Gyereknap alkalmából házhoz jönnek a bűvészek

forrás: Prím Online, 2017. május 24. 15:03

Gyereknap Felnőtteknek a Gyerekekért - taxi mellett profi bűvészeket is lehet rendelni egyetlen gombnyomással május 25-én a Taxify applikáción keresztül. Aki az alkalmazással hív bűvészt, nem csupán maradandó élménnyel gazdagodhat, de jótékonykodik is. Az akció során összegyűlt teljes összeg az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítványhoz folyik be. A Taxify ezen felül további 100.000 Ft-ot adományoz a szervezet számára.

Május 25-én, csütörtökön 10 és 16 óra között a Taxify applikációján belül, egy külön fülön keresztül lehet megrendelni a várost járó előadókat, akiket a cég sofőr partnerei fognak a különböző helyszínekre szállítani. A színvonalas és nem mindennapi szolgáltatáshoz rendkívüli áron, 5000 Ft-ért juthatnak hozzá az érdeklődők, azonban ezen az összegen felül további felajánlásokat is tehetnek, amelyet a Taxify szintén az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány részére juttat el. 

 

„A gyereknapi kezdeményezéssel a Taxify teljes mértékben leveszi a program szervezésének terhét a cégek válláról, hiszen a házhoz rendelt műsorszámok számukra nem igényelnek előkészületet, az alkalmazáson keresztül, mindössze egyetlen gombnyomással elérhetik a szolgáltatást. A bűvészek nagy tapasztalattal rendelkeznek a szórakoztató iparban, hiszen Amerikától kezdve Dubajon keresztül egészen Ausztráliáig számos országban megfordultak már az elmúlt években” – összegez Cziráki Dániel, a Taxify operatív vezetője.

 

 

A gyereknapra időzített akcióval a Taxify kiemelt célja, hogy támogassa a segítségre szoruló gyerekeket, ezért esett a cég választása az Együtt a Daganatos Gyerekekért Alapítványra. Az 1999-ben alakult szervezet a daganatos és leukémiás megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulását támogatja. A kampány során befolyt teljes összeget a Taxify további 100.000 Ft-tal egészíti ki.

 

Az észt start up cég magyarországi partnerétől nem áll távol a jótékonykodás. Karácsonykor a sofőrökkel összefogva “Jótékony Taxi” akcióval gyűjtött pénzadományt a Taxify,  novemberben pedig prosztatarák-szűrésre indítottak ingyenes buszjáratot Budapesten. Legutóbb a Bamba Marhával közös projektben egy családokat segítő szervezet gyermekeit vitték el hamburgerezni.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nikki Reed és a Dell újrahasznosított aranyból készült ékszerkollekciója elektronikai hulladékból

A Dell és a színésznő, vállalkozó és aktivista Nikki Reed bejelentette együttműködését, amelynek célja egy megújuló forrásokat felhasználó tervezői mozgalom létrehozása. A Bayou with Love és a Dell The Circular Collection kollekciója egy új, limitált kiadású ékszerkollekció, amelyet az Egyesült Államokban gyártanak, és amelyhez kizárólag a Dell újrahasznosítási programjaiban visszanyert aranyat használják fel.

2018. január 18. 10:02

Közel 1100 új kép érhető el ingyenesen online

A másfél éve megkezdett közös digitalizálási projekt első tavalyi sikere után most hozzávetőleg 1100, az elmúlt hónapokban digitalizált fotót tett közzé honlapján a Fortepan képarchívum a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteményéből. 

2018. január 17. 15:03

A Safer Internet Program felhívása 13-19 éves fiatalok részére

A hazánkban 2009 óta futó Safer Internet Program Youth Panel csapata új tagok jelentkezését várja. Adj hangot a véleményednek, oszd meg a tapasztalataidat és add át a tudásodat az internetről kicsiknek és nagyoknak, itthon és a nagyvilágban!

2018. január 16. 11:56

Ötmilliónál is többet hozott az autizmussal élő fiataloknak a karácsonyi jótékonysági akció

5,2 millió forint gyűlt össze az Autistic Art javára a Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub egyhónapos karácsonyi jótékonysági kezdeményezésének köszönhetően. A már hagyományosnak mondható Sütiakcióban eladott édességek bevétele, a #mindenkibelead hashtaggel megosztott élmények, az elküldött karácsonyi e-képeslapok utáni támogatások az autizmussal élő fiataloknak fenntartott lakóotthonok fejlesztéséhez járultak hozzá.

2018. január 12. 08:18

Izgalmas és érdekes műsorok a DoQ mai kínálatában

Hogyan működnek a háztartásban és az ipari termelésben előforduló gépek? Kik voltak a XX. század legismertebb parancsnokai? Milyen hatással voltak a háborúk eseményeire a háttérből irányító kémhálózatok? A december 30-án egész napon át tartó triplázó szombat keretében többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak a nézők a DoQ izgalmas és változatos ünnepi műsorából.

2017. december 30. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com