Az allas.hu csapata viszi tovább a Jobinfót

forrás: Prím Online, 2017. június 28. 15:14

Új tulajdonoshoz került a Jobinfo.hu, aki az oldal üzemeltetéséhez az innovatív megoldásokat alkalmazó allas.hu menedzsmentjét kérte fel.

A megváltozott álláskeresési szokások és a jelenlegi álláspiaci helyzet megköveteli, hogy az állásportálok már ne csak az álláshirdetés megjelenítésére szolgáló felületként, hanem valós hozzáadott értéket teremtve, a recruitment digitális részt, illetve a relevancia alapú szűrést is elvégezze a munkaadók helyett. A Jobinfo közel 30 000 álláshirdetést jelenít meg naponta, amivel kiváló terepet jelent a relevancia alapú megoldások további térnyerésére - mondta el Rácz István, az allas.hu alapító vezérigazgatója, a Jobinfo.hu frissen kinevezett ügyvezetője.

 

A Comp Route Technology Zrt. megvásárolta a Jobinfo.hu állásaggregátor oldalt működtető Jobinfo Kft. 100%-os üzletrészét. A Jobinfo.hu ugyanis mára elérte azt a méretet, ahol már a további növekedéshez egy erősebb háttér szükséges. A cég két új ügyvezetője Rácz István és Bíró Roland, akik pozíciójukat az allas.hu-t birtokló Net Performance Zrt-ben is megtartják.  A korábbi tulajdonosok, Nagy Attila és Trentin Tamás kiemelten fontosnak tartják, hogy egy innovatív megoldásokat bátran használó menedzsment kezébe került az oldal. Arra számítanak, hogy az új menedzsment az allas.hu-n már megismert bátor, a valós piaci igényekre reagáló szemlélettel viszik tovább a portált.

 

Jobinfo.hu 

A Jobinfo.hu integrált álláskereső portál 2003 augusztusában indult útjára. A szolgáltatás rövid idő alatt a hazai online állásportálok meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. A Jobinfo.hu több mint 310 000 regisztrált pályázó és átlagosan mintegy 20-25 000 állásajánlat adatait tartalmazza. Az állásportál egyfajta online aggregátor szerepet tölt be a hazai álláspiacon. Legfontosabb feladata, hogy a hazai online álláskínálat minél nagyobb százalékát egy helyre gyűjtve kínáljon elhelyezkedési lehetőséget a munkavállalóknak, miközben jelentős látogatói forgalmat visz az állást meghirdető legnagyobb portáloknak.

A tranzakcióban az eladót, mint kizárólagos pénzügyi tanácsadó a Clairfield International (Nemes Oliver és Lakatos Zsolt) képviselte.

 

allas.hu

Az allas.hu-t 2017-ben indította el három hazai marketingszakember, érzékelve az új idők szelét, ahol sokkal kevésbé körülhatárolhatóak a pozíciók, ahol sokkal inkább a képesség, tudás, hozzáállás számít egy állás betöltésénél, mint rubrikák kitöltése. Látva, hogy a hazai álláspiacon gyakran nem találnak alkalmas jelöltet a munkaadók, illetve, hogy sok munkakereső nem talál megfelelő állást, hozták létre a világon is egyedülálló rendszerüket. Az allas.hu új megközelítéssel, valóban ésszerű, gyors rendszerben segíti az álláskeresést, a portálon önéletrajz helyett a képességek és a tapasztalatok alapján találhat egymásra a két oldal.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05