Gyorsan telepíthető informatikai rendszerek az APC és a Cisco együttműködésével

forrás: Prím Online, 2017. július 19. 13:40

A Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője bejelentette, hogy a rázkódáselnyelő csomagolással ellátott APC NetShelter SX rackszekrény már a Cisco UCS-szerverekkel előre integrált csomagban kapható. Az APC a Cisco minősítésével olyan tesztelt megoldást kínál az értékesítő partnerek és az ügyfelek számára, amely kompatibilis az összetett informatikai rendszerekkel, így lehetővé teszi a korábbinál biztonságosabb szállításukat és gyorsabb telepítésüket.

Napjainkban a vállalatokra egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy lépést tudjanak tartani a Big Data és az IoT (Internet of Things) rohamos terjedésével. Az így generált új igények kiszolgálása érdekében az informatikai infrastruktúráknak nemcsak egyre fejlettebbeknek, de rugalmasnak és gyorsan installálhatóknak is kell lenniük, mert ellenkező esetben nem várt kiesések és pluszköltségek merülhetnek fel. Olyannyira, hogy az IHS tavalyi felmérése szerint az észak-amerikai cégek évente összesen 700 milliárd dollárt veszítenek az IT-osztályhoz köthető leállásokkal. 

 

„Az egyik legfőbb kihívás az üzleti vállalkozások számára, hogy az egyre összetettebb informatikai rendszerek használata mellett minél gyorsabban tudjanak reagálni a piaci igényekre, így minden korábbinál fontosabb a gyártók együttműködése a könnyen használható és üzembe helyezhető informatikai megoldások terén. Az APC együttműködése a Ciscóval jól bizonyítja, hogy a vállalat megbízható és egyszerű áramvédelmi megoldásokat tud nyújtani az egyre kifinomultabb számítási architektúrákhoz” – mondta Rob McKernan, a Schneider Electric informatikai részlegének alelnöke.

 

Rugalmasság, biztonság, könnyű kezelhetőség

A Cisco UCS-szervereket használó szervezetek számára a fizikai infrastruktúrát támogató megoldások terén eddig korlátozottak voltak a lehetőségek. Egyrészt mostanáig az előre összerakott Cisco UCS-szervereket kizárólag Cisco R Series rackszekrényekkel együtt lehetett rendelni, másrészt a fizikai infrastruktúra optimalizálására és a partnerek kiválasztására is kevesebb esély nyílt. Az integrált megoldással azonban a NetShelter SX rázkódáselnyelő csomagolása problémamentes szállítást, könnyű kirakodást, valamint egyszerű üzembe helyezést tesz lehetővé egészen 907 kilogramm súlyhatárig. A rackszekrény többek között olyan megoldásokkal járul hozzá a biztonságos és gördülékeny folyamatokhoz, mint a kétrétegű, kartonpapír külső burkolat, az ütésálló ház vagy a beépített rámpa. A több mint egymillió értékesített egységet számláló, piacvezető NetShelter SX tehát egy olyan többfunkciós tárolóeszköz, amely megbízható rackszekrény-környezetet biztosít az üzleti működés szempontjából kritikus berendezések számára.  

 

Partneri együttműködés az igények teljes körű kielégítésére

Az APC és a Cisco partnermegállapodásának köszönhetően az értékesítő partnerek és az ügyfelek megbízható, gyorsan installálható és teljes körű megoldást kapnak, ami megoldja helyettük a rendszerkompatibilitási feladatokat, így a költségek és az időráfordítás csökkenthetők. Emellett a NetShelter SX minősítésével a Schneider Electric fizikai informatikai infrastruktúrájának széles választéka is elérhetővé válik, beleértve az egyszerű energia- és hűtésintegrációt az InfraStruxure™ modulokkal, a skálázható adatközponti architektúrákat, valamint a peremhálózati környezetekhez készült Micro Data Center Xpress-megoldásokat.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB környezetbarát szuperjachthoz szállít Azipod elektromos hajtást

A luxusjachtokat építő, holland Oceanco vállalattal kötött, az Azipod-technológia beépítését célzó projekthez kapcsolódó első szerződés megalapozza a két vállalat együttműködését a fenntartható elektromos hajtások piacán, amelynek forgalma 2025-re várhatóan meghaladja a 10 milliárd dollárt is. 

2021. január 25. 14:59

A Vodafone Csoport 20 millió eurót fektet a digitális készségek és oktatás fejlesztésébe világszerte

Az oktatás világnapja alkalmából a Vodafone Csoport bejelentette, hogy a Vodafone Alapítvány a következő 5 évben 20 millió euróval támogatja a helyi Alapítványok digitális készségeket fejlesztő és oktatási programjait. A támogatás így a hazai oktatás mellett az Albániában, Csehországban, Németországban, Görögországban, Írországban, Olaszországban, Luxemburgban, Hollandiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban, Törökországban és az Egyesült Királyságban tanuló diákokat fogja segíteni. A befektetés 2025-re várhatóan 16 millió tanulót fog elérni.* 

2021. január 25. 13:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás