A Ricoh elnyerte a Ghent Workgroup 2015 PDF Preflight tanúsítványát

forrás: Prím Online, 2017. július 4. 08:44

A Ricoh megszerezte a Ghent Workgroup (GWG) Preflight tanúsítványát, amely elismeri, hogy a szoftvere megfelel a szabványoknak, és a megbízható PDF feldolgozáshoz a legmagasabb szintű preflight képességet biztosítja.

A GWG képviseli a nyomtatott sajtó üzletágat, beleértve a különböző iparágakat, a kereskedőket, szakmai szervezeteket és az oktatás képviselőit. A GWG 2015 Preflight tanúsítvány a GWG által kifejlesztett prepress minőségirányítási specifikáció érvényesítése. Az ISO PDF / X-4 szabvány alapján 14 különböző "variánst" tartalmaz, melyek a nyomtatás különböző piaci szegmenseire és egyéb felhasználói módokra irányulnak.

 

A nyomtatási szolgáltatók (PSP-k) az Enfocus Pitstop Library használatával integrált és automatizált munkafolyamatokat tudnak létrehozni a Ricoh TotalFlow Production Manager és a TotalFlow BatchBuilder segítségével, ezáltal kiegyensúlyozzák a munkafolyamatokat, nyomon követhetővé teszik az egyes munkafeladatokat, illetve csoportosítják a beérkező megbízásokat a felhasználó által meghatározott kritériumok alapján. Ezek az alkalmazások ugyanakkor biztosítják, hogy a fájlok megfeleljenek a legújabb GWG Preflight szabványoknak, amely egy fontos intézkedés a tartalom pontosságának, minőségének és folyamatosságának fenntartásában.

 

 

Erwin Busselot, a Ricoh Europe Business Innovation and Solutions igazgatója elmondta: "Ez hűen mutatja elkötelezettségünket az egyszerűen használható, automatizált megoldások biztosítására. A PSP-k ezáltal a tervező eredeti szándékával megegyező kiváló minőséget tudnak létrehozni."

 

Andrew Bailes-Collins, a GWG Specifikációs Bizottságának társelnöke és az Enfocus PitStop termékcsaládjának vezető termékmenedzsere hozzátette: "A GWG-kompatibilitás valóban előnyös a Ricoh ügyfelei számára. Számos találgatást és manuális munkát szüntet meg a konfigurációban. Biztosítja az ügyfeleknek, hogy a végeredmény megfelel egy ismert és bevált szabványnak."

Kulcsszavak: +céginfo Ricoh

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Folytatódhat a nevezés - Hosszabbít ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2017. október 16. 14:34

Teszteltük a WIWE szívdiagnosztikai eszközt

2017. október 3. 13:30

A Kaspersky Lab CTF játékkal keresi az ipari létesítmények sebezhetőségét

2017. szeptember 27. 18:23

Késésben vagy? - Akkor gyorsan regisztrálj!

2017. szeptember 19. 19:45
cloudappsportal.com