Kedvezményes mobilinternet a Telenortól

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 2. 08:36

A hazai mobilszolgáltatók közül elsőként a Telenor vezet be olyan ajánlatokat, amelyek a Digitális Jólét Program keretében rendkívül kedvezményes áron biztosítják a mobilinternet használatát. A Digitális Jólét Alapcsomag tarifái a legalacsonyabb díjazású nyilvános lakossági tarifákhoz képest 15%-kal olcsóbban kínálják a mobilinternetet. Az új tarifákat kifejezetten olyan ügyfelek számára vezeti be a Telenor, akik még sohasem használtak mobiladatot.

A Telenor Magyarország a kormányzat által meghirdetett Digitális Jólét Program támogatójaként a magyar mobilszolgáltatók közül elsőként vezet be Digitális Jólét Alapcsomagot 2017. augusztus 1-jétől. Rendkívül kedvező áruk révén az új Digitális Jólét Alapcsomagok széles közönség számára teszik elérhetővé az internetezés élményét és a modern, digitális szolgáltatások használatát a vállalat világszínvonalú mobil adathálózatán keresztül.

 

Annak érdekében, hogy az Digitális Jólét Alapcsomagot használó ügyfelek is maradéktalanul élvezhessék a legmodernebb technológiákat, a Telenor számukra is biztosítja a 3G és 4G hálózatot.

 

“Nagy büszkeséggel tölt el, hogy a Telenor lehet az első magyar mobilszolgáltató, amely Digitális Jólét Alapcsomag tarifákat vezetett be. Lehetőséget kívánunk adni azoknak, akik még sosem használtak internetet a mobiltelefonjukon, hogy kedvező áron férhessenek hozzá a mobilinternethez és a legújabb digitális szolgáltatásokhoz. Hiszem, hogy az internet a legfontosabb eszköz az esélyegyenlőtlenség leküzdésében és ügyfeleink személyes céljainak megvalósításában. A mobilinternettel tudást, információt, jobb üzleti lehetőségeket kínálunk az embereknek és elősegítjük Magyarország digitális fejlődését és gazdasági növekedését” – mondta el Alexandra Reich, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

 

 

„A Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen. Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből, adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszünk segíteni. Az áfa-csökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára másfél hónappal ezelőtt nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag.” – mondta el Deutsch Tamás, a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos.

 

 

A Telenor mobilos Digitális Jólét Alapcsomag tarifáira olyan magánszemélyek fizethetnek elő, akik nem rendelkeznek, illetve az előző 12 hónapban sem rendelkeztek aktív mobilinternet-előfizetéssel.

 

A Digitális Jólét Alapcsomag kedvezményeit és árait 24 hónapos időtartamig biztosítja a Telenor az ügyfeleknek, a kormányzat programjának megfelelően. A kedvezményes tarifákat használók két éves időtartama alatt díjmentesen átválthatnak nagyobb, publikus lakossági díjcsomagra, amennyiben megkedvelték a mobilinternet-használat előnyeit, és több adatot szeretnének.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás