Szokatlan helyszíneken bukkan fel a UPC Pop-up mozija

Exkluzív moziestek a filmekhez illő környezetben

forrás: Prím Online, 2017. augusztus 23. 13:49

Augusztus 10-én rendezték meg a UPC Pop-up Mozi sorozatának első vetítését, ahol ezúttal Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio lebilincselő thrillerét, a Viharszigetet vetítették egy igazán hátborzongató, a film témájához tökéletesen passzoló helyszínen, a Svábhegyi Szanatóriumban.

A UPC Magyarország legújabb kezdeményezése, a UPC Pop-up Mozi olyan különleges filmélményt kínál, amilyenre korábban nem volt példa. 

 

Az eseménysorozat célja, hogy megismertesse az emberekkel a televíziózás új korszakát jelentő Horizon Go szolgáltatást, amiben bárhol, bármikor szinte korlátok nélkül élvezhetjük kedvenc filmjeinket, műsorainkat.

 

Az első vetítésen a Viharsziget témájához tökéletesen illeszkedő, évek óta üresen álló Svábhegyi Szanatórium udvarát alakították óriási kertmozivá. A teltházas rendezvényen a kényelmes babzsákok mellett, a regisztrációhoz járó popcorn- és limonádé-kuponnal várták a látogatókat. 

 

„Imádom a nyári esték hangulatát, az olyan programokat pedig, amikor együtt lehetek a barátaimmal valamilyen izgalmas programon, mindig nagyon élvezem. A UPC Pop-up Mozi vetítésére is néhány jó barátommal érkeztem, azt hiszem örök emlék marad mozizás a szanatórium udvarán és a közös borzongás.” – mondta el az eseményen Iszak Eszti.

 

Azoknak, akik lemaradtak az első UPC Pop-up Mozi első vetítésről, van egy jó hírünk: augusztus 31-én újra lehetőségük lesz belekóstolni a vetített film témájához tökéletesen passzoló filmnézés világába, ezúttal ugyanis a tinédzserhorror műfaj szabályait rendkívüli módon kiforgató ikonikus alkotását, a Ház az erdő mélyén című filmet fogják a normafai rengetegben vetíteni.

 

A pop-up mozi az előző alkalomhoz hasonlóan most is ingyenes lesz, azonban a regisztráció megnyitását követően érdemes sietni a helyfoglalással mivel a férőhelyek száma limitált és esemény regisztrációhoz kötött. 

 

A regisztráció a következő címen lesz elérhető: https://popupmozi.upc.hu/

Az első vetítésről készült videó itt nézhető meg: https://www.facebook.com/upcmagyarorszag/videos/1999185763444328/

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető közösségimédia-kisokost adott ki a Neumann Társaság

Már a lájkolást is tanulni lehet: a Neumann Társaság ingyenesen elérhetővé tette nemrég bevezetett új, a közösségi média tudatos használatát célzó ECDL vizsgamoduljának alapjául szolgáló ismereteket tartalmazó kisokosát. A pdf formátumban letölthető kiadvány tíz, manapság népszerű közösségi szolgáltatás működésébe enged betekintést a Facebooktól a podcastokig. 

2019. október 19. 10:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás