Megújítja vezetői bizottságát a GEFCO Csoport

forrás: Prím Online, 2017. július 6. 12:44

Egy új tag kinevezésével és két meglévő tag új szerepkörbe helyezésével újul meg a GEFCO Csoport vezetői bizottsága. A vállalat globális szereplő az ipari logisztikában, európai viszonylatban pedig az autóipari logisztika piacvezetője. 

"A GEFCO Csoportnak hasznára fog válni a különféle szakterületek között az új szervezeti felállás révén megerősödő együttműködés. Ez nagyobb fokú hatékonyságot eredményez majd, továbbá lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsabban növekedjünk a kulcsfontosságú piacokon, egyben kezeskedik szervezeti egységeink teljesítményéért” – jelentette ki Luc Nadal, a GEFCO igazgatótanácsának elnöke. 

 

Emmanuel Cheremetinski, szárazföldi műveletekért, készjármű-logisztikáért, raktározásért és újrahasznosítható csomagolásért felelős ügyvezető alelnök

Mint szárazföldi műveletekért (OVL) felelős ügyvezető alelnök, Emmanuel Cheremetinski 2015 óta tagja a GEFCO vezetői bizottságának. Mostantól a tevékenységi köre a raktározásra és újrahasznosítható csomagolásokra (WRP), valamint a készjármű-logisztikára (FVL) is ki fog terjedni. 

 

Emmanuel Cheremetinski feladata mostantól az OVL, FVL és WRP ágazatok operatív és stratégiai irányítása. Ennek keretében ő határozza meg mindezen tevékenységek irányultságát, folyamatosan nyomon követi teljesítményük alakulását, és megadja a szükséges támogatást a leányvállalatoknak.

 

Miután 10 éven keresztül a pénzügyi szektorban töltött be különféle pozíciókat, Emmanuel Cheremetinski belépett az SNCF-hez, vagyis a francia nemzeti vasúttársasághoz, ily módon részesévé vált annak a 2005-ben beindult folyamatnak, amelynek során az európai vasúti szállítmányozásban nyílt verseny alakulhatott ki. Itt a Benelux-államokban és Olaszországban működő vasúttársaságok vezetőjeként indult a pályafutása, majd nemzetközi igazgatóvá léptették elő. 2010-ben Emmanuelt beválasztották a Touax Csoport vezetői bizottságába, hogy logisztikai eszközállományért felelős igazgatói minőségében a folyami hajózási szektor fejlesztésével foglalkozzon az afrikai és dél-amerikai fejlődő országok piacán.

 

Végül 2015 júliusában csatlakozott a GEFCO Csoporthoz, ahol a szárazföldi üzletág stratégiai és operatív irányítását kapta feladatul. 

 

A párizsi Ecole Centrale-on történő diplomázása után Emmanuel Cheremetinski 1995-ben tudományos fokozatot is szerzett közgazdaságtanból. 

 

Pierre-Jean Lorrain, ügyvezető alelnök, CEBAME & EUROMED

A korábban a közép-európai, balkáni és közel-keleti zónáért (CEBAME) felelős ügyvezető alelnökként tevékenykedő Pierre-Jean Lorrain mostantól az EUROMED, vagyis európai és a földközi-tengeri térség regionális irányítását is átveszi. Ebben a minőségében e két régió integrált együttműködésének megvalósításán fog dolgozni, továbbá a szinergiateremtéshez és az erőforrás-összevonáshoz kell hozzájárulnia.

 

Pierre-Jean Lorrain pályafutása informatikai projektigazgatói beosztással indult az UNILOG-nál. 1989-től ugyanilyen pozícióban kezdett dolgozni a GEFCO Csoportnak, és miután a készjármű-logisztikai üzletágon belül több különféle tisztséget is betöltött, 2001-ben ő lett a GEFCO UK készjármű-logisztikai igazgatója. 2006-tól 2010-ig a személyautó-elosztási ágazat fejeként tevékenykedett a GEFCO vállalati központjában, majd 2010-ben az olaszországi leányvállalat ügyvezető igazgatójává nevezték ki. A GEFCO Csoportnál 2013-ben tették meg a Közép-Európát, a Balkánt és a Közel-Keletet magában foglaló térség igazgatójává, a vállalatcsoport vezetői bizottságának is akkortól tagja.

 

Pierre-Jean Lorrain a nancy-i egyetemen szerzett diplomát informatikából 1982-ben. 

 

Emmanuel Delachambre, ügyvezető alelnök, GEFCO France

Emmanuel Delachambre-t a GEFCO France ügyvezető alelnökévé és a GEFCO Csoport végrehajtó bizottságának tagjává nevezték ki.

 

Emmanuel Delachambre 2013-ban csatlakozott a GEFCO Csoporthoz mint a GEFCO France üzleti teljesítményért és tartós fejlődésért felelős igazgatóhelyettese. A GEFCO France helyettes ügyvezetőjének 2015-ben nevezték ki.

 

A könyvvizsgálati szektorban indult a pályafutása, és 2006-ig több különféle pozícióban is dolgozott a FRET SNCF-nél, mielőtt átlépett volna egy másik vezető vasúttársasághoz, a VFLI-hez, majd ügyvezető igazgatóként az Euro Cargo Railnél kezdett tevékenykedni.

 

Emmanuel Delachambre az EDHEC üzleti főiskolán szerzett diplomát 1992-ben.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39