A FinalWire újabb frissítést adott ki népszerű rendszer-információs szoftverének PC-s verziójához

forrás: Prím Online, 2017. június 21. 10:19

A most megjelent Aida64 5.92-es verzió Intel Skylake-X benchmark-al és AMD Radeon RX 500 támogatással érkezik, valamint a legújabb nVIDIA és AMD GPGPU számítási technológiák is támogatásra kerültek. A csatlakoztatott akkumulátorok és az UPS eszközök elhasználtságáról is kérhető mostantól hardveres riasztás.

Az AIDA64 kiadásainak újdonságai közé tartozik továbbá az RGB LED billentyűzet és egér támogatás, ami a meglévő AIDA64 RGB LED modul kiegészítése a Corsair K55 RGB LED billentyűzettel és a Corsair Glaive RGB LED egérrel. Különféle vizuális megjelenítésekkel figyelhető a CPU, a RAM, a hálózati forgalom, a hőmérséklet adatok, a ventillátorok sebességei és az energiaellátás.

 

Új generációs Intel CPU és Chipset támogatásával a VX2 és az FMA 64-bites benchmarkok optimalizálva lettek a hetedik generációs Intel Core “Skylake-X” és a “Kaby Lake-X” csúcskategóriás asztali processzorokhoz. Támogatás érhető el az Intel X299 “Union Point” south bridge chipsethez, valamint az Intel “Skylake-X” and “Kaby Lake-X” processorok integrált memóriavezérlőjéhez. A Rendszer Stabilitás Teszt és a benchmarkok Advanced Vector Extensions 2 (AVX2)-t, Fused Multiply-Add (FMA) utasításokat, és az új Intel processzorok AES-NI hardveres gyorsítását használja fel.

 

A legújabb hardver technológiák használatánál a többszálú OpenCL GPGPU benchmarkok, grafikus processzorok, OpenGL és GPGPU részletek, hőmérséklet és ventilátor figyelés érhető el a legújabb GPU-khoz is: AMD Radeon RX 500 Series, nVIDIA GeForce GT 1030, GeForce MX150, Titan Xp. Vulkan grafikus gyorsító diagnosztika az AMD, Intel és nVIDIA grafikus gyorsítókhoz. NVMe 1.3 és WDDM 2.2 támogatása. Az AMD Ryzen 5 és az AMD Ryzen 7 processorok fejlettebb támogatása, valamint az Areca RAID továbbfejletsztett támogatása.

 

A Windows-os PC-ken futó AIDA64 programcsalád három üzleti és egy otthoni felhasználóknak szánt kiadást tartalmaz. A leltár- és hardverdiagnosztikai funkciókkal is rendelkező csúcstermék, az AIDA64 Business mellett elérhető a kifejezetten hardver- és szoftverleltározási célokra használható, olcsóbban licencelhető AIDA64 Network Audit, valamint a hardveres szakembereket megcélzó AIDA64 Engineer, amely az otthoni felhasználóknak szánt AIDA64 Extreme verziónál több szolgáltatást kínál. A mai nappal az összes kiadás frissült az 5.92-es verzióra. Az AIDA64 mobileszközökre fejlesztett alkalmazásai is elérhetőek, amelyekből az Androidra szánt változatot már több mint 3 millióan töltötték le.

 

Új szolgáltatások és fejlesztések 

  • AVX2- és FMA-optimalizált 64 bites benchmarkok Intel „Skylake-X” és „Kaby Lake-X” processzorokhoz
  • AMD Ryzen 5 és Ryzen 7 processzorok továbbfejlesztett támogatása
  • Pertelian (RS232) külső LCD kijelző támogatása
  • Corsair K55 RGB LED billentyűzet kezelése
  • Corsair Glaive RGB LED egér támogatás
  • 20 processzorcsoport kezelése
  • NVMe 1.3, WDDM 2.2 támogatás
  • Areca RAID vezérlők továbbfejlesztett támogatása
  • AMD Radeon RX 500 sorozat teljes körű támogatása
  • nVIDIA GeForce GT 1030, GeForce MX150, Titan Xp GPU-k diagnosztikája

 

Árak és elérhetőség

A szoftverek 30 napos próbaváltozatát innen tudja letölteni. Az AIDA64 termékcsalád magyarországi disztribútora 2017. július 1-től az ABSEIRA Kft. Az árakról bővebben információt az Árak oldalon talál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09