A Cannes-i filmfesztivál partnere a Panasonic

forrás: Prím Online, 2017. május 23. 08:23

A Panasonic 2017-ben elnyerte a „Cannes-i filmfesztivál műszaki partnere” hivatalos címet. Nem kevesebb mint száz Panasonic televíziót helyeznek ki a Palais des Festivals épületében.

A Panasonic abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a jubileumi „Cannes-i filmfesztivál műszaki partnere” lehet. A filmfesztivál május 17-28. között hetvenedik alkalommal kerül megrendezésre.

 

Ez az együttműködés kiváló alkalom a Panasonic számára, hogy bemutassa a nagyközönségnek az EZ1000 OLED 4K Pro HDR televíziót. A Cannes-i filmfesztivál idején, a Palais des Festivals épületében reflektorfénybe kerül a Panasonic szakértelme, és a Panasonic Hollywood Lab munkáján keresztül megvalósuló együttműködése a filmvilággal.

 

 

 

A Studio Colour HCX2 4K processzor finomhangolását hollywoodi szakértők végezték, hogy az OLED technológia kivételesen széles, egymilliárd színből álló színskáláját kezelni tudja, és ezáltal a kép hűen tükrözze a filmkészítők eredeti szándékát. Az eredmény pedig a még pontosabb színvisszaadás, különösen azokon a területeken, ahol ez igazi kihívás, például sötét árnyékoknál és erősen fényes területeken.

 

 

 

Az Ultra HD Premium és THX 4K minősítéssel rendelkező EZ1000 modellel a Panasonic a televíziós technológia határait feszegeti, hogy tökéletesen pontos képet biztosítson, amely minden eddiginél precízebben tükrözi a rendező elképzeléseit.

 

Eric Novel, a Panasonic Franciaország ügyvezetője így fogalmazott: „Nagy megtiszteltetés, hogy támogathatjuk a Cannes-i filmfesztivált. A Panasonic célja, hogy visszaadja a filmnek az őt megillető rangot. A Panasonic a televíziós technológia határait feszegeti azzal a céllal, hogy pontosan olyan látványvilágot vigyen az ön otthonába, amilyennek a rendező megálmodta azt.

 

 A Panasonic hosszú hollywoodi múltjára építő EZ1000 modellben már félprofi funkciók is megtalálhatók. Így televízió-képernyőink a rendezők, műszaki stábtagok és színészek előtt is tisztelegnek majd.”

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59