A Viber megkönnyíti felhasználói életét

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 16. 08:43

A népszerű üzenetküldő applikáció legújabb frissítése lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy telefonszámaikat könnyedén megváltoztathassák a Viber alkalmazáson belül, anélkül, hogy csevegési előzményeiket, letöltött matricacsomagjaikat vagy Viber Out egyenlegüket elveszítenék.

Újabb frissítés érhető el a világ egyik vezető üzenetküldő applikációjához, a Viber-hez, amelynek telepítése után a felhasználók megváltoztathatják telefonszámukat, valamint beállíthatják elsődleges mobileszközüket, mindezt bármilyen adatvesztés veszélye nélkül. A frissítés továbbra is támogatja az alkalmazás azon erőfeszítéseit, hogy zökkenőmentes csevegési élményt biztosítson felhasználói számára a világon mindenhol.

 

Az új funkció megkönnyebbülés mindenki számára,, aki biztonságban szeretné tudni mentett beszélgetéseit és adatait telefonszáma megváltozása esetén. A Viber felismeri, ha egy új SIM kártyát helyeznek a készülékbe és kezdeményezi a szám megváltoztatását az alkalmazásban. Ezután csupán néhány egyszerű lépés összes Viber adatunk átmásolása az új számra.

 

Azoknak a felhasználóknak, akik készüléket és telefonszámot is cserélnek, de ugyanazon az operációs rendszeren futtatják az alkalmazást,, csak a régi készülékükön kell elindítaniuk a telefonszám megváltoztatását,, mielőtt behelyezik az új SIM kártyájukat új készülékükbe és aktiválják rajta a Vibert. 

 

Telefonszám-változás esetén a Viber automatikusan értesíti a felhasználó kapcsolatait, így ismerősei azonnal értesülhetnek új elérhetőségéről. 

 

„Napjainkban egyre gyakrabban előfordul, hogy valamilyen okból meg kell változtatnunk elérhetőségeinket. A Rakuten Viber arra törekszik, hogy teljeskörű védelmet biztosítson a felhasználók csevegési előzményeinek és mentett tartalmainak számára, abban az esetben is, ha úgy döntenek, hogy telefonszámot vagy készüléket szeretnének cserélni” - mondta Djamel Agaoua, a Rakuten Viber vezérigazgatója.

Kulcsszavak: applikáció Viber

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50