Az Epson bemutatta új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatóját

forrás: Prím Online, 2017. június 27. 08:38

Az Epson új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatójával a felhasználók akár 95 százalékkal több energiát takaríthatnak meg amellett, hogy a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladékot termel.

Így csökkenthető az állásidő, miközben akár 84 000 oldal is kinyomtatható a kellékanyagok cseréje nélkül. Az időhiánnyal és a kellékanyagok kezelésével küzdő vállalkozások a „start-stop printing” rendszerrel akár 94 százalékkal csökkenthetik a beavatkozás miatti állásidőt az új WF-C869RDTWF modellel, hiszen az Epson nagy kapacitású RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiájának köszönhetően a tintát ritkán kell cserélni. 

 

 

Az A3 méretű, színes, multifunkciós nyomtató (MFP) hozzájárul a vállalatok hatékonyságának növeléséhez. Az első oldal kinyomtatásának ideje rövid: a készülék akár háromszor gyorsabban képes nyomtatni, mint a konkurens termékek, mivel nincs szükség felmelegedési időre. Az okostelefonokra emlékeztető, intuitív érintőképernyő és felhasználói felület miatt a kezelése már a kezdetektől fogva egyszerű.

 

Az új nyomtatót kifejezetten vállalatok számára tervezték, hiszen használatukkal csökkenthető az a távolság, amit a felhasználóknak az anyagok begyűjtéséhez meg kell tenniük. 

 

 

Ennek a rendszernek kiemelkedő környezetvédelmi előnyei vannak, amelyek hozzásegítik a cégeket, hogy megfeleljenek a CSR-elvárásoknak. Ez a tintasugaras, nem hőtechnológiát alkalmazó multifunkciós nyomtató akár 95 százalékkal kevesebb energiát használ fel a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. Ezeket a megtakarításokat az Epson az üzleti felhasználók számára kifejlesztett PrecisionCore nyomtatófej technológiájának köszönhetően biztosítja. Ez a megoldás az energiamegtakarítás mellett a gyorsasága, megbízhatósága és eredményessége miatt in népszerű, hiszen olyan minőséget kínál, ami a vállalkozások számára elengedhetetlen. A készülék a hulladék mennyiségének 99 százalékos csökkentésével, a kisebb szállítási és csomagolási ráfordításokkal a lézernyomtatókat és a fénymásolókat is maga mögé utasítja. A termék további előnye a sokféle papírra való nyomtatás lehetősége, hiszen a felhasználók akár újrahasznosított vagy fényes papírra, borítékra és címkére is nyomtathatnak.

 

 

A WF-C869RDTWF modellt kifejezetten az üzleti felhasználók számára tervezték, ezért olyan szoftvereket és eszközöket biztosít, amelyek kielégítik a különböző vállalati igényeket, legyen szó akár a szervezetek vezetőiről, adminisztrátorokról vagy az informatikai osztályról. Számos cég számára az adatvédelem egyre nagyobb probléma, amelyre az Email Print for Enterprise biztosít megoldást a többféle biztonságos nyomtatási opcióval. Az informatikai osztályoknak az Epson Device Admin olyan lehetőséget nyújt, amellyel a készülékek alkalmassá válnak távoli konfigurálásra és távoli kezelésre, így a felhasználók sokkal hatékonyabban tudják beosztani az idejüket. A Document Capture Pro egy másik remek ingyenes szoftver, amely az ügyfeleknek többféle, hatékony szkennelési eszközt biztosít. Ezenkívül, az NFC és WiFi-Direct funkciók segítségével a felhasználók mobiltelefonról is rugalmasan és bárhonnan nyomtathatnak. Az Open Platform és az Epson további együttműködése a különböző szoftvergyártókkal olyan megoldásokat is kínál, mint például a PaperCut nyomtatáskezelő program. 

 

 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere elmondta: „Az Epsonnál figyelembe vesszük a vállalatok különböző céljait, legyen szó a produktivitás növeléséről, a környezeti erőfeszítésekről, vagy a vállalkozás hatékony működtetéséről. Úgy terveztük meg a WF-C869RDTWF nyomtatót, hogy segítsen a vállalkozásoknak megoldást találni ezekre a problémákra, ezért a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladéktermelést és 95 százalékos energia megtakarítást, valamint minimális állásidőt kínál. Így a felhasználók akár 84 000 oldalt is nyomtathatnak a kellékanyagok cseréje nélkül".

 

Főbb jellemzők:

  • Ultra nagy tintakapacitás; 86 000 fekete-fehér és 84 000 színes oldal nyomtatása
  • Nyomtatás akár 34 lap/perc sebességgel fekete-fehérben és színesben (24 lap/perc ISO)
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Maximális, 1831 lapos papírkapacitás (oldalak)
  • Az Epson Connect alkalmazása (mobilnyomtatási alkalmazások)
  • Gigabit Ethernet/Wi-Fi Direct /NFC
  • Szkennelés e-mailbe, FTP-re és hálózati mappába számítógép nélkül
  • PDL, beleértve a fejlett PCL 5 és 6 beállításokat (eltolás, üres oldal kihagyása, betűtípus) és PostScript 3
  • Webkonfiguráció
  • LDAP címjegyzék-támogatás
  • Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-ről
  • Fordított sorrendű nyomtatás készülékről – helyesen újrarendezi a régebbi készülékekről küldött nyomtatási feladatokat
  • PrecisionCore technológia
  • Kétoldalas automatikus dokumentumadagoló (ADF)
  • Kétoldalas szkennelés egy menetben, automata lapadagolóval
  • Egyszerűen használható színes érintőképernyő
  • ENERGY STAR-tanúsítvány

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kirobbanó gaming teljesítmény az AOC 44,5″ OLED monitorjával

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája – újabb csúcskategóriás OLED modellel bővíti a népszerű AGON PRO termékcsaládot. A 44,5″ hüvelykes (113 cm) AGON PRO AG456UCZD gamer monitor elmélyült játékélményt nyújt. 

2024. március 18. 17:44

Gaming monitorokat mutat be a Thermaltake

A Thermaltake, a prémium toronyházak, tápegységek, hűtések, gamer perifériák és nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka bemutatta a TGM-I27FQ és a TGM-V32CQ Curve gaming monitort, a kiváló minőségű QHD-s (2560x1440) képernyőt profi gamereknek. A TGM-I27FQ egy 165 Hz-es frissítési gyakoriságú és gyors IPS-technológiát használ, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy élvezhessék a még tökéletesebb élményt és a kiváló képminőséget gyorsan mozgó játékok közben. A TGM-V32CQ 170 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1000R-es görbülettel érkezik, lehetővé téve, hogy teljesen elmerüljünk a játékban a képernyő azonnali reakciója és a tökéletes betekintési szögek révén.

2024. február 27. 16:01

Az AOC bemutatja az elegáns otthoni és irodai monitorok új korszakát

A kijelzőspecialista AOC izgatottan jelenti be legújabb B3 sorozatának bevezetését, amely a modern otthoni és irodai környezetekhez tervezett belépőszintű B2C monitorok újragondolt változata. Az új B3 termékcsalád két 23,8 hüvelykes (60 cm) (AOC 24B3CF2 és 24B3CA2) és két 27 hüvelykes (68 cm) (AOC 27B3CF2 és 27B3CA2) modellel indul, amelyek IPS panellel és Full HD felbontással rendelkeznek. A 100 Hz képfrissítési sebességgel, USB-C csatlakoztathatósággal és 65 W tápellátással ez a négy monitor frissített dizájnnal és továbbfejlesztett teljesítménnyel egyesíti magában a modern otthonok és vállalkozások változó igényeit.

2024. február 21. 13:02

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny.  Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

2024. február 17. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05