekedést és 10 percnél rövidebb telepítési időt biztosítanak.
 • Az új SC5020 középkategóriás hibrid tároló akár 45 százalékkal több IOPS-t, 2-szer nagyobb kapacitást, valamint a piac legalacsonyabb ár/tárhely arányú hibrid tárolóját kínálja.
 • Az Isilon tárolóplatformok új generációja 9-szeres IOPS-t, 18-szoros adatátviteli sebességet, valamint 21-szeres kapacitást biztosít a legközelebbi versenytárshoz képest.

 

A Dell EMC bemutatja integrált adatvédelmi eszközét és bővíti felhőalapú adatvédelmi kínálatát

 • Az új, kulcsrakész adatvédelmi eszköz egyetlen, könnyen telepíthető megoldásban ötvözi a tárolást, a védelmi szoftvert, a keresést és az elemzést.
 • Akár 10-szer gyorsabb védelmet kínál a hagyományos, saját adatvédelmi telepítési alternatívákhoz képest és 20 százalékkal gyorsabb a legközelebbi versenytársaknál.  
 • Az iparágban vezető mértékű deduplikációt biztosít a helyszíni és a felhőben tárolt adatok számára (átlagos deduplikációs arány: 55:1).
 • A négy modell 34 TB-tól 1 PB-ig használható maximális kapacitással a legnagyobb rugalmasság és választási lehetőség érdekében.   
 • A Dell EMC több mint 150 PB-nyi adat védelmét biztosítja a felhőben, amely kétszer több, mint a legközelebbi versenytársé. A Dell EMC a Disaster Recovery és a Protection Storage felhőben történő bevezetésével folytatja felhőalapú adatvédelmi képességeinek bővítését.

 

A Dell EMC új, nyílt hálózatkezelési termékekkel segíti az informatikai átalakulást

 • Az új elemzői kutatások szerint a nyílt hálózatkezelési modellek teljes birtoklási költsége a jogvédett modellek teljes birtoklási költségének 53 százaléka.
 • Az iparág első 25GbE nyílt hálózati switche átlépi az eddigi korlátokat, és több mint 2-szeres rackszekrényen belüli adatátviteli sebességet biztosít a 10GbE switchekhez képest.  
 • A Dell EMC első optimalizált nyílt hálózati platformja egységesített tárolóhálózati switch megoldása, amely akár 16Gb/32Gb sebességű Fibre Channelre is alkalmazható.
 • Az energia- és költséghatékony, kis- és középvállalatok számára kialakított nyílt hálózatkezelési switchek új családja lehetővé teszi a munkavégzés más formáit is. 

 

A Dell Technologies rugalmas felhasználói modelleket mutat be az asztali gépektől az adatközpontokig

 • A Dell Technologies olyan új, rugalmas felhasználói modelleket mutat be, amelyek könnyebben reagálnak a kiszámíthatatlan informatikai igényekre és a változó üzleti követelményekre, így az új technológiák bevezetése is egyszerűbb.
 • A Dell Financial Services Flex on Demand segíti az ügyfeleket a túlméretezett tárolási megoldásokkal kapcsolatos költségek csökkentésében.
 • A HCI-re szabott Dell Financial Services Cloud Flex felhőszerű felhasználói modellt biztosít az ügyfeleknek, elsőként a Dell EMC hiperkonvergens termékcsalád esetében. 
 • A „PC as a Service”, vagyis a szolgáltatásként kínált számítógép és a Dell EMC teljes VDI-megoldásai személyre szabott megoldásokkal és kiszámítható árakkal gyorsítja fel a munkaerő átalakulását. 
 • A Dell új technológiaátalakítási licencszerződése testre szabott szoftverszerződéseket kínál a szoftverek rugalmas licencelése és karbantartása érdekében. 

 

Dell Technologies Capital

 • A Dell Technologies Capital a Dell Technologies egyedülálló vállalkozáscsaládjába fektet be világszerte, köztük a Dell, a Dell EMC, a Pivotal, az RSA, a SecureWorks, a Virtustream és a VMware vállalatokba.
 • A startupok tapasztalt igazgatósági tagokkal és komoly szaktudással rendelkező szakemberekkel tarthatnak fenn kapcsolatot, egyben páratlan piacra lépési lehetőségekhez juthatnak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még több, akár kétszámjegyű kedvezmény decembertől az e-vonatjegyekre

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) jóváhagyásával újabb kedvezményeket vezethetnek be az elektronikus csatornákon értékesített menetjegyekre a hazai vasúttársaságok. Az intézkedéscsomag eredményeként az automatás vásárlások öt, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyek tíz százalékkal lesznek olcsóbbak a decemberi menetrendváltástól. A MÁV-START egyes járataira szóló e-vonatjegyei árát a jobb kihasználtság érdekében ötödével csökkentheti.

2017. november 24. 11:58

Elkezdődött az eszközosztás az Idősügyi Infokommunikációs Programban

Összesen 5000, hátrányos helyzetű településen élő idős kap ingyen laptopot. Az eszközök kiosztása Berettyóújfalun kezdődött el, 2017. november 23-án.

2017. november 24. 07:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19

Izmos Smart City felhozatallal jön a 2018-as CES

2017. október 31. 15:04

Már csak 1 hét van hátra az ’Az Év Honlapja’ pályázat lezárásáig!

2017. október 25. 08:38
cloudappsportal.com