Philips monitorok a 2017-es IFA kiállításon

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 8. 08:45

Mivel már közeledik az 57. IFA kiállítás időpontja, az MMD, a Philips monitorok márka-licencpartnere már készül a legújabb kijelző-innovációk széles palettájának bemutatására. 

A 22-es kiállítói csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips ívelt kijelzőit, a High Dynamic Range (HDR) technológia erejét, amivel az eddigi legkiválóbb kontrasztot és színt lehet elérni, a jövő felbontásait 8K minőségben és a professzionális felhasználók számára alkotott kijelző megoldások bőséges tárházát.

 

Ívek, színek és szórakoztatás

A Philips monitorok 2017-2018-as választéka világosan jelzi, milyen elkötelezett a Philips az ívelt design és a kimagasló színreprodukció iránt. A 2017-es IFA kiállításon bemutatott ívelt modellek mérete 27-től 49 hüvelykig terjed. A monitorok, azonban nemcsak azzal tűnnek ki, hogy íveltek – egy csomó olyan tulajdonság is jellemző rájuk, amelyek kitűnő szín-élményt is nyújtanak: Ultra Wide-Color technológiájú, Quantum Dot és HDR modellek egyaránt megtalálhatóak lesznek a standon. 

A látogatókra váró különleges attrakciók közé tartoznak a többképernyős, 3 x 32 hüvelykes ívelt Philips monitorokból álló, Quantum Dot és Ambiglow jellemzőkkel bíró szórakoztató állomások, melyek lehetővé teszik a látogatók számára, hogy első kézből tapasztalják meg a belemerülés új szintjét.

 

Az izgalmas látnivalók közé tartoznak még a 43-hüvelykes szórakoztató és multitasking állomások, melyek 4K felbontással, HDR-el, Adobe RGB-vel és USB dokkoló állomás funkcióval bírnak – azaz mindennel, amely a kimagasló, mindenre kiterjedő otthoni szórakoztatáshoz szükséges.

Különlegességek professzionális felhasználók és rajongók számára

Ahogy a 4K egyre inkább alapjellemzővé válik, nagyobb felbontású Philips monitorok jelennek meg a láthatáron: 8K. A jövő 8K UHD felbontásának kétszer akkora a vízszintes és függőleges felbontása, mint a 4K UHD-nek, összességében négyszer annyi pixellel. Első kézből tapasztalhatják meg a látogatók a 8K pontosságát: kiállításra kerül egy 8K 32 hüvelykes kijelző, amely elegáns, mind a négy oldalán keret nélküli formatervezésével átfogó felhasználói élményt eredményez.

 

A tapasztalt tervező, fényképész vagy CAD felhasználó figyelmét felkeltő különlegesség lesz továbbá a 31,5-hüvelykes, 4K professzionális kijelző, HDR-rel és USB-C dokkolással, valamint  a 31,5-hüvelykes QHD kijelző, Adobe RGB színtartománnyal és USB-dokkoló funkcionalitással.  

 

Látogasson el az MMD standjára a 2017-es IFA kiállítás 22. csarnokában, hogy saját szemével láthassa a professzionális és otthoni felhasználók kijelző piacaira szánt színek, ívelt modellek és a lenyűgöző design új világát. 

Kulcsszavak: monitor IFA 2017 MMD Philips

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39