Az Oracle 1000 új értékesítő munkatársat vesz fel az EMEA régióban

A “Change Happens Here” kampánnyal az Oracle idei legnagyobb toborzási programját indította útjára

forrás: Prím Online, 2017. július 19. 15:10

Az Oracle 1000 új nyitott pozíciót jelentett be Európa, a Közép-Kelet és Afrika térségeiben. A “Change Happens Here” (A változás itt történik) szlogen alatt futó toborzási kampányban olyan ambiciózus, a digitális megoldások iránt nyitott értékesítési munkatársakat keres, akik képesek az Oracle felhőszolgáltatási üzletágának növekedését hatékonyan támogatni.

Ez a lépés szorosan összefügg azzal, hogy a cég nemrégiben rekord magas pénzügyi eredményeket jelentett be, ezek közt a teljes felhő értékesítésből származó árbevétel 58%-os növekedést produkált. Az Oracle a leggyorsabban növekvő felhőszolgáltató szerepet tudhatja magáénak és ezt a növekedési ütemet az idei évben tovább szeretné emelni.

 

Az Oracle különféle területekről – HR, marketing, pénzügy, toborzás, beszerzési lánc menedzsment, értékesítés – érkező jelölteket keres, akik 2-6 év tapasztalattal rendelkeznek szakterületükön, erős a személyes motivációjuk és képesek a világ egyik legizgalmasabb felhőmegoldását értékesíteni.

 

A jelentkezők egy sor különféle pozícióra pályázhatnak az EMEA régióban a ’Change Happens Here’ toborzási kampány weboldalán: oracle.com/experience. Az Oracle ezen kampányával olyan diplomás jelölteket keres, akik nyitottak az új technológiai megoldásokra és szenvedélyesen érdeklődnek a felhőszolgáltatások gazdaságot átalakító hatásai iránt.

 

Tino Scholman, az EMEA régió Oracle Cloud alelnöke szerint: “Felhő üzletágunk hihetetlen tempóban növekszik, így itt a megfelelő idő, hogy tehetségek új generációjával frissítsük fel a vállalatunk. Jó kapcsolatépítő készséggel rendelkező embereket keresünk, akik motiváltak és okosak, szeretnének részt venni ügyfeleink üzleti átalakulásában és szeretnek nagyszerű eredményeket elérni. A sokféleség az Oracle kultúrájának egyik sarokköve. Most 1000 tehetséges személy számára szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy karrierjét jobb irányba mozdítsa elő, a lehető legjobb képzésekhez férhessen hozzá és a leggyorsabban növekvő felhő cégben adhasson lendületet karrierjének, a digitális korszakváltás kellős közepén.” 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05