Gyereknap alkalmából házhoz jönnek a bűvészek

forrás: Prím Online, 2017. május 24. 15:03

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

Május 25-én, csütörtökön 10 és 16 óra között a Taxify applikációján belül, egy külön fülön keresztül lehet megrendelni a várost járó előadókat, akiket a cég sofőr partnerei fognak a különböző helyszínekre szállítani. A színvonalas és nem mindennapi szolgáltatáshoz rendkívüli áron, 5000 Ft-ért juthatnak hozzá az érdeklődők, azonban ezen az összegen felül további felajánlásokat is tehetnek, amelyet a Taxify szintén az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére juttat el. 

 

„A gyereknapi kezdeményezéssel a Taxify teljes mértékben leveszi a program szervezésének terhét a cégek válláról, hiszen a házhoz rendelt műsorszámok számukra nem igényelnek előkészületet, az alkalmazáson keresztül, mindössze egyetlen gombnyomással elérhetik a szolgáltatást. A bűvészek nagy tapasztalattal rendelkeznek a szórakoztató iparban, hiszen Amerikától kezdve Dubajon keresztül egészen Ausztráliáig számos országban megfordultak már az elmúlt években” – összegez Cziráki Dániel, a Taxify operatív vezetője.

 

 

A gyereknapra időzített akcióval a Taxify kiemelt célja, hogy támogassa a segítségre szoruló gyerekeket, ezért esett a cég választása az Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítványra. Az 1999-ben alakult szervezet a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását támogatja. A kampány során befolyt teljes összeget a Taxify további 100.000 Ft-tal egészíti ki.

 

Az észt start up cég magyarországi partnerétől nem áll távol a jótékonykodás. Karácsonykor a sofőrökkel összefogva “Jótékony Taxi” akcióval gyűjtött pénzadományt a Taxify,  novemberben pedig prosztatarák-szűrésre indítottak ingyenes buszjáratot Budapesten. Legutóbb a Bamba Marhával közös projektben egy családokat segítő szervezet gyermekeit vitték el hamburgerezni.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Banksy végre Budapesten!

Isztambul, Amszterdam, Antwerpen, Melbourne, Auckland, Toronto, Berlin, Bukarest, Kolozsvár és Párizs után végre Budapesten is láthatunk Banksy, a földkerekség legismertebb graffiti művészének világát bemutató kiállítást. Az ART OF BANKSY mintegy 70 művön keresztül mutatja be az “ismeretlen zseni” művészetét a Godot Kortárs Művészeti Intézet szervezésében, február 1-től a Tesla Loftban.

2020. január 20. 16:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20
online sportfogadás